• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Bu arada spora da daha çok gitmeye çalışacağım bakalım neler olacak ;)

Ben cok sadık kalamamktan sıkayetcıyım ıradesızm :KK43:(
Canım daha ne olsun sen bi emzirme dönemini atlat daha sıkı yaparsın. Şu an çok kasma bak elim ayagim titriyor diyorsun. Zaten kilon da gayet iyi. Senin bizden çok enerjiye ihtiyacın var. Tatli pilav makarna vb yemezsin olur biter. Bu dönemi atlat ondan sonra bakalım iradesiz misin değil misin. Sen bebek besliyorsun sonuçta ;)

Canım daha ne olsun sen bi emzirme dönemini atlat daha sıkı yaparsın. Şu an çok kasma bak elim ayagim titriyor diyorsun. Zaten kilon da gayet iyi. Senin bizden çok enerjiye ihtiyacın var. Tatli pilav makarna vb yemezsin olur biter. Bu dönemi atlat ondan sonra bakalım iradesiz misin değil misin. Sen bebek besliyorsun sonuçta :KK66:
Cook hklısın brde karatayın anneler ıcn olan kıtabını alım bı bakalım:KK48:

Selam kızlar Hera büyük ihtimal insülin ve leptin direncin var hücrelerin leptini tanımıyor önce onu kıracak bedenin ondan sonra leptin yağları kıracak moralini bozmadan devam et. Sevgiler
menumü de paylaşayım
Sabah 7:00
Bir avuç çiğ badem

12.30
Domates peynir
Bir avuç ceviz fındık karışımı

18.00
3 biber dolması
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt

hera_ hera_ canım bugünden itibaren saat kaçta kaç kaşık ne yedin buraya rapor veriyorsun. Senin için söylemiyorum genel olarak bir kilo verip baklavaya dalarsan gece o bir kiloyu geri alırsın. Vücut maalesef böyle nankör ... ya gidip o kaçamağı yakacaksin spor salonunda ya daha da az yiyerel ertesi günler yemeyle dengeleyecceksin. Yoksa úzerine yapışıp kalıyor maalesef..elde var sıfır oluyor

Sabah 8.30kkk
Oglen 1 bır adet karnıyarık kuruyemıs ayran
Aksam 7 ıkı kucuk kase mercımek corbası kuruyems bukadarcık bugun

Kawrulms oldukları ıcın muhtemelen trans yag oldular ama napım mecbur yıkayıp yıycrm zatn yarım kılo falandır

Kızlar bugün 6 aydan sonra tekrar karşılaştığım is arkadaşları nasıl olur da abd den böyle zayıflamis döndün dediler ben de havalı havalı valla sporu bile bıraktım nasıl oldu ben de bilmiyorum dedim. :D Emekler boşa çıkmıyor...

2 kg hamsi ayıklafıktan sonra menümü paylaşmaya fırsat oldu. Yorgunluktan ölüyorum ;)

Sabah
- dünkü salâta bir parça peynir fazla yedim ek olarak
- 1 dolu YK tahin

kumsal su kumsal su canım hırsızın aklına taşı düşürdün dün sçtahinden sonra ama miğdem bir bulandı ;) sabah sabah ağır geldi..
Ben de hayvan gibi yuttum resmen pat diye...

Akşam
- 4 minik kare somon (allahım çok güzeldi baharatı maharatlı)
- yanına sebze sote

Kızlar iş yerinde beylerle yemek ve bana bir kibarlık geliyor :D dalamıyorum yemeklere :D

hera_ hera_ fıstığım cevabını bekliyorum. Hep beraber verdirelim sana şu kiloları bir 5 kg versen sen kendiliğinden yememeyi tercih edeceksin eksileri gördükçe inan :KK15:
:KK200::KK68:

kumsal su kumsal su kuzum ye o yemişleri afiyetle yemişlerin kavrulmuşu da bizimdir kavrulmamışıfa ;) hoca da bir kere dedi tv de fıstığın kavrulmuşu yine iyidir başka şeylerden diye ;)

Sevgiler :KK68:

Kızlar bugün 6 aydan sonra tekrar karşılaştığım is arkadaşları nasıl olur da abd den böyle zayıflamis döndün dediler ben de havalı havalı valla sporu bile bıraktım nasıl oldu ben de bilmiyorum dedim. :KK70: Emekler boşa çıkmıyor...

2 kg hamsi ayıklafıktan sonra menümü paylaşmaya fırsat oldu. Yorgunluktan ölüyorum :KK66:

Sabah
- dünkü salâta bir parça peynir fazla yedim ek olarak
- 1 dolu YK tahin

kumsal su kumsal su canım hırsızın aklına taşı düşürdün dün sçtahinden sonra ama miğdem bir bulandı :KK66: sabah sabah ağır geldi..
Ben de hayvan gibi yuttum resmen pat diye...

Akşam
- 4 minik kare somon (allahım çok güzeldi baharatı maharatlı)
- yanına sebze sote

Kızlar iş yerinde beylerle yemek ve bana bir kibarlık geliyor :KK70: dalamıyorum yemeklere :KK70:

hera_ hera_ fıstığım cevabını bekliyorum. Hep beraber verdirelim sana şu kiloları bir 5 kg versen sen kendiliğinden yememeyi tercih edeceksin eksileri gördükçe inan :KK15:
:KK200::KK68:

kumsal su kumsal su kuzum ye o yemişleri afiyetle yemişlerin kavrulmuşu da bizimdir kavrulmamışıfa :KK66: hoca da bir kere dedi tv de fıstığın kavrulmuşu yine iyidir başka şeylerden diye :KK66:

Sevgiler :KK68:
Canm tahını sade hupletmedm kı ben pekmezle gttı ve sanırım senn mıde cok doymuştu onu gotrdgnde kıyamm :( ayrıca herkeZe full destek kılo vermeyen kalmasn ...beyfendılern yannda ymek cok akıllıca fıkır:KK53:

Günaydın kızlar hemen dünkü menümü paylaşayım
sabah 8.30 yarım haşlamış yumurta bir parça peynir 3 tane zeytin
12.30 bir kase yogurt çorbası bir tane frırında tavuk but
19.00 yarım kase yoğurt küçük bir kase sulu köfte
bide utanarak fındıklı tarçınlı incirli ceviz büyüklüğünde 3 tane top yedim saat 13.30 du galiba
aslında öğlen cevizli baklavaya hayır dedim kendimi bu konuda tebrik ediyorum ama sonra arkadaşlar bu bomba inciri
getirnce aman ne olcak fındık zaten serbest kuru incir ve gün kurusuna da karatay hoca çok katı bakmıyor ye gitsin dedim :)

hera_ hera_ canım sen de buraya yediklerini saatiyle paylaş bakalım karatay hoca kitabında bu diyeti uygulayanlar diğer
diyetler gibi hemen kilo vermeye başlamayabilirler ilk başta belki biraz yavaş kilo verirler ama sonra insülin direnci kırıldıktan sonra hem daha hızlı hemde vücuttaki yağlar gittiği için kalıcı kilo veriliyor diyor.Bu diyeti uygulayanların çoğuda bunu söylüyor zaten. Sen moralini bozmadan devam et emin ol çok rahat istediğin kiloya ulaşacaksın

Selam kızlar Hera büyük ihtimal insülin ve leptin direncin var hücrelerin leptini tanımıyor önce onu kıracak bedenin ondan sonra leptin yağları kıracak moralini bozmadan devam et. Sevgiler
menumü de paylaşayım
Sabah 7:00
Bir avuç çiğ badem

12.30
Domates peynir
Bir avuç ceviz fındık karışımı

18.00
3 biber dolması
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt

Canım yaa sen iyice yediklerini azaltmışsın baksana akşama kadar bu kadar şey yesem ben kesin açlıktan ölürdüm :KK48:
Ama keşke biber dolmasını akşam yiyeceğine öğlen yeseydin böylece akşamı daha hafif geçirmiş olurdun
gerçi öğlen okulda oluyorsun galiba sen

Günaydın kızlarrr
Sabah 10:00 KKK işe geç kaldım o yüzden kahvaltı saatim şaştı :)
Bu arada hafta sonuna az kaldı oleyyyy

Back