• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar kızlar izinden döndüm :KK66:
Acilen diyete başlamam lazım
Menü yazmaya başlayacağım Yarından itibaren inş
Canım herşeyi yemek istiyor
Tatil beni gevşetti baya ahaha :KK70:

K kurtluarmut gülüm nerdesin?
Nisantoprak Nisantoprak sen bırakmamışsın canım buraları aferin sana. Cabaların sonuç verecek elbette
Hoşgeldın nasldı tatılın ?:)

kumsal su kumsal su canım beklemediğim kadar güzel geçti ;)
Kızlar ne yaptı duzelebildilermi? :KK15:

İki gündür tekrar yağ yakma havama girdim dünkü ve bugünkü menüm (bugün akşam da inşallah böyle okur):

Sabah
- 1 tavuk bacak
- közlenmis kırmızı biber
- yeşil salata
- 1 YK tahin

Aksam
- beyaz lahana salatası sirkeli (çok güzeldi mis )

Tavuğun en yağlı yeriyle ve tahinlr hızlı kilo verilmez balık yumurta peynir salata daha uygun ama antep te kaymak fistik aksam yemelerinden sonra ancak böyle motive olabiliyorum iki öğün yiyio akşam aç gezmip gece yağ yakmaya inşallah ; )

kumsal su kumsal su canım beklemediğim kadar güzel geçti :KK66:
Kızlar ne yaptı duzelebildilermi? :KK15:

İki gündür tekrar yağ yakma havama girdim dünkü ve bugünkü menüm (bugün akşam da inşallah böyle okur):

Sabah
- 1 tavuk bacak
- közlenmis kırmızı biber
- yeşil salata
- 1 YK tahin

Aksam
- beyaz lahana salatası sirkeli (çok güzeldi mis )

Tavuğun en yağlı yeriyle ve tahinlr hızlı kilo verilmez balık yumurta peynir salata daha uygun ama antep te kaymak fistik aksam yemelerinden sonra ancak böyle motive olabiliyorum iki öğün yiyio akşam aç gezmip gece yağ yakmaya inşallah ; )
Canm 2hafta surdu ıkı numarann dzelmesı dgerıde okuldan getrıp druyor gelıp opuyor sokuluyor yanına brseyde denmz cocuga :KK43: bakalm byle buyuyceklr:KK70: benm dyette standart kuruyemsımı elımden aldılar C cerulean

Canım benim yakın çevremdede bar iki küçük çocuk. Sürekli hastalar esen yelden alıyorlar bizde mi böyledir annelerimize sormak lazım hatırlıyorlarsa eğer o günleri :KK66: veya hatırlamak istiyorlarsa ahaha :KK70: kumsal su kumsal su

Bu ara bugün akşamı beyaz lahanayla kapattım üzerine bir 1YK domates sosu

Ne yalan söyleyeyim kilo aldım
İnşallah önünüzdeki haftaya kadar eski Halime dönerim
Sevgiler herkese :KK66:

Canım benim yakın çevremdede bar iki küçük çocuk. Sürekli hastalar esen yelden alıyorlar bizde mi böyledir annelerimize sormak lazım hatırlıyorlarsa eğer o günleri :KK66: veya hatırlamak istiyorlarsa ahaha :KK70: kumsal su kumsal su

Bu ara bugün akşamı beyaz lahanayla kapattım üzerine bir 1YK domates sosu

Ne yalan söyleyeyim kilo aldım
İnşallah önünüzdeki haftaya kadar eski Halime dönerim
Sevgiler herkese :KK66:
Senın ve K kurtluarmut un hırsı bızı sollar canm hızla berırsın emınım hıc dert etme bu ırade sendeykrn korkulur:KK71:

C cerulean ben bıraktım canım diyeti falan ya buraya yazmayınca irademi kaybettim sanırım ama 58.5 58.8 arada 59.2 falan görüyorum kilo almadım vermedim ama ben de başlıyorum tekrar hedef 56 inşallah 2 haftada bu kez kararliyim ama herkes yazsın hevesim kaçıyor :(

C cerulean ben bıraktım canım diyeti falan ya buraya yazmayınca irademi kaybettim sanırım ama 58.5 58.8 arada 59.2 falan görüyorum kilo almadım vermedim ama ben de başlıyorum tekrar hedef 56 inşallah 2 haftada bu kez kararliyim ama herkes yazsın hevesim kaçıyor :KK43:
Ewet katılıyorum burayı burdakı destegı goremeyınce br yerdn snra bıtıyor

C cerulean ben bıraktım canım diyeti falan ya buraya yazmayınca irademi kaybettim sanırım ama 58.5 58.8 arada 59.2 falan görüyorum kilo almadım vermedim ama ben de başlıyorum tekrar hedef 56 inşallah 2 haftada bu kez kararliyim ama herkes yazsın hevesim kaçıyor :KK43:
Canım yılbaşına kadar şu işi bitirelim o zaman :KK66:
Antep'te internetim yoktu ondan giremedim..

Hafta cumaya kadar tekrar 53.00 ı görmek istiyorum
Bence tatilden önce bir iki kilo verip öyle çıkmalı :KK66:
İnsan biraz kendini şımartmak istiyor
Köy kaymağını görünce ben zaten aklımı yitirdim bir de dolgun dolgun Antep fıstığını :KK66:

Yemekten sonra aylardır bir kapanış arıyordum
Tahine yemişe dalıyordum bu sefer bunlarda yedikçe yiyesi geliyor insanım
Benim metabolizmada kaldırmıyor tıs tıs çalıştığı için
Bir akıl düşündüm yumurta minik avuç badem minik avuç fındık çiğ kakao tarçın limon kabuğu rendesi vs kurabiyeler yapıp onlarla kapatacağım yemek fasıllarını böylelikle daha hafifleyip rahatlamayı düşünüyorum inş

Büğün bir açıl renk limonlu bir de koyu renk kakaolu yaptım çok özendim yarın tadına bakacağım inş :KK66:
Emek vermeden olmuyor

Kizlar 1,5 hafta cok yedim simdi az yemek agrima gidiyor ya :D
TV#den tanidigimiz narin bayanlar nasil besleniyor ona bakiyordum kendimi motive etmek icin. Buyrun Beren Saat:

"Beslenmeme dikkat ediyorum" diyorsunuz. Nasıl besleniyorsunuz?
Set yemeğine bağlı. Yemekteki makarnayı, pilavı ve böreği yemiyorum. Var olan sistem içinde kontrollüyüm ama istediğim her şeyi küçük küçük yiyorum. 14 yaşından beri şeker kullanmıyorum. Erken aydınlandım ve sonrasında çok rahat ettim.

Bugün kendim sirke yapacaktim artik bilmiyorum valla kizlar. Sirke olusumu süresinde kurtcuklar geziyormus icerisinde. :/ Onu gördükten sonra sirkeyi yiyemem :KK17:

Cuma ciftlikten cig inek sütü aldik yine. Iki haftaya bir gidip alip yogurt yapiyoruz.
Inekler gdo lu misir yiyorlarmis herhalde :D ama cig süt market sütüne hic benzemiyor. Sari bir süt kaynatinca üzerinde kalin bir kaymak oluyor...

Iyi akşamlar kızlar
Yumurtayı araştırıyordum nereden nasıl sağlıklı tavuktan çıkan sağlıklı yumurta temin edebilirim diye
Piliç endüstrisi üzerine bir çok makale okuma şansım oldu
Tavuktan iğrendim resmen
Organiklere bile şüpheyle yaklaşmak gerekiyor..

Diyorum bıldırcın yumurtası mı tüketsem fazla rağbet olmadığı için daha güvenilir olabilir mi sizce?
Yoksa onun da mı içine affedersiniz etmişlerdir paragöz insanlar?

Bir de diyorum ğiliç yerine ördek kuzu keçi kanguru artık ne varsa rağbet görmeyen onun Eti'ni mi temin etsem :KK70:
Kafamda deli fikirler var şaka bir yana maddi durumu. Allah şükür el veriyor ve bedenim çöplük değil
Yarın öbür gün Allah korusun doktorun dilinden dökülen bir hastalık teşhisinin yaratacağı moral bozukluğunu hiç bir para düzeltemez şimdiden akıllı davranıp Allah'ın verdiği bu bedene iyi bakmak istiyorum
Öpüyorum sizi:KK68:

Iyi akşamlar kızlar
Yumurtayı araştırıyordum nereden nasıl sağlıklı tavuktan çıkan sağlıklı yumurta temin edebilirim diye
Piliç endüstrisi üzerine bir çok makale okuma şansım oldu
Tavuktan iğrendim resmen
Organiklere bile şüpheyle yaklaşmak gerekiyor..

Diyorum bıldırcın yumurtası mı tüketsem fazla rağbet olmadığı için daha güvenilir olabilir mi sizce?
Yoksa onun da mı içine affedersiniz etmişlerdir paragöz insanlar?

Bir de diyorum ğiliç yerine ördek kuzu keçi kanguru artık ne varsa rağbet görmeyen onun Eti'ni mi temin etsem :KK70:
Kafamda deli fikirler var şaka bir yana maddi durumu. Allah şükür el veriyor ve bedenim çöplük değil
Yarın öbür gün Allah korusun doktorun dilinden dökülen bir hastalık teşhisinin yaratacağı moral bozukluğunu hiç bir para düzeltemez şimdiden akıllı davranıp Allah'ın verdiği bu bedene iyi bakmak istiyorum
Öpüyorum sizi:KK68:
Çok merak ettm bak tawukların oykusunu :KK53:

Kızlar selam ben de 10 gündür Karatay yapıyorum, 1 kilo gitti. Çok az :( ama arada üç kez tatlı kaçamağı yaptım. Sırf tahin helvası yiyebilmek için Balık yedim o kadar duskunum tatlıya. Siz nasıl engelliyorsunuz tatlı krizlerini.
Kitabı okumadım ben, kkda diğer sayfada yazilanlara göre yapıyorum. merak ettiğim şey içli köfte çiğ köfte var mı, bir röportajda görmüştüm doyasıya yiyin diyordu canan hoca.
Yani Bulgurun yeri diyette nedir, bir de çorbalar da yasaklı olan önerilen neler var. Bilenler yazarsa çok sevinirim

Kızlar selam ben de 10 gündür Karatay yapıyorum, 1 kilo gitti. Çok az :KK43: ama arada üç kez tatlı kaçamağı yaptım. Sırf tahin helvası yiyebilmek için Balık yedim o kadar duskunum tatlıya. Siz nasıl engelliyorsunuz tatlı krizlerini.
Kitabı okumadım ben, kkda diğer sayfada yazilanlara göre yapıyorum. merak ettiğim şey içli köfte çiğ köfte var mı, bir röportajda görmüştüm doyasıya yiyin diyordu canan hoca.
Yani Bulgurun yeri diyette nedir, bir de çorbalar da yasaklı olan önerilen neler var. Bilenler yazarsa çok sevinirim
Merhabalar bılgım dahılınde aydnlatmaya calısrım tbıkı tatlınkrızı baslardn oluyor ama snradan gecıyor kendını alıştrmk yerıne ılk kılo vermeyı degl sekerı brakmayı hedefle mesela kuruyemş tuket ogunlerde bı awuc yemek snrası kapanış olsn en tadı tatlmsı bna en uyan fıstıktı ıkıncısı ıclı kofte haslama olma kaydyla yenılebılır cıg koftede fakat cann hanm dıyorkı bulgr kılo vermeyı yawaslatr gunde 3yemk kasıgnı gecmemelıdır hesabını sen yap :) corbalarda un ıle terbıye kawrma ıslemlerı yok tel sehrıye gbı urunlr yok , kelle paça ıskmbe yıyebılırsın . Peynır yogrt salata sebze tuketmnde sakınca yok :)

Merhabalar bılgım dahılınde aydnlatmaya calısrım tbıkı tatlınkrızı baslardn oluyor ama snradan gecıyor kendını alıştrmk yerıne ılk kılo vermeyı degl sekerı brakmayı hedefle mesela kuruyemş tuket ogunlerde bı awuc yemek snrası kapanış olsn en tadı tatlmsı bna en uyan fıstıktı ıkıncısı ıclı kofte haslama olma kaydyla yenılebılır cıg koftede fakat cann hanm dıyorkı bulgr kılo vermeyı yawaslatr gunde 3yemk kasıgnı gecmemelıdır hesabını sen yap :) corbalarda un ıle terbıye kawrma ıslemlerı yok tel sehrıye gbı urunlr yok , kelle paça ıskmbe yıyebılırsın . Peynır yogrt salata sebze tuketmnde sakınca yok :)

Çoook teşekkür ederim canım . Sebze yiyorum akşamları tıka basa ama ancak bir kilo gitti işte. Porsiyonu da kucultmem lazım, su an resmen tatlı krizindeyim malum bir de regl donemim. Ölecek gibiyim. :( zaten tatlı yememeye alissam hiç kilo almam benim olay hamur işi ve tatlı. Hamur işi hiç aramıyorum on gündür ama tatlı fena ya. Dediğin gibi önce tatlı olmadan yasamaliyim, kaç günde alışır ki insan. Yarından itibaren hiç tatlı kaçamağı yapmayacağım bakalım.

Back