• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Karataya dewm canm ama sıkıntılar btmek bılmıyor smdıde dr kuruyemısten uzak dur dedı sut sut urunlerı yetmezmıs gbı ne yıycegmı sasrdm kuruyemıs hastası bennn :KK43: kızların masallahı war tam gaz buyuyorlar bır gorsen teyzesı :)
Canım geçmiş olsun sende mi çıktı gıda entoleransi yoksa minnosta mı?

Bazen diyorum bende çıksa kuruyemişe karşı alerji ne iyi olur ahahahah :D
bir kapı daha kapanmış olurdu yemek konusunda

Senin büyük kız maşallah afet canım çok güzel bir genç kız olacağı belli allah nazarlardan saklasin :nazar::KK200:

İki hafta sonra bugün tekrar tartildım 53.40 geldim
pazar antebe gidiyorum bir haftaligına 53'lu kilolara geri dönem iyi olur ;)
Tek öğün yapmayı düşünüyorum yemiş tahin fıstıklı muka cevizli sucuktan uzak durmayı düşünüyorum ;)
Pazartesi çarşamba cuma dışarda kebap paça diger günler evde yumurta peynir kendi sistemimle takılmayı düşünüyorum
dışarda keyifse yer altında cafeler var oralarda bol bol Türk Kahvesi çay şu takılmayi dusunuyoum ;)
Kendini ödüllendirmeksegüzel güzel gininip kuşanip alışveriş yapmayı düşünüyorum ; )
İlk defa kendi kazandığım paralarla günlük kullanmaya altın takı almayi düşünüyorum tabi sade birseyler bulup begenebilirsem

İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar
valla kilo bir kenara ödeme bile tahammulum yok
mesela turşu yeşil fasulye süt ve maden suyu beni şişiyor ...
Regl günleri zaten sisim mesela bir de bunları tüketince kendimi balon gibi hissediyorum
Rahatsız okuyorum eziyet gibi geliyor sanki zor nefes aliyorum
diyorum o 14 kiloyu nasıl taşımışım iki sene öncesine kadar yük resmen
Sevgiler :KK68:

Canım geçmiş olsun sende mi çıktı gıda entoleransi yoksa minnosta mı?

Bazen diyorum bende çıksa kuruyemişe karşı alerji ne iyi olur ahahahah :KK70:
bir kapı daha kapanmış olurdu yemek konusunda

Senin büyük kız maşallah afet canım çok güzel bir genç kız olacağı belli allah nazarlardan saklasin :nazar::KK200:

İki hafta sonra bugün tekrar tartildım 53.40 geldim
pazar antebe gidiyorum bir haftaligına 53'lu kilolara geri dönem iyi olur :KK66:
Tek öğün yapmayı düşünüyorum yemiş tahin fıstıklı muka cevizli sucuktan uzak durmayı düşünüyorum :KK66:
Pazartesi çarşamba cuma dışarda kebap paça diger günler evde yumurta peynir kendi sistemimle takılmayı düşünüyorum
dışarda keyifse yer altında cafeler var oralarda bol bol Türk Kahvesi çay şu takılmayi dusunuyoum :KK66:
Kendini ödüllendirmeksegüzel güzel gininip kuşanip alışveriş yapmayı düşünüyorum ; )
İlk defa kendi kazandığım paralarla günlük kullanmaya altın takı almayi düşünüyorum tabi sade birseyler bulup begenebilirsem

İnşallah evdeki hesap çarşıya uyar
valla kilo bir kenara ödeme bile tahammulum yok
mesela turşu yeşil fasulye süt ve maden suyu beni şişiyor ...
Regl günleri zaten sisim mesela bir de bunları tüketince kendimi balon gibi hissediyorum
Rahatsız okuyorum eziyet gibi geliyor sanki zor nefes aliyorum
diyorum o 14 kiloyu nasıl taşımışım iki sene öncesine kadar yük resmen
Sevgiler :KK68:
Canım gunaydın taktıre sayen senın oykun masallah :) tatlım bence naslsa kılo verıyorsun ve ıstedgn kıloyada geldın allahın ıznıyle hergunde anteote deglsınkı ye gtsın bence bukdr kasma snra dewamını getrrsın canm hersey yerınde guzel cnkı orann lezzetı tadı bambaska abartmazsın sen zatn ben emınım . Canm gıda alerjısı benm ıkı numarada ennur su ısmı kuruyems ve sut sut urunlerı cıktı canm kuruyemısten mahrum kaldım oeynırlerden mahrum kaldım oluyorum sankı hahha ewet buyuk olanda kumsal walla anasına cekms canm ıkısıde cook guzeller : P

kızlarrrr
uzun zamandır gelemiyordum aranıza kusura bakmayın :)
valla sizden uzak kaldığım 3 hafta boyunca karatay maratay yapmadım hatta SAÇMALADIM :KK50::kk77::rolleyes:
ama dün itibari ile tekrar başladım ve sizden fazla uzak kalmamaya çalışacağım. Sizin sayenizde tutuyormuşum kendimi seviyorum sizi:KK200:
Not: 3 hafta boyunca spor yapmamama ve yememe rağmen 1 kg almışım eee bu da biraz sevindirdi beni daha fazlası geri gelmiştir sanıyordum çünkü...
sevgilerrr

C cerulean canım fotoğrafını görünce daha da hırs yaptım :eek:
harika görünüyorsun kilonu koruman yeterli olacak tebriklerrrr
kumsal su kumsal su cicim nasılsın?
İyiym canm bende korumadayım 56 ıle sabıtmedm bu ara cocuklar hasta braz uykusuzlk yuzunden bitter cıkolata kacamagım oldu baya ama sukur kılo yapmadı :) tekrrdan sımsıkı sarıl derm ha gayret

Arkadaşlar merhaba bende diyet yapmak istiyorum
Neler yapıyorsunuz nasıl kilo verdiniz?
Buyur tabıkı bıraz gecmıse donup bakarsan herkezın menulerını gorebılırsın ayrıca 1tanede olsa karatay kıtabı edınmen sana cok yardımcı olur karatay beslenmesı dıyet degl ayrıca hıc halsız kalmıyorsun bu en gzel sey :KK66:

Buyur tabıkı bıraz gecmıse donup bakarsan herkezın menulerını gorebılırsın ayrıca 1tanede olsa karatay kıtabı edınmen sana cok yardımcı olur karatay beslenmesı dıyet degl ayrıca hıc halsız kalmıyorsun bu en gzel sey :KK66:
Çok teşekkür ederim
maalesef geçmişe dönük okuyamadım:(
iş yerindeyim de :)
siz karatatla mı zayıfladınız?

İyiym canm bende korumadayım 56 ıle sabıtmedm bu ara cocuklar hasta braz uykusuzlk yuzunden bitter cıkolata kacamagım oldu baya ama sukur kılo yapmadı :) tekrrdan sımsıkı sarıl derm ha gayret
geçmiş olsun üzüldüm umarım iyilerdir...

Çok teşekkür ederim
maalesef geçmişe dönük okuyamadım:KK43:
iş yerindeyim de :)
siz karatatla mı zayıfladınız?
Ben 1.71boyundaym dogum yaptıktan ıkı ay snra tanstm burayla 57ıdım 2aydr bradayım karataylayım amacm saglgımdı suan 55/56gt gel yapyorm kılo vermk degl amacm cok zınde we aktfım enerjm btmıyor buda benı mutlu edıyor :KK200:ben fazlalgm olmadgı ıcn veremıyorum belkıde emzrdgm ıcn awuc awuc fstık fındk yıyorum yanı abartyorum belkıde o yuzden ama verılmeme ıhtımalı yok o derece

geçmiş olsun üzüldüm umarım iyilerdir...
Ufaklgın sut suturunlrı alerjısıne kuruyemsıde ekledk canm bunlar ıcn testler yapıldı bu soguklarda ewden sreklı cıktık buyuk kZmda genetık astık bırde okula gt gel hasta olunca onn ıcnde cıktık boylece ufaklıgın ust solunm yolları tıkanmş hastanede hawa ıgne alırkn buldk kendmzı sukur daha ıyıler

merhaba kızlar ben de başladım karataya. Aklımda birkaç şey var. Cevaplarsanız çok sevinirim. Bulgur ne derece serbest kitabı okudum ama anımsayamıyorum. Bir de Kuru incir var mı diyette.

merhaba kızlar ben de başladım karataya. Aklımda birkaç şey var. Cevaplarsanız çok sevinirim. Bulgur ne derece serbest kitabı okudum ama anımsayamıyorum. Bir de Kuru incir var mı diyette.
Bulgr war 3kasık ama kılo vermeyı yawaslatıyor onn yerıne kurubkladan al karbnhdratı derım . Incırın gı yuksek kılo koruma donemınde meywe yenılebılır suda br gercek ıllada tatlı bır sey yıyceksen tercıhın kek baklawa yerıne tbıkı kuru ıncr yıyebılırsn veya tahın helwası (sekersz) smdıden hyrlı olsn :KK16:

Ufaklgın sut suturunlrı alerjısıne kuruyemsıde ekledk canm bunlar ıcn testler yapıldı bu soguklarda ewden sreklı cıktık buyuk kZmda genetık astık bırde okula gt gel hasta olunca onn ıcnde cıktık boylece ufaklıgın ust solunm yolları tıkanmş hastanede hawa ıgne alırkn buldk kendmzı sukur daha ıyıler
Çok üzüldüm canım ya kuruyemiş ve süt ürünlerini emzirme suresi bitene kadar sen de kullanamazsin tabi . ama ufaklik iyi olsun yeter ki. büyük kızda genetik astım mı çıktı dedin sanırım anlayamadım. Biraz zor bir süreç ama hayat tarzınızı rahatsızlıklara gore duzenleyince herşey yoluna girer. Önemli olan bu gibi durumlarla yaşamayı öğrenmek tabi. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Zor sureci kısa surede atlanmaniz ümidiyle opuyorum mınnakları :KK200:

Çok üzüldüm canım ya kuruyemiş ve süt ürünlerini emzirme suresi bitene kadar sen de kullanamazsin tabi . ama ufaklik iyi olsun yeter ki. büyük kızda genetik astım mı çıktı dedin sanırım anlayamadım. Biraz zor bir süreç ama hayat tarzınızı rahatsızlıklara gore duzenleyince herşey yoluna girer. Önemli olan bu gibi durumlarla yaşamayı öğrenmek tabi. Tekrar tekrar geçmiş olsun. Zor sureci kısa surede atlanmaniz ümidiyle opuyorum mınnakları :KK200:

Ikı yıldr yasıyoruz astımıyla alıstık sadece demek ıstedgm donemsel gecıslerı war polendı ws bu ara onunda gecısı wardı onun ıcınde hastaneye gtmk zorurnda kaldım aılemde yanmda olmadgı ıcın yalnız oldgum ıcın ufaklıgı brakıcak yerde yok mecbur hastanelere onuda tasıyınca hasta oldu :110:

Back