- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.301
Canım kokorec yasak degl aksıne yıyın dıyor ama ekmek arası degl onu porsyon ıstyceksın canm bu arada hısgeldınnnGünaydın arkadaşlar:)
pazar günü çoştum ben
sabah kahvaltıda ekstra 1 adet börek yedim
akşam yemeğim de sa 19'da kokoreç oldu.
ama gün boyu da deliler gibi temizlik yaptım (camlar-perdeler herşey pırıl pırıl oldu)
C ceruleankumsal su K kurtluarmut hera_ beni affedin haftalardır kokoreç çekiyordu canım sonunda kendimi kokoreççide buldum...
Haftaya tam gazla başladım söz size bu hafta 1 kg daha gidecek :)
ekmek arası löp löp götürdüm o kadar gözüm kararmıştı ki aklıma porsiyon istemek gelmedi bir dahakine kesinlikle öyle yapıcam :)Canım kokorec yasak degl aksıne yıyın dıyor ama ekmek arası degl onu porsyon ıstyceksın canm bu arada hısgeldınnn
haklısın sade olunca bozabilirWalla canm alısmısız ekmek arası geçiş gotrmeye porsyonda bır mıgde bulantısı oldu sorma gtsın ewe geldım ayran kuruyems gotrdum
Ama guwecte yapıyorlar son lokmasına kadar ufleyerek yıyorsun lezzetıne doyuyorsun o ayrı tabı :)haklısın sade olunca bozabilir
Afyet olsun hepımızeeeöğle yemeğim 3 yemek kaşığı bulgur pilavı ve bir kase yoğurt
Sabırsızlıkla beklıyoruz :)
Canım zatn margarınden farkszkı paket tereyagdaKızlar sabah 53.10 geldim; )
Haftaya bakalım 52'yi görebilecekmiyim
benim tartı can çekişiyor pili bitmek üzere
Bugün kantinde deniz ürünleriyle sebze sote sipariş ettim
adam tavada hazırlarken valla içine margarin koydu
sormaya da cesaret edemedim siparişi verdim benim için hazırlıyor diye
milleti bezirmişim zaten pirinçsiz olsun nakarnasiz olsun diye standard olan menüyü
tüh eğer margarinse iğrenç
Deme canım ya bizim vücutlar iyi dayanıyor yine valla bu kadar gıda terörüneCanım zatn margarınden farkszkı paket tereyagdazatn yapck brsey yok nohut mercımek bulgr teneke zeytnyag hep paket yıyorz tam karatay yapan warmı burada (
Aynen oyle canmDeme canım ya bizim vücutlar iyi dayanıyor yine valla bu kadar gıda terörüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?