- 29 Ekim 2022
- 4
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi nightinthesky
merhaba,Merhabalar kızlar. Nisan ayında diyete girmiştim 2 ayda yaklaşım 15 kg verdim ama sonrasında yaz tatili, buluşmalar derken bosverdim. Şimdi yeniden diyete girmek istiyorum ama kendimi o psikolojide hissetmiyorum bir türlü. Sizlerin kilo vermesini hızlandıran, motivasyon sağlayan bir yolunuz var mı? Tecrübelerinizi aktarmanizi bekliyorum:)
Ben 100 kiloydum suan 85 kiloyum ya henüz o kadar çok veremedim amacım 75 olmak ilk hedef:) inşallah veririzMerhaba inşallah veririz . 74 kiloyum 60 kilonun altına düşmek istiyorum . Kaç kilosunuz tekrar dikkat ederseniz verirsiniz
Merhaba ben yumurtalıktaki ufak kistler için soğan suyu içmeye başladım, cips kola abur cuburu da hayatımdan cıkardım soğan suyuyla sadece 3. Günümdd 1 kilo vermişim isterseniz bir deneyebilirsiniz :)Merhabalar kızlar. Nisan ayında diyete girmiştim 2 ayda yaklaşım 15 kg verdim ama sonrasında yaz tatili, buluşmalar derken bosverdim. Şimdi yeniden diyete girmek istiyorum ama kendimi o psikolojide hissetmiyorum bir türlü. Sizlerin kilo vermesini hızlandıran, motivasyon sağlayan bir yolunuz var mı? Tecrübelerinizi aktarmanizi bekliyorum:)
Ve intagramda @zishubu diye biri var onun açmıs olduğu diyet motivasyon telegram grubu var , grupta da gercej bir diyetisyen yardımcı oluyor isterseniz oraya da katılabilirsiniz :)Merhabalar kızlar. Nisan ayında diyete girmiştim 2 ayda yaklaşım 15 kg verdim ama sonrasında yaz tatili, buluşmalar derken bosverdim. Şimdi yeniden diyete girmek istiyorum ama kendimi o psikolojide hissetmiyorum bir türlü. Sizlerin kilo vermesini hızlandıran, motivasyon sağlayan bir yolunuz var mı? Tecrübelerinizi aktarmanizi bekliyorum:)
Ben devam ediyorumMerhaba arkadaşlar hala devam ediyor musunuz bende katılmak isterim çünkü bı turlu motive olamiyorum
neler yapıyorsunuz, kaç kilo verdiniz:)Ben devam ediyorum
Başlayalı 12 gün oldu 74,5 ile başladım, en son cuma günü tartıldım 71,5 kg çıkmıştı. İlk hafta beslenmemi oturtmaya çalıştım, dukan denemek istedim tekrar fakat sadece protein ya da çoğunlukla protein olarak beslenmek bana uymadı. Sonra aralıklı oruca geçtim, iki ya da tek öğün yapıyorum canım nasıl istiyorsa. 1300 - 1400 kalori üzerine çıkmamaya çalışıyorum, şimdilik çıkmadım. Hafta sonu biraz verimsiz geçti, kalori miktarını aşmadım ama sağlıksızdı biraz yediklerimneler yapıyorsunuz, kaç kilo verdiniz:)