• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Yok Can'ım ben şeker var stres tetikledi şuan çok iyiyim şükür sagol teşekkür ederim
Ay gecmisler olsun canim insallah bir daha olmaz..

KAratay da tahin yasak degil. Bir an önce faazlaliklardan kurtulmak icin ne kadar uygun tartisilir ;) ama tahin su an dünya üzerinde bulabilecegimiz en faydali besinlerden bana göre..

5. Gün: Cuma

SABAH 9:30
- 2 haslanmis yumurta

11:30
- sütlü kahve (yine süt maalesef)

ÖGLE 12:30
- Zeytinyagli sebze: mantar, patlican, biraz beyaz peynir, biraz mozzarella
- 1 ufak kase yogurt
- 1 sütlü kahve daha :(

AKSAM
- yemek yok ;)

En güzeli bugün aksam 8 kilometre yürümüs olmam temiz havada. 1.5 saat bana cok iyi geldi yorulsamda..

Herkese iyi aksamlar <3

C cerulean tatlım afiyet olsun Canım yürüyüşünde süper dün ki menüm kahvaltıdaydı dükkanda yaptığım için yumurta ve muz yoktu onların yerine yarım şeftali ,domates,peynir 1 çay bardağı kavrulmamış fıstık , yeşillik 1 bardak kefir,zeytin akşam ise ızgara köfte ,söğüş ,2 bardak kefir ,2 tane maden suyu spor olarak salonda 40 dk Kardio ve 1 saat ağırlık gece 3500 metrelik alanın 4 kere turladım 2 saat oradan

Ay gecmisler olsun canim insallah bir daha olmaz..

KAratay da tahin yasak degil. Bir an önce faazlaliklardan kurtulmak icin ne kadar uygun tartisilir :KK66: ama tahin su an dünya üzerinde bulabilecegimiz en faydali besinlerden bana göre..
Sadece balık yediğimiz Zaman yemiyor muyuz neyse afiyet olsun :KK45:

C cerulean tatlım afiyet olsun Canım yürüyüşünde süper dün ki menüm kahvaltıdaydı dükkanda yaptığım için yumurta ve muz yoktu onların yerine yarım şeftali ,domates,peynir 1 çay bardağı kavrulmamış fıstık , yeşillik 1 bardak kefir,zeytin akşam ise ızgara köfte ,söğüş ,2 bardak kefir ,2 tane maden suyu spor olarak salonda 40 dk Kardio ve 1 saat ağırlık gece 3500 metrelik alanın 4 kere turladım 2 saat oradan
Maşallah canım özellikle spor konusundaki gayretin motive ediyor beni de ;)

Kahvaltıda acılı tarhana ve közlenmiş patlıcan salatası akşam ise acılı tarhana ,zeytinyağlı bamya yemeği ,bol yeşillikli salata bu arada saat 4 gibi regli olduğum için tatlı istegim geçsin diye şeftali-kivi-karpuz salatası bugün pek Karataya uyumadım tarhana çorbasıda sadece koruma evresinde içiyoruz

Günaydın kızlar,

Dün iyi geçmedi gerçekten kafamı kırasın var :KK66:. Nasıl bir psikolojiye girdiysem artık çıkamadım gitti

Bugün kahvaltı yapmayı düşünmüyorum, sırf geç öğle yemeğı yemeyi düşünüyorum o da bir kase pul biberli ev yoğurdu olacak :KK66: ağzıma biberin en acısını sürmem lazım aslında

haftaya cumartesi çok güzel bir eğlence parkına gitmeyi planlıyorum. Düşündükçe mutlu oluyorum. İnşallah bunun motivasyonuyla önümüzdeki günleri bomba gibi geçiririm. Ben ne çıtır ne zarif bir hatundum. Bir kere yaptıysam tekrar başarabilirim. Bana da bu yakışır zaten. Haydi ceru haydi ceru haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :KK66:

Bir de bundan sonra her gün bir saat yürümeyi planlıyorum. İşten sonra yürüyüş özellikle beni bitirecektir ama olsun. Başka bir şey haketmedi bu ceru :KK66:

Ve tartı resmi paylaşacağım önünüzdeki pazar günü tartılmayı planlıyorum. Daha önce tartılırsam daha önce inşallah. Böylece baskı unsuru da tamam

Sevgiler akşam görüşmek üzere :KK66:

Günaydın kızlar,

Dün iyi geçmedi gerçekten kafamı kırasın var :KK66:. Nasıl bir psikolojiye girdiysem artık çıkamadım gitti

Bugün kahvaltı yapmayı düşünmüyorum, sırf geç öğle yemeğı yemeyi düşünüyorum o da bir kase pul biberli ev yoğurdu olacak :KK66: ağzıma biberin en acısını sürmem lazım aslında

haftaya cumartesi çok güzel bir eğlence parkına gitmeyi planlıyorum. Düşündükçe mutlu oluyorum. İnşallah bunun motivasyonuyla önümüzdeki günleri bomba gibi geçiririm. Ben ne çıtır ne zarif bir hatundum. Bir kere yaptıysam tekrar başarabilirim. Bana da bu yakışır zaten. Haydi ceru haydi ceru haydi tam zamanı tam zamanı şimdi :KK66:

Bir de bundan sonra her gün bir saat yürümeyi planlıyorum. İşten sonra yürüyüş özellikle beni bitirecektir ama olsun. Başka bir şey haketmedi bu ceru :KK66:

Ve tartı resmi paylaşacağım önünüzdeki pazar günü tartılmayı planlıyorum. Daha önce tartılırsam daha önce inşallah. Böylece baskı unsuru da tamam

Sevgiler akşam görüşmek üzere :KK66:
Can'ım İnşallah istediğin formuna geri dönersin çok emin Adımlarla ilerliyorsun bunu unutma

7. Gün: Pazar

SABAH
- yok

ÖĞLE
- yok

AKŞAM 16:00
- 1 kase keten tohumlu yoğurt

Bugün öğle hayvanat bahçesinde 2 saat yavaş yavaşta olsa yürüdüm/dolaştım ve akşam 1 saat yürüyüş yaptım. Dünü inşallah biraz telafi etmişimdir. İnşallah pazar günü de buradan tartı paylaşacağım

İyi akşamlar herkese ;)

Canım sağol moral oldu yazdıkların. :KK36:sen de bügün nasıl geçti?:KK200:
Rica ederim Canım bende bugün yani dün pazardı kahvaltı avakodolu cevizli salata ,domates,peynir şekersiz çay öğlen bamya yemeği akşam ise fırında köfte ve domates söğüş 3500 metreyi 2 saat yürüyüş yaptım süperdi reglim var şuan -400 gr gitmiş:KK200::KK200::KK200::KK200:

7. Gün: Pazar

SABAH
- yok

ÖĞLE
- yok

AKŞAM 16:00
- 1 kase keten tohumlu yoğurt

Bugün öğle hayvanat bahçesinde 2 saat yavaş yavaşta olsa yürüdüm/dolaştım ve akşam 1 saat yürüyüş yaptım. Dünü inşallah biraz telafi etmişimdir. İnşallah pazar günü de buradan tartı paylaşacağım

İyi akşamlar herkese :KK66:
Canım kendini resmen aç bırakmışsın neden yaptın ki

C cerulean bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,peynir ,zeytin ,domates yeşillik şekersiz çay akşam ise birşey Can'ım istemedi domatesli peynirli bol yeşillikli salata ve maden suyu spor olarak 30 dk cardio 1 saat ağırlık gece eşimle tempolu yürüyüşe çıkmayı planlıyoruz

Back