- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.761
Günaydın kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın Canım İyi gezmeler . Kafanı dağıt biraz. Oh mis gibi açık alan. Ne güzel. Ozledim doğayı insana huzur veriyor.İşte bende öyleyim dün avm gittim herkes Rusça konuşuyormuş gibi geldi beynim durmuş çantayı aldığım gibi çıktım eve 23.00 vardım çamaşırı kurutucuya zor attım uyudum sabah 05.00 uyandım bugün birde sabaha karşı yola çıkacağız yeğenimin okul gezisi var dalyana gideceğiz
Afiyet olsun canım dün akşam bende öyleydim İnan hiç açıkma yaşamadım eve gidince aç kalırım korkusuna yedim sanırım psikolojik ve midem ağrıdı gece kaç defa uyandım geçmiş olsun iftarı açınca ıhlamur iç Allah kabul etsinDün
Iftar
Maalesef çikolata yedim
Semiz otu yemeği
Enginar
Yoğurt
Bugün sahur
Kavurmalı yumurta
Kkk
Akşam geç yemek kötü etkiledi ve şu anda midem yanıyor kötü hissediyorum hayırlısı
Canım Allah kabul etsinDün
Iftar
Maalesef çikolata yedim
Semiz otu yemeği
Enginar
Yoğurt
Bugün sahur
Kavurmalı yumurta
Kkk
Akşam geç yemek kötü etkiledi ve şu anda midem yanıyor kötü hissediyorum hayırlısı
Bir sürü çocuk Veli allahımumarım eğlenirim sağol CanımGünaydın Canım İyi gezmeler . Kafanı dağıt biraz. Oh mis gibi açık alan. Ne güzel. Ozledim doğayı insana huzur veriyor.
Hiç zannetmiyorum canım uzun zamandır çerez yemeyi burakmıştım bugün sabah yine badem fıstık yedimAfiyet olsun cokguz el menü. İyice eridin gece desene.
Onlar deli gibi spor yapıyorlar CanımHiç zannetmiyorum canım uzun zamandır çerez yemeyi burakmıştım bugün sabah yine badem fıstık yedim
Çerez ben de bağımlılık yapıyor doyana kadar yemeye çalışınca bir de bidicik boyumla bir milyon kalori almış oluyorum
Yarından itibaren tekrar çerezi hayatımdan çıkarıyorum
Adriana Lima da kahvaltıda avuç avuç badem yemiyordur herhalde
Sevgiler
Canım bizim içinde eğlen. hem diyette moral çok önemliBir sürü çocuk Veli allahımumarım eğlenirim sağol Canım
Tamam Canım inşallah eğlenirim buraya artık ctesi ancak yazabilirimCanım bizim içinde eğlen. hem diyette moral çok önemli
Aynen sırf ac kalma korkusuna yedim . Tamam kuzum içerimAfiyet olsun canım dün akşam bende öyleydim İnan hiç açıkma yaşamadım eve gidince aç kalırım korkusuna yedim sanırım psikolojik ve midem ağrıdı gece kaç defa uyandım geçmiş olsun iftarı açınca ıhlamur iç Allah kabul etsin
Ya benim ramazanda genelde sıkıntı oluyor böyle. Ya tatlıya karşı zaafim varCanım Allah kabul etsin
Bu akşam iftarı daha dengeli yaparsın
Çikolata mı yaptı yanma sence yoksa yiyip yatma mı? Ben geçen Ramazan'da çok kötü oluyordum geç saatte ye sindirmeden yat ertesi gün iş var
Uyku düzenim bozulmuştu
Ay okul aynen öyle bi yerBir sürü çocuk Veli allahımumarım eğlenirim sağol Canım
Bir sürü çocuk Veli allahım000
umarım eğlenirim sağol Canım
İnşallah görürsün canım. İyi gidiyorsun devam et.Günaydın kızlar
Benim pantolonlar bol olmaya başlayacağına daralmaya mı başladı ne
Önümüzdeki hafta tartılacağım tek isteğim 57.00 kg ı görmek
Çok net bir menü canım. 3 kaşık yoğurttan bir şeycik olmaz. yoğurt yumurta en güzel diyet yemeği zaten..Herkese günaydın.
Dünkü menum
Sabah klasik karatay bolca yeşillik bahçeden.
Akşam kalp kavurma yeşillik.
Yatmadan önce 3 kasik yogurt canım Çok çekti .