DiYeT + SpoR

_-CaNiMSiN-_

CaniM OğluM% KıZıM
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2013
1.860
1.231
Selamlar kızlar, bi kaç tane konum olduğu için beni bazıları bilirler. Dogum sonrası 88 kilo olmuştum, kalori sayımı ile diyete başladım 2013 aralıkta ve temmuz sonu 64 kilo oldum ama arada çok bosladigim için o kdr uzun sürdü, ayrica vücudum da direndi tabiki neysem sonra ücretsiz izinden döndüm ve iş stresi vs derken yemeğe başladım sonuç 68.5 kiloydum sonra tekrar şuanda yani 64.5 Kiloyum son 6 kilo kaldı artık yetti yani bu sefer bitiricem bu işi. Bazı kürleri de uygulucam ve sporda var kesinlikle sikilasmam da lazım.
Başlangıç 88
şuanki 64.5
hedef 58
boy 1.65

yediklerim resimde yatmadan da sirkeli suyumu içerim.

spor olarakta jillian killer buns yapıcam level 1.
yarına görüşürüz :)

Herkese Merhaba,

Bunca diyet programı, sağlıksız ilaç ve kandırmaca içinde sonunda gerçekten işe yarayan bir sistem buldum. Diyeti bence son zamanlarda gördüğüm en güzel dandik program arkadaşlar. Hem sağlıklı hem kalıcı bir program. Kesinlikle tavsiye ederim.

Diyet Öğün – Öğle ve Akşam

Seçenek 5:
Ölçü: Ölçüsü sayfanızda belirtilecek.
Yemek: Özel Karışım

Özel karışım tarifi:

Malzemeler

a. Mısır Gevreği
b. Müsli
c. Kaju fıstığı, fındık, ceviz, badem ve benzeri kuruyemiş ürünleri
d. Kuru siyah üzüm, kayısı ve benzeri kuruyemiş ürünleri
e. Karışımın içine yakışacağını düşündüğünüz, bir ya da iki paket abur cubur. Seçim sizin.
f. Çikolata parçaları

Tüm bu malzemeleri büyük bir kabın içine dökün ve karıştırın. Soğuk sütle birlikte yiyebilirsiniz.

Seçenek 6:
Ölçü: Ölçüsü sayfanızda belirtilecek.
Yemek: Meyve karışımı

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar hangi sporları önerirsiniz ? ve dumbell la çalışmak için için hangi ağırlıktan başlamam gerekir ?

Selamlar, ben de 70 kiloyum ama kilom boyuma göre çok fazla Evde kendi ağırlığımla hareketler denedim, diyet falan yaptım... sonuç 2-3 kilodan çok değil. B-fit'e başladım işte bu aralar. Umarım bu sefer olur

Bende canımı sıkmak istemiyorum ama aynaya baktığımda bir küheylan görüyorum Çok uğraştım kilo vermek için son çarem burası kaldı artık. Yeni başladım bende, günde üç kere veya dört kere gitsem 30'ar dakikadan yeter mi sence?

Yeter tabi canım hatta zamanın varsa her gün git, ne olacak 30 dakikanı ayırsan :) Öncelikle moralini yüksek tutman lazım öyle olmazsa kilo veremiyorum diye pes edersin. Zaten bu program özel olarak üretilmiş, orada senin kilona göre programda yazarlar.

Bu sefer sıkı çalışıcam zaten :) Buradaki hocalar çok ilgili zaten, hem onlar sayesinde hem de buraya gelen bir sürü kadın var onlar sayesinde başaracağım gibi hissediyorum.

Yaparsın tabi, niye yapamayacakmışsın :) Dediğin gibi benim b-fit den bir sürü yeni arkadaşım oldu. Birbirimizi destekliyoruz hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…