- 25 Kasım 2014
- 133
- 124
- 103
- 40
- Konu Sahibi LadyInGray
- #1.141
Bu arada spora da daha çok gitmeye çalışacağım bakalım neler olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadı kızlar haydı kızlar haydıııBu arada spora da daha çok gitmeye çalışacağım bakalım neler olacak
Canım daha ne olsun sen bi emzirme dönemini atlat daha sıkı yaparsın. Şu an çok kasma bak elim ayagim titriyor diyorsun. Zaten kilon da gayet iyi. Senin bizden çok enerjiye ihtiyacın var. Tatli pilav makarna vb yemezsin olur biter. Bu dönemi atlat ondan sonra bakalım iradesiz misin değil misin. Sen bebek besliyorsun sonuçtaBen cok sadık kalamamktan sıkayetcıyım ıradesızm (
Cook hklısın brde karatayın anneler ıcn olan kıtabını alım bı bakalımCanım daha ne olsun sen bi emzirme dönemini atlat daha sıkı yaparsın. Şu an çok kasma bak elim ayagim titriyor diyorsun. Zaten kilon da gayet iyi. Senin bizden çok enerjiye ihtiyacın var. Tatli pilav makarna vb yemezsin olur biter. Bu dönemi atlat ondan sonra bakalım iradesiz misin değil misin. Sen bebek besliyorsun sonuçta
Canm tahını sade hupletmedm kı ben pekmezle gttı ve sanırım senn mıde cok doymuştu onu gotrdgnde kıyamm ayrıca herkeZe full destek kılo vermeyen kalmasn ...beyfendılern yannda ymek cok akıllıca fıkırKızlar bugün 6 aydan sonra tekrar karşılaştığım is arkadaşları nasıl olur da abd den böyle zayıflamis döndün dediler ben de havalı havalı valla sporu bile bıraktım nasıl oldu ben de bilmiyorum dedim. Emekler boşa çıkmıyor...
2 kg hamsi ayıklafıktan sonra menümü paylaşmaya fırsat oldu. Yorgunluktan ölüyorum
Sabah
- dünkü salâta bir parça peynir fazla yedim ek olarak
- 1 dolu YK tahin
kumsal su canım hırsızın aklına taşı düşürdün dün sçtahinden sonra ama miğdem bir bulandı sabah sabah ağır geldi..
Ben de hayvan gibi yuttum resmen pat diye...
Akşam
- 4 minik kare somon (allahım çok güzeldi baharatı maharatlı)
- yanına sebze sote
Kızlar iş yerinde beylerle yemek ve bana bir kibarlık geliyor dalamıyorum yemeklere
hera_ fıstığım cevabını bekliyorum. Hep beraber verdirelim sana şu kiloları bir 5 kg versen sen kendiliğinden yememeyi tercih edeceksin eksileri gördükçe inan
kumsal su kuzum ye o yemişleri afiyetle yemişlerin kavrulmuşu da bizimdir kavrulmamışıfa hoca da bir kere dedi tv de fıstığın kavrulmuşu yine iyidir başka şeylerden diye
Sevgiler
Selam kızlar Hera büyük ihtimal insülin ve leptin direncin var hücrelerin leptini tanımıyor önce onu kıracak bedenin ondan sonra leptin yağları kıracak moralini bozmadan devam et. Sevgiler
menumü de paylaşayım
Sabah 7:00
Bir avuç çiğ badem
12.30
Domates peynir
Bir avuç ceviz fındık karışımı
18.00
3 biber dolması
Bir kase domates çorbası
Bir kase yoğurt