- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.501
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Walla canm tartı gununu sz belırlemşsnız aslında herkz hafta sonu kaçryor dawetler aıle yemrklerı fln cuma olmasını onaylıyorumK kurtluarmut 53.20
100 gr almışım ahahah
kumsal su yavrum taktım şu 52'ye 52.00 i göreyim başka vermiycem zaten kilo valla
Sabah
- 1 parça antep peyniri
Öğle
- avuç içi kadar kırmızı et
- sebze sote
Hafta arası iyiyim
hafta sonu söyle adam akıllı karnı doysun istiyorum katı olamıyorum kendime dengeliyor
tartıyı cuma günlerine mi alsak
bu hafta sonu da kaşarap sardım kızlar çok lezettliydi sıcak sıcak
1.71 56 kılo korumaE siz bilirsiniz bana fark etmez cuma olsun. Aslında boyu ve geçen kilo paylaşımında kaç olduğunu da mı yazsak unutuyorum ben kim kaçtı kaç olmak istiyordu bu hafta ne kadar verdi bilelim de ona göre tebrik edelim :)
Aslında braz wersem ıyı1.71 56 kılo koruma
Cok gecmş olsn cok dkkat et tam hastalık donemi(kumsal su iki çocuk nanesisin maşallahın var sen daha ne diye kilo veren tatlım boyuna göre iyi kilon sen korumaya devam et
Ben de hemen menüyü paylaşayım sabah bir şişe serum çok fenayım dünden beri
midem perişan resmen serumdan sonra düzeldim biraz çok şükür
12.30 biraz mercimek çorbası birazcık da et sote küçük bir parça da tam buğday ekmeği
mideme iyi gelsin diye
Akşam da 19.00 bir kase yoğurt çorbası
Her serde wardr br hayır elbet gecer dualarımz sennle
Buralara daha sık ugraSelam kızlar ben biraz cozuttum bu aralar ama yine de dikkat ediyorum cuma günü kilo paylaşımı yaparım
Öpüldünüz