DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım ya ben senin günlüğüde takip ediyorum hatta izninle şeker vücuda girince ne yapar paylaşımını buradan paylaşmaya niyetlenmiştim ki kalp kalbe karşıymış buraya yazdın
kalk kalbe karşıymış gerçekten:) Elbette paylaşabilirsiniz burada ya da başka bir yerde:)

C cerulean valla öz güvenin tadı hiç birşey de yok ben de bu sene ne mutlu başladım ise. :) kız bana bak is yerinde yakisiklilar diyosun yemekler beraber yeniliyor diyosun duygu durumunda bir degisiklik olursa haber ver bak burda kutlama yapacağız :)))))

Günaydin canlar,
C cerulean canim yazdiklarini okudum, acı ama gercekleri soylemissin, beni epey bi ayılttın teşekkür ederim canim benim...
Kizlar dunku menum:
08:00 2 dilim peynir, 1 ayran
12.00 1 tane haslanmis tavuk butu, yogurt
19.00 yesil mercimek, bol salata
Bu sabah da guzel basladim bol salata, 2 dilim yumurta ve 3 zeytinle tika basa doydum.
Opuyorum hepinizi..

Kuzum valla kötü niyetli söylemedim

Bugün nasılsın? Bu ara kızının ismini meram ettim söylemek istersen eğer. Kız bebeklere ölüyorum resmen

Mönü çok iyi duruyor canım ya maşallah maşallah
Hafta sonu olmasına rağmen özellikle bravo valla
Devam devam

Kuzum hayırlısı olsun önce seni etiketliyip duyuracağım buradan

C cerulean hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum :)
Ben bu hafta kilo kaybı beklemiyorum yarın ama bu haftayı güzel geçireceğim ve 58 i iki hafta içinde göreceğim inşallah. Bugün menum
Peynir zeytin
Biraz patates yani 3 5 dilim
Bir lokma ekmek

15 30
3 tane tavuk kanat
Salata
Bu gerçekten son kacamagim iki hafta tam Karatay yapacağım okulda da hiç bir şekilde bozmayacagim kesin kararlıyım.

Ay kızlar vallahi bir daha buradan kimsenin mönüsünü eleştirmiycem
Kalp kıyıyormuşum gibime geliyor iki kilo vereceğiz diye böyle yapmaya gerek yok
Valla bugün vicdan azabından ölecem hera_ acı ama gerçekleri yüzüme vurdun yazınca

Bu ara yamuk Türkçe mi de affedin kızlar ya
Tuhaf tuhaf şeyler yazıyorsam
Yazılım hataları filan yapıyorsam
Okulu Türkçe okumayınca böyle oluyor...

Herkeze ıyı aksamlarrrr yazıları okuma frsatlarım oldu ama cewap yazamadm ıkı gundr fıldr fıldr gezıorum ıkı gındur bence gzel beslendm ama yalns pisirme yontemlerı trans yaglar geldı onume saglık olsun napalım tatlı kaebnhdrat kacamagım olmadı bunada sukur bu ara gobegım cıktı yıne yarın tartıda bırsey beklemıyorum cnkı dedgm gbı kılom gayet bana gore ıyı ben sadece bunu hayatıma otrtmak ıstyoyummmm

C cerulean cığım aşkolsun canım hiç olur mu öyle şey!!! herşeye iyi güzel harikasın yazarsak bu forumda sinerji heyecan kalır mı? ben gerçekten çok memnun olduğum için sana teşekkür ettim. öyle 1 gram bile alınganlık yapılacak bir şey yokki yazdıklarında.. aksine gerçekten yapıcı ve ayıltıcı yazıyorsun herkese.. yanlış anlaşıldıysam özür dilerim canım...
bi kere burası kendimizi motive etmemiz için ve yanlışlarımızı görmek için oluşturulmuş bir forum. hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. güzel bir sinerji oluştu ve farketmeden iyi arkadaş olduk. arkadaşlar gerekirse över, gerekirse yerden yere de vurur ki sen öyle birşey yapmadın.
lütfen aynı şekilde yorumlarına devam et canımıniçi, hepimiz aynen böyle devam edelim. çünkü ben bu ortamı da sizleri de çok sevdim.

alla öz güvenin tadı hiç birşey de yok ben de b

kızımın adı Deniz, 1 yaşında şu anda.. yürümeyi yeni öğrendi, biz de peşinden koşturup duruyoruz...

Günaydın arkadaşlar,
Hera pazar günkü menüsünü iftiharla sunar:
09:00 1 yumurta, yeşillikli ve peynirli salata
19:00 yalancı patlıcan kızartması, salata
Saat 15:00 gibi de 3 tane zeytin yedim
dün itibariyle de 83.3 kg gördüm geçen hafta yediğim o çikolatalara rağmen yine de 600 gram vermişim. ya da en azından kilo almamışım.

Günaydın kızlarrr
Allah'ım ben buralarda yokken neler olmuş böyle coşmuşsunuz :)
C cerulean canım sen tam bir fıstıksın maşallah maşallah darısı bize
kumsal su tatlım sana da çok geçmiş olsun maşallah sana ne kadar iradeli ne kadar hoş bir insansın rabbim hepimize sağlık versin bu hayatta herşeyden önemlisi sağlık
K kurtluarmut tatlım ben bu işte çok iyi değilim ama ama bence geçen hafta sen kahvaltı ve öğle yemeğini es geçip akşam yemeğini artırdın aslında menülerin çok iyiydi fazla bir şey yoktu ama önemli olan doğru zamanlarda yemek
sonuçta güne başladığımız da metobolizmayı çalıştırabilmek adına vücudumuza besin girmesi gerekiyor
bende buralarda yokken genelde doğru beslendim tek kaçamağım cuma ve pazar sabah yediğim tosttu ama akşamları sadece yoğurtla yada çok az sebze yemeğiyle geçiştirdim
önümden ne baklavalar ne trileçeler geldi geçti dönüp bakmadım bile
bir iki güne regl olcam aslında bu duruma kendim bile şaştım :)

Bu arada hemen kilo paylaşımı da yapayım
58.0 ne kadar dikkat etsemde benden 500 gramdan fazlası neyse artık buna da şükür
adım adım yaklaşıyorum hedefe doğru inşallah :) hep birlikte ulaşacağız hedeflere kızlar

E engeneer masallh dıyelım .ayrıca tesekkur ederm hepsı gectı gttı ınşllah hersey bzım ıcn burada asıl amacımz kılo kaybından cok saglıgmıza kawsmak ne dıyor karatay sıze odul saglıgnız kızlar bu gece cok susadm sabh tartlcgmzıda unuttm huplettm suyu welhasıl sabh 56ıle gune basladm

Walla dusundm yarın tekrr tartılın ben gecen haftada oyle olmustu gece kalktgmda sular gıdıyor yksa uyuyamıyorum ıcım yanıyor

Günaydın arkadaşlar:)
pazar günü çoştum ben
sabah kahvaltıda ekstra 1 adet börek yedim
akşam yemeğim de sa 19'da kokoreç oldu.
ama gün boyu da deliler gibi temizlik yaptım (camlar-perdeler herşey pırıl pırıl oldu)
C cerulean kumsal su K kurtluarmut hera_ beni affedin haftalardır kokoreç çekiyordu canım sonunda kendimi kokoreççide buldum...
Haftaya tam gazla başladım söz size bu hafta 1 kg daha gidecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…