Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili arkadaşlarım artık diyet takibimizi bu sayfadan yapalım. hepinizi buraya bekliyorum. öpüyorum kocaman kocamannnnn
kizlar merhaba ben de geldim. 1 haftadir diyetteyim. ilk 3 gün kafama göre takildim midemi küstürüp sonra isvec diyetine basladim. ilk bastan 99dum dün 94 geldim. bugünse 95.5. harfi harfine uyguuyorum. hic kacamak da yapmadim kilo vermeyi gectim 1.5 kilo da üstüne almisim. bilenler bilir isvec diyeti zordur. ama dün ben regl oldum acaba ondan olabilirmi. cevap bekliyorum kizlar. motive olmam lazim.:26:
1 günde 1.5 kilo almış olman imkansız sana tavsiyem regl den önce ve regl dönemi boyunca tartılma.çok fazla çıkıyor insan ve morali bozuluyor.
kizlar merhaba ben de geldim. 1 haftadir diyetteyim. ilk 3 gün kafama göre takildim midemi küstürüp sonra isvec diyetine basladim. ilk bastan 99dum dün 94 geldim. bugünse 95.5. harfi harfine uyguuyorum. hic kacamak da yapmadim kilo vermeyi gectim 1.5 kilo da üstüne almisim. bilenler bilir isvec diyeti zordur. ama dün ben regl oldum acaba ondan olabilirmi. cevap bekliyorum kizlar. motive olmam lazim.:26:
sevgili arkadaşlarım artık diyet takibimizi bu sayfadan yapalım. hepinizi buraya bekliyorum. öpüyorum kocaman kocamannnnn
bende geldiiiiiiim sizleri çok özledim hepinize kucak kucak öpücük. Bu aralar size çok ihtiyacım var kızlarr malum aşk acısı çekiyorum sizi seviyoruuuuum
inşallaaaaaaah canımmhoşş geldinn calistacımmm üzülme birlikte atlatırız inşallah sıkıntılarını:109::109::109:
inşallaaaaaaah canımm
tamam canım iyi gecelerrgeçiceek geçiceekk yeterkii geçmesini iste ve biraz zaman tanı kendine ben yatıcam bugun çoook yoruldummm yarın gündüz girerim iş yerinde iyi geceleeerrr
bende geldiiiiiiim sizleri çok özledim hepinize kucak kucak öpücük. Bu aralar size çok ihtiyacım var kızlarr malum aşk acısı çekiyorum sizi seviyoruuuuum
benden ayrılması değil üzen 3 yıl önceki sevgilisine dönmesiiiiii -_-hoşgeldin calistacım :)) sen beni dinle bu dünyada herkes kendi kısmetini yaşar hiç üzülme sen ben inanıyorum sana layık olan biri çıkacak karşına sakın üzülme olur mu biz burdayız birlikte kara yağların üstesinden gelicez ne dayanır ki bize :):):)
az önce tartıldım 77 ve 78 arası bişeydi :44:hoşgeldin calistacım :)) sen beni dinle bu dünyada herkes kendi kısmetini yaşar hiç üzülme sen ben inanıyorum sana layık olan biri çıkacak karşına sakın üzülme olur mu biz burdayız birlikte kara yağların üstesinden gelicez ne dayanır ki bize :):):)
benden ayrılması değil üzen 3 yıl önceki sevgilisine dönmesiiiiii -_-
anlıyorum canım zor bir durummuş gerçekten ama bu senin moralini bozmamalı aksine onu unutmak için kendine daha çok güvenmelisin. hani insanlar olur ya acaba elimden geleni tam yapamadımmı şunu da yapsam daha iyi olur muydu gibi sorularla boğuşurlar akıllarında hep bir soru işareti vardır. sen böyle bir durumda değilsin şükürler olsun ki. burda haksızlığa uğrayan sensin ve haklı olan da sensin. 3 yıl önceki sevgilisine dönen adam gün gelir onuda bırakır bir öncekine döner böyle ne yaptığı belli olmayan adamlardan hayır gelmez. çevremde çok gördüm. bir insan ya sever ya sevmez. eğer bir ona bir buna koşup duruyorsa o insandan uzak duracaksın yoksa kendi girdabına senide çeker. sen kısa yoldan kurtulduğuna bak. gerçek yüzünü görmen uzun olmamıştır tahminimce yani daha da geç olabilir di. ne biliyim iş ciddiye binip daha ileri giderdi aileler işe girerdi falan o zaman daha kötü. kendi aranızda bitmiş gitmiş. artık toparlan ve hayata dön. sen dünyaya geldiğinde tek başınaydın ve yanında ailen vardı. değer bilmeyenler için üzülmeye değmez. sen annenin biricik kızısın. kim seni üzebilir ki sen istemedikten sonra???
az önce tartıldım 77 ve 78 arası bişeydi :44:
az önce tartıldım 77 ve 78 arası bişeydi :44: