Kizlar ben de ki gelismeler söyle
Ramazan öncesine kadar 53.5 kg
söyle ki 1 yil önce kan aldirmistim tiroid degerlerim yavas cikmisti (TSH 3.55)
Sonra ben iyotlu ne varsa yemistim (deniz yosunu filan)
Ramazandan önce en dar pantolonlara bile rahat olamya baslayinca doktora gittim doktor tebrik etti metabolizma bomba gibi calisiyor diye tiroid 1.8 cikti ahahahah
Bir yandan bunun sevinci diger yandan iki hafta önce yeni bir kontrata imza attim calistigim yerde güzel kazaniyordum zaten maasima 35% zam
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
ben tabi costum...
Oh aksam yemek davetleri vermeler, dondurma cikolata yemeler ve 5 kg aldim
Bu kadar yemeye 1.5 aydir daha az aldim diye de seviniyorum da bu ara
Normalde kemiklesmis tabularim vardi
1) Aksam 16:00'dan sonra yemek yememek gibi
2) Hayatimda sekere dair hic bir sey yoktu meyve süt dahil yoktu. Sekerli bir sey yiyince bogazimi yakip geciyordu, kavuruyordu beni
3) Az yeme temiz beslenme konusunda cok disiplinliydim. Disiplini cok seven bir insanim
Simdi son 1.5 aydir bunlardan eser yok
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Toparlanmaya niyet ediyorum iki gün dikkat ediyorum bakiyorum 1.5 kg gitmis hemen tekrar bozuyuyorum. Artik tartiya cikmiycam bir süre
Eski düzenime geri dönmek istiyorum cünkü ne kadarda keyifli olsam sivilce olmayan yüzümde sivilce cikmaya basladi, cok yemek hele aksam yemek güzel vücüduma eziyet ve yoruyor beni ve o yedigim dondurmalar cildime bunu yapiyorsun ic organlarima ne yapiyordur Allah bilir. Kanimi yogunlastiriyor vs vs. Keyif yapacagim diye kendime eziyet etmeye gerek yok
Ve tabi 5 kg dan sonra bazi kiyafetler özellkle pantolonlar dar veya hic olmamaya basladi. Ve bir de yüzüm zaten yuvarlak zayif oldugumda bile yanaklar tombik tombik simdi daha bir tombiklestiler gözlerim arka plana kaydi gibi kücüklesti gibi ahahah
Yarindan itibaren hafta sonuna kadar dikkat edip yavas yavas eski düzenime dönmek istiyorum. Bunu basarabilirim cok iyi biliyorum. Artik bu isin uzmani oldum ahah. Sadece devamlilik göstermem lazim. Buraya yazarak insaallah irademi güclendirip kararliligimi artiririm.
Özellikle is günleri benim icin diyet yapmak kolay. Bakalim hayirlisi
Yarina kahvalti düsünmüyorum (daha az önce yemek yedim cünkü), ögle izgara alabalik salata, aksam 1-2 kaynamis yumurta. Simdiki plan bu ve is yerinde allahim günde iki latte götürüyordum ve ben sunu gördüm ne kadar metabolizmam iyi calissa bile süt yag yakimina engel olyur bana hic yaramiyor. Cikolata sütten az kilo yapiyor ben de ahah
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
. Yani yarin latte YOK (insaallah aaha) kahveyi siyah iciyoruz!!!!
Herkese sevgiler yarin görüsmek üzere