• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

@daisyy35 hersey beyınde btıyor C cerulean ın sozu wardr bızı maymuna cewırıyor seker al halen arada tatlı kaçırırım bıtter cıkolata tahın pekmez kasıkla hupletrım ama emzrdgm ıcın enerjı acıgım war :) bol kırmızı et ye regl donemınde ıyı oluyorms burdan ogrettıler banada saolsunlar En Büyük KK dedgn gbı beynını alıstrmalısın ılk once karnını sebze doldrmakla olmuyor bı reset lazım beyıne

@daisyy35 hersey beyınde btıyor C cerulean ın sozu wardr bızı maymuna cewırıyor seker al halen arada tatlı kaçırırım bıtter cıkolata tahın pekmez kasıkla hupletrım ama emzrdgm ıcın enerjı acıgım war :) bol kırmızı et ye regl donemınde ıyı oluyorms burdan ogrettıler banada saolsunlar En Büyük KK dedgn gbı beynını alıstrmalısın ılk once karnını sebze doldrmakla olmuyor bı reset lazım beyıne

Doğru söylüyorsun canım, pek sıkmadım kendimi 3 ya da 4 kilo vermek istiyorum sadece. Kiloyu verince yine tatlı yerim diye düşünüyordum ama dün karar verdim yaşam stili yapacağım bunu kendime. Bu pazara kilo vermiş olamam herhalde ama inşallah haftaya gider kilocuklar.

Bir de benim bagirsaklarim rahatsız, demiri depolamiyor, o yüzden biraz yemeyi kessem hasta oluyorum, halsiz kalıyorum. Yemekle de aram hiç yok. anlık enerji verdiği için hep şekerli şeyler atistiririm. Ama canan hocaya çok inanıyorum inşallah halsiz kalmadan şekeri kesip istediğim kiloda sağlıklı yaşayacağım ;)

kumsal su kumsal su kuzu senin hanım deyişinin yerim ben kız :KK66:
Bayılıyorum böyle hocaya hanım deyişine :KK66:

Canım o tavuklara ne eziyet ediyorlar daracık daracık kafeslerde sonra hayvanlar stresten birbirlerine saldırıp bağırsaklarını çıkartmalar ve bir kaç aylığına yumurtlayabilmelerini kullanıp bol bol yumurta verdikten sonra katlediyorlar.. Hayvanlar o son dönemlerde düşünün tüylerinin yarısını kaybedip çıplak deriyle geziyorlarmış :KK43: bir kaç fotoğraf gördüm marketteki o karton karton atılan tavuk butları aklıma geldi
Bolluk varda neden var.. Günah zalimlik valla o hayvanlara yapılanlar

Evet canım şeker karbonhidrat beni en azından maymuna çeviriyor içindeki hayvanj ortaya çıkarıyor iştahımı azdırıyor :KK66:
Bazen tek öğün yapıyorum 120 gr hamsi bir yumurta bir kase yoğurt şeklinde bir de yeşil salata bunların toplamı nedir 500 600 kalori ve acıkmıyorum insanlar acıkmamak kilo vermek için ne paralar harcıyor zayıflama hapları Shake'leri filan şekerden uzak durum yeter .. Acıkmamak aklın fikrin yemekte olmaması iştahsızlık büyük rahatlık benim için büyük lüks değerli bir durum yanı :KK66:

Kızlar bu aralar çok güzel yemekler yapıyorum pırasa böreği mi dersin kısır mı dersin :KK70: hepsini hamur yerine yumurtayla bulgur yerine karnabaharla :KK66:
Arada fotoğraf mı paylaşayım diyorum :KK66:

Zaten bir yemeği bence güzel yapan hamuru Eti değil yemeği güzel yapan baharat kokteyli bir de yeşillik dereotu filan :KK66:

Bence zayıflamanın altın kuralları
1) baharata yüklenmek tat için
2) sıvıya yüklenmek değişik meyve çayları keşfetmek limonlu sular ağız oyalanmak ve metabolizmayı hızlandırmak için kahve benim vazgeçilmezim yemeğin ardından direk iştah kesmeye insanı durdurmaya birebir
3) öğün aralarını açmak insanın yedikçe yiyesi yemedikçe de yemeyesi geliyor çok sıska insanlar bile bizim yediğimiz kadar çok yemek yeseler kilo alırlar emin olun. Zayıf olmak kararında yemeden geçiyor
3) tokluk hissi için protein ve yağ ağırlıklı beslenmek. İnsanın karnının doyurmayan bir diyet işe yaramaz yapamaz insan böyle bir düzende

Bir hafta yazmadım acısını çıkardım sanırım :KK66:
Herkese sevgiler :KK68:

selam kızlar;
uzun zamandır nete giremiyordum konuşmalar birikmiş hepsini okuyamadım. aramıza yeni arkadaşlar da katılmış onlara da hoşgeldin diyorum :) sizden uzak kalınca diyetten de uzak kaldım malesef :(
hala göbekli göbekli dolanıyorum ortalıkta :-)
yeniden başlıyorum bakalım neler olacak öpüyorum sizleri

selam kızlar;
uzun zamandır nete giremiyordum konuşmalar birikmiş hepsini okuyamadım. aramıza yeni arkadaşlar da katılmış onlara da hoşgeldin diyorum :) sizden uzak kalınca diyetten de uzak kaldım malesef :KK43:
hala göbekli göbekli dolanıyorum ortalıkta :-)
yeniden başlıyorum bakalım neler olacak öpüyorum sizleri
Kızlar foruma birşeyler oldu bir ara :KK66:
Girmedik valla..

Dün akşam iki yıl önceki fotoğraflarımı buldum yazın çektirdiğim :KK66:
Deheşet vericiydi :KK70:
Bir yüz var yağlı, baldır bacak kalın kalın kalas gibi ;) aman allahım kollar kilolu en çok ona şok oldum
Bir bayanın kolu kalın mı olur yahu? İncecik olmalı çıtır çıtır ;)
Yağlar artık nereye yerleşeceklerini şaşırmışlar...

Kızlar gençliğinizi güzelliğinizi karbonhidrat yeme sevdasına harcamayın kendime ne yazık etmişim o zaman Allah'tan yaşım küçüktü diye avutuyorum kendimi :KK66:

Bir de resimde gördüğüm cildim berbattı... Mayın tarlası sivilce dolu.. Şimdi bir cilt var bende kaymak sırtım da çok berbattı teetemiz..

Tabi ayda bir kere bir tane çıkıyor o da bence reglle alakalı

Boğaz için harcamayın kendinizi... Tatlı için.. Tatlı neymiş tahin kuruyemişten güzel kapanış mı olur bir yemekte.... Kaymak fıstıktan ..,
Aklınızı başınıza toplayın :KK66:

Bu ara fotoğrafı paylaşacağım buradan obez olduğum fotoyu :KK66: iğrenççççç:KK70:

kumsal su kumsal su canım sen be yapıyorsun yeğenlerim ne yapıyorlar sağlık sigar yerinde inşallah :KK66:

Sevgiler herkese iyi akşamlar

Kızlar foruma birşeyler oldu bir ara :KK66:
Girmedik valla..

Dün akşam iki yıl önceki fotoğraflarımı buldum yazın çektirdiğim :KK66:
Deheşet vericiydi :KK70:
Bir yüz var yağlı, baldır bacak kalın kalın kalas gibi :KK66: aman allahım kollar kilolu en çok ona şok oldum
Bir bayanın kolu kalın mı olur yahu? İncecik olmalı çıtır çıtır :KK66:
Yağlar artık nereye yerleşeceklerini şaşırmışlar...

Kızlar gençliğinizi güzelliğinizi karbonhidrat yeme sevdasına harcamayın kendime ne yazık etmişim o zaman Allah'tan yaşım küçüktü diye avutuyorum kendimi :KK66:

Bir de resimde gördüğüm cildim berbattı... Mayın tarlası sivilce dolu.. Şimdi bir cilt var bende kaymak sırtım da çok berbattı teetemiz..

Tabi ayda bir kere bir tane çıkıyor o da bence reglle alakalı

Boğaz için harcamayın kendinizi... Tatlı için.. Tatlı neymiş tahin kuruyemişten güzel kapanış mı olur bir yemekte.... Kaymak fıstıktan ..,
Aklınızı başınıza toplayın :KK66:

Bu ara fotoğrafı paylaşacağım buradan obez olduğum fotoyu :KK66: iğrenççççç:KK70:

kumsal su kumsal su canım sen be yapıyorsun yeğenlerim ne yapıyorlar sağlık sigar yerinde inşallah :KK66:

Sevgiler herkese iyi akşamlar
Kuzlar benm basımda karabulutlar dolasıyor bı buyukk sadaka dagtmam lazm benım fıx standart dewam edıyor 55ım bu ara masallh nazar degmesn.25gun once bBannemı yogun bakıma aldılar onun uzuntsu benı yerle bır ettı sonra ennur ıylestı derken buyuk olan kumsal hastalandı bu arada ennur esım ben ızmıre gttık ucakla ennurla annem dustu uzmırde ennurun ayagı kırıldı ortepedı uzmn .alcıyla ucaga almıyorlar dye alcılamadı sardı braktı bız o esnada dr yanndan cıkıp havaalanı musteı hz.baglnmya calısrken 10dk kdr gectı hıc oyle br durum ykmuş alınıyormus kosa kosa gttık dr odasına dr yk cıkmıs ( sırf acılden grıs yaptık acılden grıs yapınca para alamıyormus bu yuzden bıze yalan soyledı onu ayrıca sıkayet ettım) snra bı baktık saat 5 ızmırdeyız hem hastane arıyoruz hem hastane numaralarıyla ortepedı dr arıyoruz oyle zor bı gundukı butun ırtepedısyenler meseaı saatı btms asıstanlar war onların yalns alcı yaptgnı dusunsenenız ?? Delı gbıyım ucak 9 da oldımu saat 7 delırıcem en sonnda 7tepeyı buldk dr warms demezmı ben bu rontgenlerı ıstemıyorum zatn cocuk aglamaktan helak olms bırdaha rntgen cektrdık snra bekle falan neyse aldılar alcıya cıyak cıyak aglıyor cocuk bırde dr dan azar ısıttım dayanamıyorsan cık dedı kowdu anam sen kımsın!!! Neyse cocugum ıcın sıktm dısımı velhasıl agla agla ucakla basıncla geldık ıstanbula geldıkten snra daha uzman bır yere gdıp alcısını duzelttrdık yenıledıler snrakı gun babannemın vefat ettgı haberını aldık sıze sunu soylım babannemın yattıgı hastanenın saglık memuru tanıdgmızın tanıfıgı ıdı 3 gundr bır altı alınıyormus sadece serumu ve mamayı degstrıp cıkıyorlarmıs dusunun baska bakım yok ve ozellll!!! Yara ıcındeydı kadını yıkadılar mahfoldular! Allahım sen sabır ver o gece kızımın atesı39.5 ıkı kez hastaneye gttık derken kucuk kızımın bu kosustrmacada ust solunm yolları ve brosları tıkandı hastanedeyız tukendm ....

Kuzlar benm basımda karabulutlar dolasıyor bı buyukk sadaka dagtmam lazm benım fıx standart dewam edıyor 55ım bu ara masallh nazar degmesn.25gun once bBannemı yogun bakıma aldılar onun uzuntsu benı yerle bır ettı sonra ennur ıylestı derken buyuk olan kumsal hastalandı bu arada ennur esım ben ızmıre gttık ucakla ennurla annem dustu uzmırde ennurun ayagı kırıldı ortepedı uzmn .alcıyla ucaga almıyorlar dye alcılamadı sardı braktı bız o esnada dr yanndan cıkıp havaalanı musteı hz.baglnmya calısrken 10dk kdr gectı hıc oyle br durum ykmuş alınıyormus kosa kosa gttık dr odasına dr yk cıkmıs ( sırf acılden grıs yaptık acılden grıs yapınca para alamıyormus bu yuzden bıze yalan soyledı onu ayrıca sıkayet ettım) snra bı baktık saat 5 ızmırdeyız hem hastane arıyoruz hem hastane numaralarıyla ortepedı dr arıyoruz oyle zor bı gundukı butun ırtepedısyenler meseaı saatı btms asıstanlar war onların yalns alcı yaptgnı dusunsenenız ?? Delı gbıyım ucak 9 da oldımu saat 7 delırıcem en sonnda 7tepeyı buldk dr warms demezmı ben bu rontgenlerı ıstemıyorum zatn cocuk aglamaktan helak olms bırdaha rntgen cektrdık snra bekle falan neyse aldılar alcıya cıyak cıyak aglıyor cocuk bırde dr dan azar ısıttım dayanamıyorsan cık dedı kowdu anam sen kımsın!!! Neyse cocugum ıcın sıktm dısımı velhasıl agla agla ucakla basıncla geldık ıstanbula geldıkten snra daha uzman bır yere gdıp alcısını duzelttrdık yenıledıler snrakı gun babannemın vefat ettgı haberını aldık sıze sunu soylım babannemın yattıgı hastanenın saglık memuru tanıdgmızın tanıfıgı ıdı 3 gundr bır altı alınıyormus sadece serumu ve mamayı degstrıp cıkıyorlarmıs dusunun baska bakım yok ve ozellll!!! Yara ıcındeydı kadını yıkadılar mahfoldular! Allahım sen sabır ver o gece kızımın atesı39.5 ıkı kez hastaneye gttık derken kucuk kızımın bu kosustrmacada ust solunm yolları ve brosları tıkandı hastanedeyız tukendm ....
Başın sağolsun canım çok üzüldüm allah sabır versin... Babaannen de nurlar içinde yatsın.
ne diyeceğimi bilemiyorum. geçmiş olsun.

Ah bir tanem benim sana be desem be yazsam da teselli etsem bilemiyorum ki...
Öncelikle başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin mekanı cennet olsun...
Canım benim neler duyuyoruz evladını kaybedenleri şehitlerimizi... Allah sıralı ölüm versin..
Bu konuda kibar olamıycam kimse kusura bakmasın benim insanımın ben de dahil Allah belasını versin..
Hepimizde bir gerginlik yardım yerine tersleme olumsuz hareketler yalanlar hastanede çalışan bir temizlikçi bile Hastalara yukarıdan aşağı büyüksü büyüksü bakmalar ...
Canım çocuklarda inşallah tez zamanda iyileşir her karanlığın sonu aydınlıkmış..
Ben küçükken babam bir trafik kazası geçirmiş babam arabadan nasıl sağ çıkmış kimse inanamamış bizim maddi durumda iyi değil araba hurdaya dönmüş
Bunun ardından ama çok güzel şeyler olmuş babam istediği yerden iyi bir iş teklifi almış hala orada çalışıyor bizi oradan kazandığı paralarla okuttu yurt dışlarına gönderdi..
Umutlu ol güzel günler sizleri bekliyor inşallah
Herkesin hayatında inişler olur her inişin bir çıkışı vardır ama dönüşünuz inşallah muhteşem olacak canım ;) kendine iyi bak bizi de haberdar et canım
Sevgiler :KK68:

Merhabalar kızlar

Herkesin yeni yılı öncelikle kutlu mutlu olsun ;)
2,5 hafta tatil sonrası Almanya uçağına binmek üzereyim ;)
3 gün önce tartıldım gelirkenki aynı kiloda olduğumu görünce son üç gündür güzel yedim ;) akşam atıştırmalarım bile oldu ;)
Şimdi ama yine nefsi köreltip toparlanma vakti
Bu süreci desteklemek için burada bir kaç gün günlük tutacağım inşallah

Cuma

SABAH 10:30
- 4 yumurta beyazı

ÖĞLE 15:30
- 2 yumurtalı menemen
- 1 Hindistan cevizi suyu
- 1 küçük boy Cappuccino

Bugünlük bu kadar inşallah
Herkese sevgiler :KK68:

Kizlar ben olmayince kimsemi girmedi buraya abooo
Selam canım senin gibi ben de sağlık problemleri ile boğuşuyorum 28 aralıktan beri. Annem ameliyat olmuştu. İyileşme süreci uzadı. çok şükür şimdi iyi. Büyük bi sınavdan geçtik.
Uzun zaman giremedim foruma.
Tekrar merhabalar:)

Selam canım. 63 kg. Hamileyim bu arada 58 lere düşmüştüm o zaman olmadı bebis ben de saldim biraz sonra 61 le hamile kaldım. Şimdi 15. Haftanın icindeyiz. Kilo almamam gerekiyordu ilk Aylarda ama sadece makarna yiyebildim yeni yeni tekrar sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Ben de haberler bu kadar siz de ne var ne yok.

Selam canım. 63 kg. Hamileyim bu arada 58 lere düşmüştüm o zaman olmadı bebis ben de saldim biraz sonra 61 le hamile kaldım. Şimdi 15. Haftanın icindeyiz. Kilo almamam gerekiyordu ilk Aylarda ama sadece makarna yiyebildim yeni yeni tekrar sağlıklı beslenmeye başlıyorum. Ben de haberler bu kadar siz de ne var ne yok.
hayırlı olsun canım çok sevindim :))))

Hayirli ugulu olsun canim
Insallah güzel bir hamilelik geciriyorsundur

Kizlar ben de ki gelismeler söyle
Ramazan öncesine kadar 53.5 kg

söyle ki 1 yil önce kan aldirmistim tiroid degerlerim yavas cikmisti (TSH 3.55)
Sonra ben iyotlu ne varsa yemistim (deniz yosunu filan)
Ramazandan önce en dar pantolonlara bile rahat olamya baslayinca doktora gittim doktor tebrik etti metabolizma bomba gibi calisiyor diye tiroid 1.8 cikti ahahahah ;)

Bir yandan bunun sevinci diger yandan iki hafta önce yeni bir kontrata imza attim calistigim yerde güzel kazaniyordum zaten maasima 35% zam ;) ben tabi costum...
Oh aksam yemek davetleri vermeler, dondurma cikolata yemeler ve 5 kg aldim
Bu kadar yemeye 1.5 aydir daha az aldim diye de seviniyorum da bu ara ;)

Normalde kemiklesmis tabularim vardi
1) Aksam 16:00'dan sonra yemek yememek gibi
2) Hayatimda sekere dair hic bir sey yoktu meyve süt dahil yoktu. Sekerli bir sey yiyince bogazimi yakip geciyordu, kavuruyordu beni
3) Az yeme temiz beslenme konusunda cok disiplinliydim. Disiplini cok seven bir insanim

Simdi son 1.5 aydir bunlardan eser yok ;) Toparlanmaya niyet ediyorum iki gün dikkat ediyorum bakiyorum 1.5 kg gitmis hemen tekrar bozuyuyorum. Artik tartiya cikmiycam bir süre

Eski düzenime geri dönmek istiyorum cünkü ne kadarda keyifli olsam sivilce olmayan yüzümde sivilce cikmaya basladi, cok yemek hele aksam yemek güzel vücüduma eziyet ve yoruyor beni ve o yedigim dondurmalar cildime bunu yapiyorsun ic organlarima ne yapiyordur Allah bilir. Kanimi yogunlastiriyor vs vs. Keyif yapacagim diye kendime eziyet etmeye gerek yok ;) Ve tabi 5 kg dan sonra bazi kiyafetler özellkle pantolonlar dar veya hic olmamaya basladi. Ve bir de yüzüm zaten yuvarlak zayif oldugumda bile yanaklar tombik tombik simdi daha bir tombiklestiler gözlerim arka plana kaydi gibi kücüklesti gibi ahahah

Yarindan itibaren hafta sonuna kadar dikkat edip yavas yavas eski düzenime dönmek istiyorum. Bunu basarabilirim cok iyi biliyorum. Artik bu isin uzmani oldum ahah. Sadece devamlilik göstermem lazim. Buraya yazarak insaallah irademi güclendirip kararliligimi artiririm. ;) Özellikle is günleri benim icin diyet yapmak kolay. Bakalim hayirlisi ;)

Yarina kahvalti düsünmüyorum (daha az önce yemek yedim cünkü), ögle izgara alabalik salata, aksam 1-2 kaynamis yumurta. Simdiki plan bu ve is yerinde allahim günde iki latte götürüyordum ve ben sunu gördüm ne kadar metabolizmam iyi calissa bile süt yag yakimina engel olyur bana hic yaramiyor. Cikolata sütten az kilo yapiyor ben de ahah:cool:. Yani yarin latte YOK (insaallah aaha) kahveyi siyah iciyoruz!!!! ;)

Herkese sevgiler yarin görüsmek üzere :KK36:

Kizlar ben de ki gelismeler söyle
Ramazan öncesine kadar 53.5 kg

söyle ki 1 yil önce kan aldirmistim tiroid degerlerim yavas cikmisti (TSH 3.55)
Sonra ben iyotlu ne varsa yemistim (deniz yosunu filan)
Ramazandan önce en dar pantolonlara bile rahat olamya baslayinca doktora gittim doktor tebrik etti metabolizma bomba gibi calisiyor diye tiroid 1.8 cikti ahahahah :KK66:

Bir yandan bunun sevinci diger yandan iki hafta önce yeni bir kontrata imza attim calistigim yerde güzel kazaniyordum zaten maasima 35% zam :KK66: ben tabi costum...
Oh aksam yemek davetleri vermeler, dondurma cikolata yemeler ve 5 kg aldim
Bu kadar yemeye 1.5 aydir daha az aldim diye de seviniyorum da bu ara :KK66:

Normalde kemiklesmis tabularim vardi
1) Aksam 16:00'dan sonra yemek yememek gibi
2) Hayatimda sekere dair hic bir sey yoktu meyve süt dahil yoktu. Sekerli bir sey yiyince bogazimi yakip geciyordu, kavuruyordu beni
3) Az yeme temiz beslenme konusunda cok disiplinliydim. Disiplini cok seven bir insanim

Simdi son 1.5 aydir bunlardan eser yok :KK66: Toparlanmaya niyet ediyorum iki gün dikkat ediyorum bakiyorum 1.5 kg gitmis hemen tekrar bozuyuyorum. Artik tartiya cikmiycam bir süre

Eski düzenime geri dönmek istiyorum cünkü ne kadarda keyifli olsam sivilce olmayan yüzümde sivilce cikmaya basladi, cok yemek hele aksam yemek güzel vücüduma eziyet ve yoruyor beni ve o yedigim dondurmalar cildime bunu yapiyorsun ic organlarima ne yapiyordur Allah bilir. Kanimi yogunlastiriyor vs vs. Keyif yapacagim diye kendime eziyet etmeye gerek yok :KK66: Ve tabi 5 kg dan sonra bazi kiyafetler özellkle pantolonlar dar veya hic olmamaya basladi. Ve bir de yüzüm zaten yuvarlak zayif oldugumda bile yanaklar tombik tombik simdi daha bir tombiklestiler gözlerim arka plana kaydi gibi kücüklesti gibi ahahah

Yarindan itibaren hafta sonuna kadar dikkat edip yavas yavas eski düzenime dönmek istiyorum. Bunu basarabilirim cok iyi biliyorum. Artik bu isin uzmani oldum ahah. Sadece devamlilik göstermem lazim. Buraya yazarak insaallah irademi güclendirip kararliligimi artiririm. :KK66: Özellikle is günleri benim icin diyet yapmak kolay. Bakalim hayirlisi :KK66:

Yarina kahvalti düsünmüyorum (daha az önce yemek yedim cünkü), ögle izgara alabalik salata, aksam 1-2 kaynamis yumurta. Simdiki plan bu ve is yerinde allahim günde iki latte götürüyordum ve ben sunu gördüm ne kadar metabolizmam iyi calissa bile süt yag yakimina engel olyur bana hic yaramiyor. Cikolata sütten az kilo yapiyor ben de ahah:cool:. Yani yarin latte YOK (insaallah aaha) kahveyi siyah iciyoruz!!!! :KK66:

Herkese sevgiler yarin görüsmek üzere :KK36:
Hayırlı olsun sevindim adınıza

Miyav_su Miyav_su Sağol canım :KK15: ama sevinmenin de bir ölçüsü var

İnşallah bu sefer kararlıyim bugün itibari ile frene basıyor ve eski halime geri dönüyorum
kilo güzel bir şey değil ...

Sevgiler

Miyav_su Miyav_su Sağol canım :KK15: ama sevinmenin de bir ölçüsü var

İnşallah bu sefer kararlıyim bugün itibari ile frene basıyor ve eski halime geri dönüyorum
kilo güzel bir şey değil ...

Sevgiler
Karataya tekrar mı başlıyorsun Can'ım öyleyse bende sana eşlik edebilirim istiyorsan bende Karatay yapıyorum

Back