• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

K kurtluarmut canım senin menünün yanında benimki baya vahşi ama neyse bu sabah aç olmadığım halde baya yedim

Sabah
- 3 parça peynir, bir yumurta, şöyle 80 gr hamsiylr yaptığım zeytinyağlı yeşil salata
- bir yemek kaşığı olan tahin bugün iki Yemek kaşığına çıktı ama tahin bitti bugün yarın yok
- bir de etten yapılmış sulu köfte vardı 3 YK köftesinden yedim.. Oha yani..

Akşaam
- 3 baklava karesinden küçük kuzu eti
- yanına 2 YK kadar beyaz lahana sote

Sabagkiler inşallah gece yanar yapışmaz üzerime

Evet oda yetmezmıs gbı son hamılelık oncesı yaptrdgım smır testımı dr hacca gtme sebebıyle gec gosterdm hamıle oldgmu ogrendgm gun kanser oldgmu ogrendm (rahım agzı) snra bebegı almak ıstedıler ızın vermedm tedawı baslamak ıstedıler kolposkopık bıopsı yaptılar 4 defa sonnda onuda atlattık ınsallah smdı hpv dna spnucu beklıorum genlerde tasıyormuyum tekrarlanıcakmı dıye hyırlısı kızlar yanı 27 yasındamıyım 40 mı bılmıyorum

hera_ hera_ canım kumsal su kumsal su nun tespitleri doğru fıstığım ... Akşam yatarken eğer karnın tok yatıyorsan ertesi sabah eksi olmıycak muhtemelen. Illa kilo artışıda olmak zorunda değil. Ya kilo aynı yada abartmışsak kilo almış çıkarız

Canım şöyle iki gün sabah 1 haşlanmış haşlanmış yumurta, şöyle 180 gr sevdiğin bir balik (yağda unda kızartılmış olmıycak), 2-3 YK peynir den yaptığın zeytinyağlı salata akşam ı da unsuz yaptığın zeytinyağlı çorba bir kase üzerine 1 YK kadar ufalanmış beyaz peynir yesen gör bak iki günde nasıl bir kilo gidiyor

Haftalarca insülin direnci olmaz çünkü (bence). Bir yerde bir hata yapıyoruz

Mesela çaylar kahveler şekerli olmaz. Ister inanın ister inanmayın akşam çiğnelinem şekerli sakız bile güzel engel olabilir gece yağ yakımına...

Sen hangi tatlıları Canın istiyor ne geçiyor aklından buraya yaz ben seni soğutacak kötü dedikodular yapayım o yiyecekler hakkında ;)

Nisantoprak Nisantoprak canım sen menü paylaştın mı bugün göremedim? :KK68:

Evet oda yetmezmıs gbı son hamılelık oncesı yaptrdgım smır testımı dr hacca gtme sebebıyle gec gosterdm hamıle oldgmu ogrendgm gun kanser oldgmu ogrendm (rahım agzı) snra bebegı almak ıstedıler ızın vermedm tedawı baslamak ıstedıler kolposkopık bıopsı yaptılar 4 defa sonnda onuda atlattık ınsallah smdı hpv dna spnucu beklıorum genlerde tasıyormuyum tekrarlanıcakmı dıye hyırlısı kızlar yanı 27 yasındamıyım 40 mı bılmıyorum
Ay yavrum ne diyeyim ya Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm..

Ay yavrum ne diyeyim ya Allah yardımcın olsun inan çok üzüldüm..
Walla zor gunlerdı ama rabbım kaldramıycagmız yuku vermıyor hersey gecıyor ınanın esım saolsun en cok destegı moralı ondan aldım bırtanedır nazar degmesn :nazar::KK200: neyse ıcımz kararmasn zatn burası dıyet sayfası dert degıl :KK53:

Walla zor gunlerdı ama rabbım kaldramıycagmız yuku vermıyor hersey gecıyor ınanın esım saolsun en cok destegı moralı ondan aldım bırtanedır nazar degmesn :nazar::KK200: neyse ıcımz kararmasn zatn burası dıyet sayfası dert degıl :KK53:
Olsun canım kadina dair herşey işte ;) Allah mutluluğunuz daim etsin yavrularınızı analı babalı büyütsün başlarından eksik etmesin sizleri :KK68:

hera_ hera_ canım kumsal su kumsal su nun tespitleri doğru fıstığım ... Akşam yatarken eğer karnın tok yatıyorsan ertesi sabah eksi olmıycak muhtemelen. Illa kilo artışıda olmak zorunda değil. Ya kilo aynı yada abartmışsak kilo almış çıkarız

Canım şöyle iki gün sabah 1 haşlanmış haşlanmış yumurta, şöyle 180 gr sevdiğin bir balik (yağda unda kızartılmış olmıycak), 2-3 YK peynir den yaptığın zeytinyağlı salata akşam ı da unsuz yaptığın zeytinyağlı çorba bir kase üzerine 1 YK kadar ufalanmış beyaz peynir yesen gör bak iki günde nasıl bir kilo gidiyor

Haftalarca insülin direnci olmaz çünkü (bence). Bir yerde bir hata yapıyoruz

Mesela çaylar kahveler şekerli olmaz. Ister inanın ister inanmayın akşam çiğnelinem şekerli sakız bile güzel engel olabilir gece yağ yakımına...

Sen hangi tatlıları Canın istiyor ne geçiyor aklından buraya yaz ben seni soğutacak kötü dedikodular yapayım o yiyecekler hakkında :KK66:

Nisantoprak Nisantoprak canım sen menü paylaştın mı bugün göremedim? :KK68:
Evet canım paylaşmistim ama dur ben hepsini yazayim
Sabah KKK saat 10da
Öğle sa 14:00 4adet köfte bir kase yoğurt
akşam sa:19:00 zeytinyağlı bamya domates kurusu ve salataaa
Ayrıca bugün gune 61.8 kg ile başladım ;)
kumsal su kumsal su canım geçmiş olsun hepsini atlatmissin maşallah
Hepinize günaydın canlar

Sabah KKK saat 10da
akşam sa:KK19:00 zeytinyağlı bamya domates kurusu ve salataaa
Ayrıca bugün gune 61.8 kg ile başladım :KK66:
Hepinize günaydın canlar
Süper 50lere ınmışsın harıkasn ;)

Sabah KKK saat 10da
akşam sa:KK19:00 zeytinyağlı bamya domates kurusu ve salataaa
Ayrıca bugün gune 61.8 kg ile başladım :KK66:
Hepinize günaydın canlar
Ay canım şimdi hatırladım 14'te köfteyi ;)
Iyi duruyor valla menü valla ne diyeyim
Akşam bamya özellikle mucize ben de bugün yemeyi düşünüyorum ;)
Her gün böyle yesen var ya harika olur :KK68:
Köftenin içinde inş ekmek yoktu ve yağda kızartılmanıştı canım :KK15:
Haydi canım inş haftaya hepberaber 59 olmanı kutlarız burda takipteyim tatlım seni :KK68:
Günaydın herkese :KK25:

Kızlar tatlıdan vazgeçemiyorum diyenler :KK66: hoca yasaklıyor meyveyi ama baklavadan yine çok çok iyidir

Şöyle bir büyük yumuşak cinsten şeftaliyi fırın poşetine koyun fırına sürün 15 dakika filan
Çıkarına ikiye bölün üzerine tarçın bir dal nane yemin ediyorum ben burma kadayıfı çok çok seviyordum ondan nurelladan çok çok tatlı güzel bir şey oluyor
Çünkü fırın poşeti sayesinde allahım o meyvenin bir balı mı desem şerbeti mi desem pekmezi mi desem çıkıyor bir harika :KK66:
Ve arkasından sıfır kendini kötü hissetme durumları
Şeyda Coşkun müşterilerine bundan gönderiyordu..

Bir de yarım Olgun avokado küçük Olgun yerli olsun ama muz ve tarçın çiğ kakao şekersiz ve az sütü blenderdan geçirin alın size harika ferah hafif beyindeki hücreleride avokadodan dolayı yağlayan PUDING :KK66:

K kurtluarmut canım waffle diyordun ya şimdi aklıma geldi :KK66: sana akıl verme haddime değil gerçekten ama sen çok iyisin maşallah ama aklıma düştü yazayım :KK66: Olgun bir muz bir yumurta kabartma tozu tarçın çırp waffle makinasına ya da tavaya dök hayatında yediğin en güzel waffle/pancake :KK66:

Ben bu sayfaya yazmaya başlamadan bunları çok sık yapıyordum. Gerçekten güzeller. Şu an tatlı ihtiyacım yok ama yine de misafirim olduğunda onlara şeftali ve avokadolu pudingi yapıyorum o pudinge ne övgüler aldım :KK66: tekrar tekrar öğrenmek için tarifi tekrarlatıyorlar bana :KK66:

Yanı kızlar bence de en iyisi meyveyi yememek ama o cıssları yemeyi istediğiniz zamanlarda bunlardan yapabilirsiniz ... Bunlar diğerlerinden çok daha masumlar...

Son düzenleme:
C cerulean tarıflerın bır harıka gelıyor denenmelı ayrıca haftada 1 tahın helwası weya haftada ıkı bıtter cıkolataya ıznı war hocamızın bı programda sylemıstı ıstedgnız kılolara yaklastgnz zaman yıyebılırsınız demıstı hatrlatyım dedm . Bu arada hepımıze guzel gunaydın smdı kalktım kahwaltıdan klsık kk. We bugunde 55.5 ama wc durumum cok ıı dıldı dun

C cerulean tarıflerın bır harıka gelıyor denenmelı ayrıca haftada 1 tahın helwası weya haftada ıkı bıtter cıkolataya ıznı war hocamızın bı programda sylemıstı ıstedgnız kılolara yaklastgnz zaman yıyebılırsınız demıstı hatrlatyım dedm . Bu arada hepımıze guzel gunaydın smdı kalktım kahwaltıdan klsık kk. We bugunde 55.5 ama wc durumum cok ıı dıldı dun
Canım bu tahin helvasının diğer helvadan farkı nedir ben de duymuştum buna izin verdiğini..

Back