• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sabah 9 kkk smdı yemek yedm kızlar oatlıcan salata scuklu yumrta ayran 8 gbıde kıruyems ayran yapıp kapatmayı dusunyorum bakalım

K kurtluarmut 53.20
100 gr almışım ahahah

kumsal su kumsal su yavrum taktım şu 52'ye 52.00 i göreyim başka vermiycem zaten kilo valla

Sabah
- 1 parça antep peyniri

Öğle
- avuç içi kadar kırmızı et
- sebze sote

Hafta arası iyiyim
hafta sonu söyle adam akıllı karnı doysun istiyorum katı olamıyorum kendime dengeliyor
tartıyı cuma günlerine mi alsak
bu hafta sonu da kaşarap sardım kızlar çok lezettliydi sıcak sıcak ;)

K kurtluarmut 53.20
100 gr almışım ahahah

kumsal su kumsal su yavrum taktım şu 52'ye 52.00 i göreyim başka vermiycem zaten kilo valla

Sabah
- 1 parça antep peyniri

Öğle
- avuç içi kadar kırmızı et
- sebze sote

Hafta arası iyiyim
hafta sonu söyle adam akıllı karnı doysun istiyorum katı olamıyorum kendime dengeliyor
tartıyı cuma günlerine mi alsak
bu hafta sonu da kaşarap sardım kızlar çok lezettliydi sıcak sıcak :KK66:
Walla canm tartı gununu sz belırlemşsnız aslında herkz hafta sonu kaçryor dawetler aıle yemrklerı fln cuma olmasını onaylıyorum :KK53:

E siz bilirsiniz bana fark etmez cuma olsun. Aslında boyu ve geçen kilo paylaşımında kaç olduğunu da mı yazsak unutuyorum ben kim kaçtı kaç olmak istiyordu bu hafta ne kadar verdi bilelim de ona göre tebrik edelim :)

kumsal su kumsal su iki çocuk nanesisin maşallahın var sen daha ne diye kilo veren tatlım boyuna göre iyi kilon sen korumaya devam et
Ben de hemen menüyü paylaşayım sabah bir şişe serum çok fenayım dünden beri
midem perişan resmen serumdan sonra düzeldim biraz çok şükür
12.30 biraz mercimek çorbası birazcık da et sote küçük bir parça da tam buğday ekmeği
mideme iyi gelsin diye
Akşam da 19.00 bir kase yoğurt çorbası

kumsal su kumsal su iki çocuk nanesisin maşallahın var sen daha ne diye kilo veren tatlım boyuna göre iyi kilon sen korumaya devam et
Ben de hemen menüyü paylaşayım sabah bir şişe serum çok fenayım dünden beri
midem perişan resmen serumdan sonra düzeldim biraz çok şükür
12.30 biraz mercimek çorbası birazcık da et sote küçük bir parça da tam buğday ekmeği
mideme iyi gelsin diye
Akşam da 19.00 bir kase yoğurt çorbası
Cok gecmş olsn cok dkkat et tam hastalık donemi:((

günaydın kızlarr ben bu sabah tartıldım 71 olmusum 2 gunde tabi dün kabızlık geçirdim. Bugun karnım çok ağrıyor.

sabah 7 de 1 yumurta
7 tane zeytin
1 yk tahin ve 1 avuc kadar fıstık
domates salatalık
çay 1 tane kuru incir

Selam kızlar ben biraz cozuttum bu aralar ama yine de dikkat ediyorum cuma günü kilo paylaşımı yaparım
Öpüldünüz

Sabah
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin ceviz fındık

12 00
1 kase mercimek çorbası
1 biber dolması
Karalahana yemeği

17 30
Ayran 2 bardak

E engeneer canım geçmiş olsun inşallah daha iyisin bugün
K kurtluarmut canım sen de umarım bugün daha iyisin ; )

Kızlar bugün kilo vermeye yönelik olmadj pek sabah iyi yedim

Sabah
- 2YK tahin (annem geldi ikinci tahin kavanozun çıkardı)
- 2 küçük parça antep peyniri, 2 dolu YK tulum peyniri, 70 gr hamsi yle yaptığım az zeytinyağlı yeşil salata

Öğle
- avuç içi kadar beyaz et
- sebze sote

Tahin nden dolayi öğle protein yemek istemiyordum sadece sebze ama kaçtı arada

Kızlar ben muhtemelen bir hastalık olağan üstü bir şey olmadan daha başka kill veremem diye düşünüyorum
Herkesin bir iştah profili var ben çok istahliydim obez ceruydum
Daha başka nelerden vazgeceyim diye isyan durumları vardı bu hafta sonu

Çok çok protein grubundan kırmızı ve beyaz eti çıkararak sadece nadiren denk gelince yiyerek daha da hafifleyebilirim
yumurta peynir balık etrafında dönerek çünkü bana en çok balık iyi geliyor hafif olduğundan herhalde ...
bunu derken de gözümün önünde kebapar ucusuyör bu saatte ; ) dün gecenin bir Vakti annemler sagolsunlar kebap yemeye gitti ler ben eşlik ettim ama sadece çay içtim
içimde kaldı herhalde :D

Yani kızlar ben bu yeme işinin iyice b**unu çıkardım ; )
Vejeteryan olmadığım kaldı
işler de yoğun olduğu bu dönemde bir süre foruma ara mi versem diye düşünüyorum ...

C cerulean sen gelmezsen ben de gelmem :KK43:
Motivasyonunu kaybetme ya sporla destekle yürüyüş yap su iç gidecek kilolar merak etme buraya da günlük ugramasan da hafta da bir kere uğra hem diyetten kopma hem seni özlerim ben :(

Back