- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkez bomba burda hehe
tatlım ben hiç K kurtluarmut siz ikiniz benim idolümsünüz sizin yediklerinizi görüp sonra kendi yediklerimi yazarken büyük utanç duyuyorum
bi taraftan iş yapıp bi taraftan böyle yazmaya çalışınca yarım yamalak yazılar çıkıyor ortayatatlım ben hiç K kurtluarmut a laf söylermiyim siz ikiniz benim idolümsünüz sizin yediklerinizi görüp sonra kendi yediklerimi yazarken büyük utanç duyuyorum
bi taraftan iş yapıp bi taraftan böyle yazmaya çalışınca yarım yamalak yazılar çıkıyor ortaya![]()
Selam kızlar Hera büyük ihtimal insülin ve leptin direncin var hücrelerin leptini tanımıyor önce onu kıracak bedenin ondan sonra leptin yağları kıracak moralini bozmadan devam et. Sevgiler
menumü de paylaşayım
Sabah 7:00
Bir avuç çiğ badem
12.30
Domates peynir
Bir avuç ceviz fındık karışımı
18.00
3 biber dolması
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt
hera_ canım bugünden itibaren saat kaçta kaç kaşık ne yedin buraya rapor veriyorsun. Senin için söylemiyorum genel olarak bir kilo verip baklavaya dalarsan gece o bir kiloyu geri alırsın. Vücut maalesef böyle nankör ... ya gidip o kaçamağı yakacaksin spor salonunda ya daha da az yiyerel ertesi günler yemeyle dengeleyecceksin. Yoksa úzerine yapışıp kalıyor maalesef..elde var sıfır oluyor
hera_ canım sen de buraya yediklerini saatiyle paylaş bakalım karatay hoca kitabında bu diyeti uygulayanlar diğer
diyetler gibi hemen kilo vermeye başlamayabilirler ilk başta belki biraz yavaş kilo verirler ama sonra insülin direnci kırıldıktan sonra hem daha hızlı hemde vücuttaki yağlar gittiği için kalıcı kilo veriliyor diyor.Bu diyeti uygulayanların çoğuda bunu söylüyor zaten. Sen moralini bozmadan devam et emin ol çok rahat istediğin kiloya ulaşacaksın
Canım cıtır tawuk? Karataya uygun yemeklerı takıp etmelısın o ınsulun drencın ıcın yoksa sana derkı benı kırcak yemek vermıyorsunkı kırıyımK kurtluarmut cuğum umarım öyledir, insülin hormonumla konuşmaya başladım artık, düşünce gücüyle durumu çözmeye çalışıyorum. gel inat etme kır şu direncini bak hayat çok güzel olacak diye telkin ediyorum...
C cerulean cığım, söz artık yediğimi içtiğimi burada gün gün yazacağım. Dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (2 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık biber, 5-6 zeytin, 1 ceviz)
öğle : çıtır tavuk, mantar çorbası, yoğurt
akşam (18:30) : şehriye çorbası, zeytinyağlı kereviz. zeytin. itiraf ediyim makarnanın da 4-5 çatal kadar tadına baktım..![]()
tatlım ben hiç K kurtluarmut siz ikiniz benim idolümsünüz sizin yediklerinizi görüp sonra kendi yediklerimi yazarken büyük utanç duyuyorum
Mantar cırbası sehrıye corbası bunlar karataya uygun degl canm sehrıye yok karatayda makarna gıbı weya mantar corbası unla yapıldgı ıcın terbıyelı corbalarda yok kıtabındakı gbı yapılmadgı sureceK kurtluarmut cuğum umarım öyledir, insülin hormonumla konuşmaya başladım artık, düşünce gücüyle durumu çözmeye çalışıyorum. gel inat etme kır şu direncini bak hayat çok güzel olacak diye telkin ediyorum...
C cerulean cığım, söz artık yediğimi içtiğimi burada gün gün yazacağım. Dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (2 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık biber, 5-6 zeytin, 1 ceviz)
öğle : çıtır tavuk, mantar çorbası, yoğurt
akşam (18:30) : şehriye çorbası, zeytinyağlı kereviz. zeytin. itiraf ediyim makarnanın da 4-5 çatal kadar tadına baktım..![]()
Canım cıtır tawuk? Karataya uygun yemeklerı takıp etmelısın o ınsulun drencın ıcın yoksa sana derkı benı kırcak yemek vermıyorsunkı kırıyım![]()
hera_ cım topikteki arkadaşların desteği sayesinde direnç mirenç kalmaz :) az kaldı başaracağız...
C cerulean çok dğru söyledin ben de dün gece baya acıktım ama ona rağmen gram halsizlik olmadı. bu muhteşem bir durum ayrıca eskiden aynen dediğin gibi yemeklerden sonra uyku hali olurdu şimdi eser kalmadı
olumlu yönlerini hissetmeye başladıysam sıra kilolara veda etmekte değil mi ama![]()
sa 14:00 yaniöğle yemeği:
sa00
4 adet köfte
1 kase yoğurt![]()
Gttı tıtremeler 3ogun yapyorum emzrdgm ıcın bugun 14.30mercımk crbsı bırkaç kask salata bır kaç kaşk yogrt br avuk kuruymiş bukadayyysa 14:00 yani