Yarışma Diyet pizza menü (Fırında Nugget ve Diyet Pizza) -Eti Lifalif Sponsorluğunda

Bu akşam denedim tabii malzemelere ekleme yaptım , diyet olmaktan çıktı :-) Zaten amacım tavada pizza nasıl olur , onu görmekti . Tarifi okuyunca çok merak ettim . Hem kolay ve çabuk oldu hem de tadı çok güzeldi . Yumuşacık , lezzetli pizzadan çocuklarda bayağı yedi . Ellerinize sağlık .
Afiyet olsun bende diyetten çıkabilirsem biraz daha kalorili versiyonunu deneyeceğim tadı pizzaya yakın olur bence sebzelisi bile güzel oluyor :-) teşekkür ederim :KK66:

Teşekkür ederim dioneem bende seni yerim tatlı niyetine:KK45::KK200::KK200::KK200:

Teşekkür ederim canım :KK200::KK200:bende diğer tarihlerde çok güzel haklısın bence:KK55:

Teşekkür ederim :KK36::KK36:

Teşekkür ederim selvosum:KK66: yap ya sürpriz hem mezun olmuşsun tebrik ederim bende seni darısı basima dereceye de darısı senin basina:KK66::KK68::KK68:

Yok ben bunun gibisini göremedim :KK200:

Kırk yıllık diyet ustasıyım , böyle pizza yapmak aklıma gelmezdi , çok kıskandım :KK71::KK71:

Afiyet olsun bende diyetten çıkabilirsem biraz daha kalorili versiyonunu deneyeceğim tadı pizzaya yakın olur bence sebzelisi bile güzel oluyor :-) teşekkür ederim :KK66:
Kesinlikle tadının pizzadan farkı yok bence gayet lezzetliydi . Tariften farklı olarak yulafsız ve üzerindeki malzemelere eklemeler yaptım sadece .

Aa sende katilsana:KK66: ya ben kader ortaklarıma dayanamıyorum bendensin diyet master i yapariz beraber bak:KK70:

Beni artık müzmin diyetten emekli ettiler :KK70:

Hey gidi günler hey , bir kibrit kutusu ile başlamıştı her şey :rolleyes::rolleyes:

Katılırım belki , nevoş daha yeni geldim diye pek dokunmuyor bana , daha önce 5-6 kez katılmışlığım vardı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kesinlikle tadının pizzadan farkı yok bence gayet lezzetliydi . Tariften farklı olarak yulafsız ve üzerindeki malzemelere eklemeler yaptım sadece .
Bende aslında unla yapmıştım ilk sonra yulaf kepeği ve yulaf ezmesi cesitlendi böyle dene yanil oldu :-) afiyet olsun çocuklar çok seviyor bende komşulara yapıyorum :-)

Beni artık müzmin diyetten emekli ettiler :KK70:

Hey gidi günler hey , bir kibrit kutusu ile başlamıştı her şey :rolleyes::rolleyes:

Katılırım belki , nevoş daha yeni geldim diye pek dokunmuyor bana , daha önce 5-6 kez katılmışlığım vardı :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ah o kibrit kutusu yok mu hersey onunla başlar zaten:-) sende ne cevheri vardır o zaman inşallah goruruz:KK66:

Teşekkürler bibibellam :-) evet diyet yemekleri değişik bir kategori çıktı ama herkes salata falan bekliyor bakalım katılsana sende bizim için bir öğün yemek yap diyet:KK55:
:KK70: yemek mi yapayım :63: hiç bana göre değil beybi :KK53: hep salata salata nereye kadar :KK51:
Bu katagoriyi ben söylemiştim yapsanız diye bizde faydalansak :KK45: iyi oldu :KK49:

Bu pizza mükemmel olmuş ellerinize sağlık. Bu aralar yulaf yemekten bıkmıştım şimdi yulafı keyifle yiyeceğim :)

Peki tavada altını pişirdiğimizde kolay alabiliyor muyuz fırın tepsisine.Yapışıp kalmaz yani demi tavaya :kk77:
yok canım yapışmıyor kenarkardan yavaş yavaş kaldır once bak yapışan yeri var mı birde teflona da bağlı :KK66: iki spatula yardımıyla kaldırdım ben üstündeki harca dikkat ederek :KK66:

X