• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

İşte bende öyleyim dün avm gittim herkes Rusça konuşuyormuş gibi geldi :KK53:beynim durmuş çantayı aldığım gibi çıktım eve 23.00 vardım çamaşırı kurutucuya zor attım uyudum :ruh:sabah 05.00 uyandım :silah:bugün birde sabaha karşı yola çıkacağız yeğenimin okul gezisi var :KK53:dalyana gideceğiz
Günaydın Canım İyi gezmeler . Kafanı dağıt biraz. Oh mis gibi açık alan. Ne güzel. Ozledim doğayı insana huzur veriyor.

Dün
Iftar
Maalesef çikolata yedim
Semiz otu yemeği
Enginar
Yoğurt

Bugün sahur
Kavurmalı yumurta
Kkk

Akşam geç yemek kötü etkiledi ve şu anda midem yanıyor kötü hissediyorum hayırlısı

Dün
Iftar
Maalesef çikolata yedim
Semiz otu yemeği
Enginar
Yoğurt

Bugün sahur
Kavurmalı yumurta
Kkk

Akşam geç yemek kötü etkiledi ve şu anda midem yanıyor kötü hissediyorum hayırlısı
Afiyet olsun canım dün akşam bende öyleydim İnan hiç açıkma yaşamadım eve gidince aç kalırım korkusuna yedim sanırım psikolojik ve midem ağrıdı gece kaç defa uyandım geçmiş olsun iftarı açınca ıhlamur iç Allah kabul etsin

Dün
Iftar
Maalesef çikolata yedim
Semiz otu yemeği
Enginar
Yoğurt

Bugün sahur
Kavurmalı yumurta
Kkk

Canım Allah kabul etsin
Bu akşam iftarı daha dengeli yaparsın
Çikolata mı yaptı yanma sence yoksa yiyip yatma mı? Ben geçen Ramazan'da çok kötü oluyordum geç saatte ye sindirmeden yat ertesi gün iş var
Uyku düzenim bozulmuştu

Afiyet olsun cokguz el menü. İyice eridin gece desene.
Hiç zannetmiyorum canım uzun zamandır çerez yemeyi burakmıştım bugün sabah yine badem fıstık yedim
Çerez ben de bağımlılık yapıyor doyana kadar yemeye çalışınca bir de bidicik boyumla bir milyon kalori almış oluyorum
Yarından itibaren tekrar çerezi hayatımdan çıkarıyorum
Adriana Lima gibi taş hatunlar kahvaltıda avuç avuç badem yemiyorlardır herhalde :KK66:
Sevgiler

Hiç zannetmiyorum canım uzun zamandır çerez yemeyi burakmıştım bugün sabah yine badem fıstık yedim
Çerez ben de bağımlılık yapıyor doyana kadar yemeye çalışınca bir de bidicik boyumla bir milyon kalori almış oluyorum
Yarından itibaren tekrar çerezi hayatımdan çıkarıyorum
Adriana Lima da kahvaltıda avuç avuç badem yemiyordur herhalde :KK66:
Sevgiler
:KK70::KK70::KK70::KK70:Onlar deli gibi spor yapıyorlar Canım

Afiyet olsun canım dün akşam bende öyleydim İnan hiç açıkma yaşamadım eve gidince aç kalırım korkusuna yedim sanırım psikolojik ve midem ağrıdı gece kaç defa uyandım geçmiş olsun iftarı açınca ıhlamur iç Allah kabul etsin
Aynen sırf ac kalma korkusuna yedim . Tamam kuzum içerim

Canım Allah kabul etsin
Bu akşam iftarı daha dengeli yaparsın
Çikolata mı yaptı yanma sence yoksa yiyip yatma mı? Ben geçen Ramazan'da çok kötü oluyordum geç saatte ye sindirmeden yat ertesi gün iş var
Uyku düzenim bozulmuştu
Ya benim ramazanda genelde sıkıntı oluyor böyle. Ya tatlıya karşı zaafim var

Kızlar buraya yazıyor olmasam canım neler istiyor neler :kk77:
bitter ler az önce dönercinin önünden geçiyordum göm bir tabak döner dedi bünye
bura sayesinde biraz sorumluluk hissediyorum yoksa ohooo; )

Bugünkü menüm

Persembe
SABAH 6:30
- 1 has. yumurta
- bol bol cig fistik/badem :oops:

ÖGLE 12:00
- izgara alabalik
- z. yagli salata

AKSAM 16:00
- 1 kase ev yogurdu

1.5 litre su, 2 kupa yesil cay
1:20 saat yürüyüs

Iyi aksamlar kizlar

Günaydın kızlar
Benim pantolonlar bol olmaya başlayacağına daralmaya mı başladı ne ;)
Önümüzdeki hafta tartılacağım tek isteğim 57.00 kg ı görmek :(

Herkese günaydın.
Dünkü menum
Sabah klasik karatay bolca yeşillik bahçeden.
Akşam kalp kavurma yeşillik.
Yatmadan önce 3 kasik yogurt canım Çok çekti .

Back