• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Selam kızlar...
Ah ah E engeneer canım ben de isterim dolmayi öğlen yemeyi de işte okulda şartlar zor ev yemeği yapan bir yer var ama hergün gidemiyoruz uzak evden domates peynir koyuyorum başka birşey yapamıyorum

Selam kızlar Hera büyük ihtimal insülin ve leptin direncin var hücrelerin leptini tanımıyor önce onu kıracak bedenin ondan sonra leptin yağları kıracak moralini bozmadan devam et. Sevgiler
menumü de paylaşayım
Sabah 7:00
Bir avuç çiğ badem

12.30
Domates peynir
Bir avuç ceviz fındık karışımı

18.00
3 biber dolması
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt

hera_ hera_ canım bugünden itibaren saat kaçta kaç kaşık ne yedin buraya rapor veriyorsun. Senin için söylemiyorum genel olarak bir kilo verip baklavaya dalarsan gece o bir kiloyu geri alırsın. Vücut maalesef böyle nankör ... ya gidip o kaçamağı yakacaksin spor salonunda ya daha da az yiyerel ertesi günler yemeyle dengeleyecceksin. Yoksa úzerine yapışıp kalıyor maalesef..elde var sıfır oluyor

K kurtluarmut cuğum umarım öyledir, insülin hormonumla konuşmaya başladım artık, düşünce gücüyle durumu çözmeye çalışıyorum. gel inat etme kır şu direncini bak hayat çok güzel olacak diye telkin ediyorum... :KK51:

C cerulean cığım, söz artık yediğimi içtiğimi burada gün gün yazacağım. Dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (2 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık biber, 5-6 zeytin, 1 ceviz)
öğle : çıtır tavuk, mantar çorbası, yoğurt
akşam (18:30) : şehriye çorbası, zeytinyağlı kereviz. zeytin. itiraf ediyim makarnanın da 4-5 çatal kadar tadına baktım.. :KK14:

Kuzum E engeneer kendine haksızlık etme sen de 50li kilolarda bir çıtırsın :KK66: sana yazacaktım sabah ofisten araya bir şey girdi :KK60: tatlı yerine incir ye canım makul ölçülerde biliyorsun zaten tatlım doğal şeker en azindan.. menün güzel canım bir de bunları iki öğüne sığdırmaya çalışan ; ) ne kadar az sık yemek o kadaraz insanın aklı fikri yemekte oluyor . Az işahsı oluyor insan. Büyük bir rahatlik gerçekten yemek yemeyi unutmak.

Bir de vücudun yemek hazmetmekten başka görevleri de var tamirat bağışıklık gibi.. bırakalım onları yapsın ... dün akşam mesela aç aç is yaptım ne kadar işten sonra allahım diyorum açım ama süper enerjiğim nasıl oluyor :KK66: saat kaç olmuş evin içinde hala dönüyorum ve o açlık dönemlerinde aksamlari kafam düşüncelerim cam gibi berrak oluyor ; )

ofiste mesela insanlar öğle bol karbonhidratlı yiyorlar sonra günün ikinci yarısı matış mayış; ) ulen diyorum size o kadar para veriyoruz uyuyun diye mi :KK70: sevgiler :KK36::KK36:

hera_ hera_ canım sen de buraya yediklerini saatiyle paylaş bakalım karatay hoca kitabında bu diyeti uygulayanlar diğer
diyetler gibi hemen kilo vermeye başlamayabilirler ilk başta belki biraz yavaş kilo verirler ama sonra insülin direnci kırıldıktan sonra hem daha hızlı hemde vücuttaki yağlar gittiği için kalıcı kilo veriliyor diyor.Bu diyeti uygulayanların çoğuda bunu söylüyor zaten. Sen moralini bozmadan devam et emin ol çok rahat istediğin kiloya ulaşacaksın

E engeneer canım evet sizlerden bunları duydum içim biraz rahatladı :KK22: bakalım 4 gözle bekliyorum direncinin kırılacağı günü.. umarım benim direncim kırılmadan o pes eder zira tatlılar gel beni yee gel beni yeee diye çağırıyor... :kk77:

K kurtluarmut cuğum umarım öyledir, insülin hormonumla konuşmaya başladım artık, düşünce gücüyle durumu çözmeye çalışıyorum. gel inat etme kır şu direncini bak hayat çok güzel olacak diye telkin ediyorum... :KK51:

C cerulean cığım, söz artık yediğimi içtiğimi burada gün gün yazacağım. Dünkü menüm:
sabah: karatay kahvaltısı (2 yumurta, beyaz peynir, domates salatalık biber, 5-6 zeytin, 1 ceviz)
akşam (18:30) : şehriye çorbası, zeytinyağlı kereviz. zeytin. itiraf ediyim makarnanın da 4-5 çatal kadar tadına baktım.. :KK14:
Canım cıtır tawuk? Karataya uygun yemeklerı takıp etmelısın o ınsulun drencın ıcın yoksa sana derkı benı kırcak yemek vermıyorsunkı kırıyım ;)

hera_ hera_ cım topikteki arkadaşların desteği sayesinde direnç mirenç kalmaz :) az kaldı başaracağız...
C cerulean çok dğru söyledin ben de dün gece baya acıktım ama ona rağmen gram halsizlik olmadı. bu muhteşem bir durum ayrıca eskiden aynen dediğin gibi yemeklerden sonra uyku hali olurdu şimdi eser kalmadı :KK54:
olumlu yönlerini hissetmeye başladıysam sıra kilolara veda etmekte değil mi ama :21:

Mantar cırbası sehrıye corbası bunlar karataya uygun degl canm sehrıye yok karatayda makarna gıbı weya mantar corbası unla yapıldgı ıcın terbıyelı corbalarda yok kıtabındakı gbı yapılmadgı surece

Canım cıtır tawuk? Karataya uygun yemeklerı takıp etmelısın o ınsulun drencın ıcın yoksa sana derkı benı kırcak yemek vermıyorsunkı kırıyım :KK66:

evet etrafı galeta unuyla kaplı kızarmış tavuk göğsü pek uygun olmadı ama çorba ve yoğurtla doyacağıma da pek ihtimal veremedim. :KK64:

hera_ hera_ cım topikteki arkadaşların desteği sayesinde direnç mirenç kalmaz :) az kaldı başaracağız...
C cerulean çok dğru söyledin ben de dün gece baya acıktım ama ona rağmen gram halsizlik olmadı. bu muhteşem bir durum ayrıca eskiden aynen dediğin gibi yemeklerden sonra uyku hali olurdu şimdi eser kalmadı :KK54:
olumlu yönlerini hissetmeye başladıysam sıra kilolara veda etmekte değil mi ama :21:

Çok haklısın Nisantoprak Nisantoprak cığım kızlar beni müthiş motive ettiniz teşekkür ediyorum.. ben de eskiden öğle yemeğinden sonra çuval gibi yığılıyordum, şimdi gayet zindeyim. akşam yiyip yiyip uyku bastırınca yatıp uyuduğum çok oluyordu, şimdi düşünüyorum ne kadar çok kötülük etmişim kendime.. :KK57:
kendimizi iyi hissediyoruz, en önemlisi bu, direncimiz de artık pes etmeye başlayacak inşallah, -çıtır tavuklarla biraz zor ama hadi hayırlısı- artık gitsin kilolar gelsin yeni daracık kotlar badiler... :KK6:

öğle yemeği:
sa:14:00
4 adet köfte
1 kase yoğurt :KK14:

Back