• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

kumsal su kumsal su canım ya ben taksit taksit verdim :D 9 kilo 3 ayda verdim sonra yaklaşık 1 sene 57/58 kg dım. Geçen Mayıs ilham geldi bir beş kilo daha verdim
1,5 seneden fazla oldu kilo vermeye başalayalı
67 kiloydum pis boğazdım, boy küçük metabolızmada ortalama dolayısıyla karbonhidrat bana güzel yarıyor

Faslı arkadaşım sabah iki dilim pastayla kahvaltı öğle yemeği aralarda ağzı boş durmaz cips çikolata ne varsa yiyor kız gerçekten görüyoruz bizim gözler fal taşı :D sonra mcdonaldstan mönü ama gel gör hepnizden zayıf :D
Hamileydi kendisi nohut yutmuş solucan gibiydi tabiri caizse canım ya o benim ;) yanında torba torba meyve gezdiriyordu bak yeminle
Ama kız bir deri bir kemik ;)
Hepnizden çok hastalanıyordu o ayrı ayda bir hafta buna birşeyler oluyordu sabah tabi pringelsla açarsan günü...
Ama metabolizma kilo konusunda çok şanslı benim pastaya yan gözle bakmam yeter gider hemen popoma yapışır :D

Canım senin metabolizma bomba ya boşver sen benim ne dediğimi :KK66:
Muhtemelen iki kere nefes alıp vermen yeter o bir çay kaşığı nutellayı yakman için :KK66: maşallah maşallah :nazar::KK200::KK15:
Erıdımmm bıttım ya haha saol canm ya ne moral oldu brde hasta olabılsem rahatlycam kızlar ben aksam ustlerı bı ara yapıyım hanı canan hanım yazmıs ya sart degl ama kuruyems tuketılebılır dıye zaten amacm kılo vermek degl emzryorum farknda olmadan enerjı eksıklıgı yasamak ıstemıyorum wer yansın yapnıyım haha

Ama kuzu ya şöyle gönlümden bir 52 geçiyor inşallah ümitliyim bu ve önümüzdeki haftadan bakalım hayırlısı
Şöyle bir 52.00 ;)

Evet oda yetmezmıs gbı son hamılelık oncesı yaptrdgım smır testımı dr hacca gtme sebebıyle gec gosterdm hamıle oldgmu ogrendgm gun kanser oldgmu ogrendm (rahım agzı) snra bebegı almak ıstedıler ızın vermedm tedawı baslamak ıstedıler kolposkopık bıopsı yaptılar 4 defa sonnda onuda atlattık ınsallah smdı hpv dna spnucu beklıorum genlerde tasıyormuyum tekrarlanıcakmı dıye hyırlısı kızlar yanı 27 yasındamıyım 40 mı bılmıyorum

canım çok geçmiş olsun, sende baya sağlam irade ve bünye varmış. senin ve bebeğin adına çok sevindim çünkü bebişinin senin gibi çok güçlü ve iradeli bir annesi var, ne mutlu bebişine.. :nazar: Allah şifa versin, tekrarını yaşatmasın. sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun canım...

canım bu neee?? fıstık gibisin taş gibisin hiçbirşey yokki fazlalık :KK45: bence sen Karatay'a sadece sağlıklı yaşamak için devam etsen de olur bence süpersin maşallah :KK68:
Çok sağol canım ya süpersin :KK68:
Sen burayı boşlama seni de istediğin kiloya kavuşturacağız inş :KK15:

canım çok geçmiş olsun, sende baya sağlam irade ve bünye varmış. senin ve bebeğin adına çok sevindim çünkü bebişinin senin gibi çok güçlü ve iradeli bir annesi var, ne mutlu bebişine.. :nazar: Allah şifa versin, tekrarını yaşatmasın. sağlıklı mutlu ömürleriniz olsun canım...
Amın cumlemıze cok tesekkurler kızlar ne motıwe ne samımıyet walla bayldım bu ortama ben

Kızlar tatlıdan vazgeçemiyorum diyenler :KK66: hoca yasaklıyor meyveyi ama baklavadan yine çok çok iyidir

Şöyle bir büyük yumuşak cinsten şeftaliyi fırın poşetine koyun fırına sürün 15 dakika filan
Çıkarına ikiye bölün üzerine tarçın bir dal nane yemin ediyorum ben burma kadayıfı çok çok seviyordum ondan nurelladan çok çok tatlı güzel bir şey oluyor
Çünkü fırın poşeti sayesinde allahım o meyvenin bir balı mı desem şerbeti mi desem pekmezi mi desem çıkıyor bir harika :KK66:
Ve arkasından sıfır kendini kötü hissetme durumları
Şeyda Coşkun müşterilerine bundan gönderiyordu..

Bir de yarım Olgun avokado küçük Olgun yerli olsun ama muz ve tarçın çiğ kakao şekersiz ve az sütü blenderdan geçirin alın size harika ferah hafif beyindeki hücreleride avokadodan dolayı yağlayan PUDING :KK66:

@kurtluarmut canım waffle diyordun ya şimdi aklıma geldi :KK66: sana akıl verme haddime değil gerçekten ama sen çok iyisin maşallah ama aklıma düştü yazayım :KK66: Olgun bir muz bir yumurta kabartma tozu tarçın çırp waffle makinasına ya da tavaya dök hayatında yediğin en güzel waffle/pancake :KK66:

Ben bu sayfaya yazmaya başlamadan bunları çok sık yapıyordum. Gerçekten güzeller. Şu an tatlı ihtiyacım yok ama yine de misafirim olduğunda onlara şeftali ve avokadolu pudingi yapıyorum o pudinge ne övgüler aldım :KK66: tekrar tekrar öğrenmek için tarifi tekrarlatıyorlar bana :KK66:

Yanı kızlar bence de en iyisi meyveyi yememek ama o cıssları yemeyi istediğiniz zamanlarda bunlardan yapabilirsiniz ... Bunlar diğerlerinden çok daha masumlar...

öyle güzel anlatmışsın ki ağzım sulandı :kk77: telefonuma kaydettim, ilk krizde yapacağım canım teşekkürler...:KK68:

hera_ hera_ canım aman böyle masum kaçamaklar yap :KK66: bunların bir tadına bak şerbetli unlu o ağır tatlılardan çok lezzetli tipide bozmayan cinsten :KK66: ondan insan bir coşkuyla yiyor anlatamam baklavayı ama insan aynı sevinçle yiyemiyor maalesef :KK70: ahaha canım ya iyice sıyırdım ben :KK66:

Doğum günüme ABD de arkadaşlar çiğ beslenme akını var pastalar yapıyorlar pişirmeden şekersiz unsuz meyveyle yemişle tarçınla kakaoyla oradan pasta almışlar limonlu tart allahım çok güzeldi hiçte tartıya yansımadı dövülmüş kaju fıstığından taban yapmışlar filan ferah ferah :KK68:

dünkü öğünlerim:
08:00 KKK
12:00 fırında köfte, sütlaç
19:30 brokoli salatası, yoğurtlu semiz otu salatası, 1 ortahalli dilim kırmızı et
fakat kızlar grip oldum, fena halsizim, herkes hastayken iştahı kapanır bişey yiyemez ben tam aksine kurabiye canavarı gibi herşeyi süpürüyorum. öğlen 14:00de epey bir miktar çikolata yedim. ben bi utanıp geleyim en iyisi...

kumsal su kumsal su ah canım diyet arkadaşları her zaman en iyi arkadaşlardandır :KK70: beraber ağlayıp gülüyoruz ya tartıda gördüklerimize biz hatunlar için malım oldukça hassas konu :KK70:

dünkü öğünlerim:
19:30 brokoli salatası, yoğurtlu semiz otu salatası, 1 ortahalli dilim kırmızı et
fakat kızlar grip oldum, fena halsizim, herkes hastayken iştahı kapanır bişey yiyemez ben tam aksine kurabiye canavarı gibi herşeyi süpürüyorum. öğlen 14:00de epey bir miktar çikolata yedim. ben bi utanıp geleyim en iyisi...
Sen canım önce bir düzel öyle gel :KK66: ben de böyleydim aynı hasta olunca daha çok yemeler acaba enerjimi yerine getirir mi diye ...
Ama bil ki o sütlaçlar çikolatalar bağışıkliğimızı daha da çökertiyor .. Kuruyemiş ye bol bol su iç sebze çorbası iç dinlen kuzum
Hücrelerini destekle bu durumda onları sulayarak yağlayarak :KK66: Iyi davran onlara onlar bizim herşeyimiz :KK15:
Geçmiş olsun :KK68:

dünkü öğünlerim:
Gzelmş menun cıkolata stlaç harcı ;)bende 1.30da coba salata ygrt yedm azck

Cok gecmş olsn ayrıca C cerulean haklı kuruyemş ye fıstgın tadı tatlmsı kajuda dene derım zatn su sekerı hayatından cıkartmak ıcın ugras snra ogun oturt derım

kumsal su kumsal su canım ya ben taksit taksit verdim :KK70: 9 kilo 3 ayda verdim sonra yaklaşık 1 sene 57/58 kg dım. Geçen Mayıs ilham geldi bir beş kilo daha verdim
1,5 seneden fazla oldu kilo vermeye başalayalı
67 kiloydum pis boğazdım, boy küçük metabolızmada ortalama dolayısıyla karbonhidrat bana güzel yarıyor

Faslı arkadaşım sabah iki dilim pastayla kahvaltı öğle yemeği aralarda ağzı boş durmaz cips çikolata ne varsa yiyor kız gerçekten görüyoruz bizim gözler fal taşı :KK70: sonra mcdonaldstan mönü ama gel gör hepnizden zayıf :KK70:
Hamileydi kendisi nohut yutmuş solucan gibiydi tabiri caizse canım ya o benim :KK66: yanında torba torba meyve gezdiriyordu bak yeminle
Ama kız bir deri bir kemik :KK66:
Hepnizden çok hastalanıyordu o ayrı ayda bir hafta buna birşeyler oluyordu sabah tabi pringelsla açarsan günü...
Ama metabolizma kilo konusunda çok şanslı benim pastaya yan gözle bakmam yeter gider hemen popoma yapışır :KK70:
Canımmm yazını yenı gordm uzun Zamndr ıcndeymışsn karatayın amma ıradelsn masallaaajhhh:nazar:afern walla koskocaman ben üç haftadr daha yenı sekeri cıkartablsgmı dsnyorum ınsallh tbı bomba patlmazsa .o bahsettgnı kendmde gordm walla ne yersem kılo alamıyordm hamılelıgmde anatomm degstı wallajıııı

Back