- 4 Mart 2014
- 2.389
- 5.601
- 108
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.781
Evet bende vazgecemiyorum .Çok net bir menü canım. 3 kaşık yoğurttan bir şeycik olmaz. yoğurt yumurta en güzel diyet yemeği zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende vazgecemiyorum .Çok net bir menü canım. 3 kaşık yoğurttan bir şeycik olmaz. yoğurt yumurta en güzel diyet yemeği zaten..
Canım ne zamana kadar aç kalacaksın bence ye sebze yemeye çalış akşamlarıKızlar bir senedir görmediğim arkadaşları gördüm bugün bana kilo almışsın demezler mi .. aç bırakmazmıyım ben kendimi şimdi Ramazan'a kadar
Bugünkü menüm
Cuma
SABAH 6:30
- 2 has. yumurta
- 4-5 parça taze Hindistan cevizi
ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata
AKSAM 16:00
- 1 kase ev yogurdu
1.5 litre su, 2 kupa yesil cay
bugün yürüyüş yok yarın bisiklet turu yapacağım inşallah
Iyi aksamlar kizlar
Günaydın canım yoğurdu ayran yapsaydın keşke ama olsun afiyet olsunHerkese günaydın.
Dünkü menum
Sabah klasik karatay bolca yeşillik bahçeden.
Akşam kalp kavurma yeşillik.
Yatmadan önce 3 kasik yogurt canım Çok çekti .
Kesinlikle canımÇok net bir menü canım. 3 kaşık yoğurttan bir şeycik olmaz. yoğurt yumurta en güzel diyet yemeği zaten..
Ne oldu Canım hayırdır iyi gidiyordun oysaBen odaklanamiyorum kızlar adınızı istiyorum
Süpersin canım afiyet olsunBugünkü menum
Sabah klasik karatay
Aksamet sote
Salata
Bol çay
Canım olsun beslenme disari çıkınca bir şaşıyor normal. Ama umarım güzel geçmiştir. Eglenmissindir. Bundan sonra bir düzene sokarsin nasıl olsa eve döndün artık.Merhaba kızlar nasılsınız benim dün tamamen beslenme kötü geçti hep açık büfe vardı malum benim 10 yıllık otel tecrübem olduğu için sağlıksız beslendim bugünden itibaren eski düzenime inşallah
Ac kalmak zayıflamaya durdurur biliyorsun.Canım ne zamana kadar aç kalacaksın bence ye sebze yemeye çalış akşamları
Böyle yiyorsun ya akşamları nasıl oluyor acikmiyor misin? Kilo verimi nasıl verebiliyor musun? Her vücut farklı belki seninki veriyorsa böyle beslenmelisin. Öğlen ile aksami yer rdegistirsen daha güzel olur sankiKızlar bir senedir görmediğim arkadaşları gördüm bugün bana kilo almışsın demezler mi .. aç bırakmazmıyım ben kendimi şimdi Ramazan'a kadar
Bugünkü menüm
Cuma
SABAH 6:30
- 2 has. yumurta
- 4-5 parça taze Hindistan cevizi
ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata
AKSAM 16:00
- 1 kase ev yogurdu
1.5 litre su, 2 kupa yesil cay
bugün yürüyüş yok yarın bisiklet turu yapacağım inşallah
Iyi aksamlar kizlar
Afiyet olsun canım. O kisirlar bulgarlar kalmamıştır kosturmussun bir sürü. Ben de bebek görmeden geldim hiçbirşey yemedim hepsi hamurisi idi. Canım da çekmedi. Bana yaramaz ki onlar. Canım bir keçi sütü dondurma çekiyor. Onu. Da karatay yogurt yiyin diyor. Napalim yediklerime sayalım.Merhaba kızlar okuyorum ama bir türlü yazamadım.
Bu hafta benim için baya yoğun geçti.
Ev işleri alışveriş ve koşturmaca şuan bebeği uyuttum yanına uzandım.
Bu arada 3 gün üst üste bulgur işi yedim.
Dün arkadaşım geldi kısır ve ıslak kek yaptım .Ķısırdan yedim sadece ama boldu.Akşam 8 den sonra koca bir kase fıstık yedim.
Bu sabah karatay kahvaltısı yaptım ama kuruyemiş yemedim.
2.öğün büyük ihtimalle tavuk olacak yanında soğan ve söğüş.
Canım aç kalmıyorumCanım ne zamana kadar aç kalacaksın bence ye sebze yemeye çalış akşamları
Bugün yediklerim
08.30 karatay kahvaltısı
14.00 bol sütlü filtre kahve, 1 kibrit kutusu kadar peynir
19.00 menemen ve 1 kase yoğurt
ara öğünün fotosunu cekmisim, ekleyeyim bari.
Eki Görüntüle 1552418
Ki
Ac kalmak zayıflamaya durdurur biliyorsun.