DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım sütün iyi geliyor inş? Sen acaba emziritordun yediklerin mi az geliyor? Enerjisi kalıyorsun?

Canım sütün iyi geliyor inş? Sen acaba emziritordun yediklerin mi az geliyor? Enerjisi kalıyorsun?
Buna katı suretle katılıyorum dayanamıyorum aclık falan hıssetmıyorum ama fenalasıyorum masallah dıyelım kızımız kucuk dogdu 2690 hanı su klasık dıyetler war ya az az sık sık beslen onu 7 yıldr hayatıma otrttugum ıcın muhtemelen cocuk kucuk dogdu zamanında dogum oldgu halde dr dedı beslıyceksın masallah 3. Ayında bugun tartıldı 7.5 kg olmus

Işın ılgınç taraflarndan brı szın leptın çalışrken ben uyanıgum gaz emzr uyut :)o leptın bna ugrayamıyor cann hanm 11en gec yatn dıyor ben 1

Ay canım kafam iyice karıştı .. Çocuk 3. Ayında nasıl 7.5 kg çok değil mi?

Herneyse canım sen o kitabı al zaten kaç lira ki... Canım uyu uyuma yağlar açlık süresinde yanıyor.. Üstelik gece millet dinlenirken enerji kullanımı en aza inditmişkrn sen ayakta daha fazla enerji sarfediyorsun..

Boyuna göre kilon da iyi fazla takma .. Kitabı oku. Sevgiler

kumsal su canım bencede sen en kısa zamanda kitabı al ki sütün besin değeri de çok önemli
bende bebek düşündüğüm için o kitabı aldım şimdi bugün okumaya başlıyorum inşallah
benim dünkü tost yeme olayımda biraz geç uyandığım için kahvaltı hazırlayamadım 3-4 gündür sabahları felaket bir mide bulantım var ondan da aç da kalamadım belki tost mide bulantısını geçirir diye düşündüm
dediğiniz gibi yemek olayını 2 öğüne çekebilsem daha iyi olcak ama 2 öğün beni de çok zorluyor.
ceru canım lorlu omleti de deneyeceğim inşallah :)

Canım aman nazar degmesn dr da oyle dıyor masallahı war dıyor kucuk dogdugu halde benm demek ıstedgımde bu okdr emıyorkı enerjı yetmıyor

Canm guzelce oku ınsallah saglıklı bı hamılelım gecırırsın erken kalkıyorsan zorlama bır sure snra kendılıgınden 2.5yapıp 2 ye cekersın onsallah

Selam bayanlar,
Benim moralimi bozan bir konu var, onu paylaşmak istiyorum...
Karatay diyetine 17 Eylülde 84,5 kg ile başladım. büyük ölçüde dikkat ediyorum, sabah Karatay kahvaltısı, sonra 4-4.5 saat açlık, öğlen protein ağırlıklı, akşam hafif geçiştiriyorum. kesinlikle karbonhidrat yok. tabii arada bir kaçamak yaptığım da oluyor. örneğin bayramda ipin ucunu biraz kaçırdım, ama sonra toparlamaya çalıştım.
kilom bu dönemde
Başlangıç (17 Eylül) 84,5kg
Bayram Öncesi (23 Eylül) 83,5 kg
Bayram sonrası (28 Eylül) 84,5 kg
Hafta Başı (5 Ekim) 83,9 kg
Ben buradan ve forumlardan okuyorum ayda 5 kilo verenler var, karatayın söylediklerine büyük ölçüde uymama rağmen yaklaşık 20 gündür ben neden 1.5 kilolarda seyrediyorum? bu diyete ilk başlandığında böyle mi oluyor, sonradan hızla mı veriliyor bu kilolar inanın o kadar demoralize oldum ki...
bi de sabah 2 yıl önceki fotoğraflarıma baktım, iyice moralim bozuldu, neydim ne oldum diye kederlendim.
Söyleyin bana, sorun bende mi, yoksa bu durum normal mi? çok mutsuzum çookk..

Bayram kaçamagı gırmeseymş araya 2kg gecmş olucaktı farkndamısn

20 günde 2 kilo bana çok az görünüyor.. biraz daha devam edip duruma sonra bakmak lazım heralde, acele mi ediyorum acaba bilemedim...
Cok hızlı kılo verenler ıkı ogun yapanlar sen braz alısana kdr 3 dewam et snra 2.5yapıp 2ye cekersın kendını bılırsın zaten

K kumsalsu hera_ bi kaç gundur giremiyordum buradayım nasılsınız bakalım. hera_ bende de aynı durum söz konusu biliyorsun. Yılmadan devam edelim 2. Ay da sonuç alamazsak doktora gidip hormonlarimiza troide falan baktiririz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…