- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.921
Ne diyeti yapıyorsun?Menum
Sabah 6 30 1 saat yürüyus 3 tane 25 saniye wall sit bi yerde oturdum çay içtim. 10.30 da kahvaltıda lahana corbasi acı kırmızı biber yeşil çay
11.00 gibi türk kahvesi sade yanında bi çatal kabak tatlısı (tatlısız yapamıyorum )
3 gibi öğle yemeği semizotu yanında 2 köfte ve chia tohumlu yoğurt uzun zamandır ilk defa köfte yedim bugün çok canım çekti. Açligim yok gece yoğurt veya yumurta yicem acikirsam
5e 10 kala 2 erik az sonra yeşil çay içeceğim
Su 2.5 litrede daha içerim gibiyim
Bi de siyah çay 2 tane içtim
Boyu 164 civarı kilosu 55 -59 civarı olan varsa ne yiyip iciyorsunuz ne kadar surede kilo veriyorsunuz paylasirsaniz cok mutlu olurum teşviklerinizi bekliyorum :)
Amin canım sağol eşimlede biraz tartıştık Canım canımı sıktı gaps tam yapıyors MusunYediklerimizin etkisi iki haftaya Anca geçiyor. Ben gaps yapali çok rahatladım gibi.Miyav_su u sen yapmazdın kendine gel tarçın li çay su ne bulursan iç normal e dön.
Sana zarar veriyor yediklerin arkadaşım. Allah yardimcin olsun İnşallah.
Eşler kafası bozulunca bize satasirlar zaten. Ne oldu bilmem ama boşver takılma. Balkona çok hava al. Başka şeyler düşün.Amin canım sağol eşimlede biraz tartıştık Canım canımı sıktı gaps tam yapıyors Musun
Sorma Canım nu sefer ki çok ağrıma gitti kaç gündür depresyondayım sanki bence oluyor Canım bravo sana devam bende yarın inşallahEşler kafası bozulunca bize satasirlar zaten. Ne oldu bilmem ama boşver takılma. Balkona çok hava al. Başka şeyler düşün.
Gaps ve karatay karışımı dersem daha doğru olur. Öyle et suyuyla başlayıp az az artır filan hiç yapamam. Yemegi zor pisiriyorum. Spora zaman yok surekli biri yatıyor biri kalkıyor.
Baklagil yok arada corba gibi et suyu içiyorum üzerine yemek. Sebze yeşillik protein kuruyemiş ve kuru kayısı süt ürünleri dışında birşey yemiyorum.acaba oluyor mu ki gaps. Okumuştum ama unuttum. Troidin zararları.
Canım benim uzun zaman aldı 3 yıl şeker ,insülin direnci ve tiroidlerim az çalışıyor son 1 senedir serbestim ama korudum şükür 110 kg 98 kg oradan da 66 kg dan 1 senede 74 kg çıktım tekrardan başladım bana tartılmak yaramıyor veremeyince hırpalıyorum kendimiMiyav_su karatayla ne kadar sürede kaç kilo verdin canım?
yine de çok güzel kilo vermişsin ama. harika.Canım benim uzun zaman aldı 3 yıl şeker ,insülin direnci ve tiroidlerim az çalışıyor son 1 senedir serbestim ama korudum şükür 110 kg 98 kg oradan da 66 kg dan 1 senede 74 kg çıktım tekrardan başladım bana tartılmak yaramıyor veremeyince hırpalıyorum kendimi
Ne diyeti yapıyorsun?
Canım seni yakından tanımıyorum ama çok kibar bir bayan olduğun belliSorma Canım nu sefer ki çok ağrıma gitti kaç gündür depresyondayım sanki bence oluyor Canım bravo sana devam bende yarın inşallah
110 kilo dan 74 e hatta 66 ya yarısına innişsin ya bravo sana çok etkilendim ben yapamazdımCanım benim uzun zaman aldı 3 yıl şeker ,insülin direnci ve tiroidlerim az çalışıyor son 1 senedir serbestim ama korudum şükür 110 kg 98 kg oradan da 66 kg dan 1 senede 74 kg çıktım tekrardan başladım bana tartılmak yaramıyor veremeyince hırpalıyorum kendimi
Yarın başla karıştırma başka yiyecekler. Depresyona sokarlar bizi hasta olunca da hiç umurlarında olmaz hastalığı yaşayan bizleriz ilaç az çok gelince bütün demgemiz alt üst oluyor.ama kimin umrunda. Düşün me yaa stres kilo kaybını durduruyor.Sorma Canım nu sefer ki çok ağrıma gitti kaç gündür depresyondayım sanki bence oluyor Canım bravo sana devam bende yarın inşallah
Azıcık yenişsindir sen o da yürüyüşle telafı olmuşturNe güzel dayanabildiysen ben de çok halsiz hissettim bugün ilk defa karbonhidrat tükettim sonra da ceza verdim kendime tekrar yürüyüşe gittim :)
Canım 1,5 saat yürüyorum her zaman yarım kilo gitmiyor ama bünyemin keyfine o günKac dakika yuruyorsun ben bu mesaji yeni gördüm. Benim hareket etmem lazım. Ama nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?