• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

57kg ıle gune baslıyorum...bırde kızlar ben gece emzrrken ıkı uc bardk su ıcyorum ya 3defa emzrmye kalkıyorm ıcm yanıyor

Ben yarn bıraz daha az su ıcerek bakıyım
Canım olabilir böyle durumlar hatirlarsan ben de geçen gün 4 günde 1.5 kg ı geri almistim. Bence su içme miktarını azaltma hem senin için hem de bebek için faydalı. Kilon zaten normal boşver tartidaki rakamı sen nasıl hissediyorsun ona bak. Bir kaç güne toparlanır.

Canım olabilir böyle durumlar hatirlarsan ben de geçen gün 4 günde 1.5 kg ı geri almistim. Bence su içme miktarını azaltma hem senin için hem de bebek için faydalı. Kilon zaten normal boşver tartidaki rakamı sen nasıl hissediyorsun ona bak. Bir kaç güne toparlanır.
Cok saol gercekten

Günaydın kızlar maşallahınız var iki gündür evde tamirat işlerinden fırsat bulamadım hiç tabi haftasonu kaçamaklarımda oldu ama akşam telafi etmeye çalıştım ve sabah erkenden yürüyüs yaptım
ayaysel ayaysel canım bence karataya başlamak için beklemene hiç gerek yok inan sen başlasan ve burayı azcık takip etsen bu işi götürürsün
bende aynen K kurtluarmut gibi başladım bu işe karatayın bi kitabını okumaya başlamıştım ve netten araştırırken burası çıktı karşıma ve buraya üye oldum sonra C cerulean ve K kurtluarmut dan çok şey öğrenerek düşe kalka devam etmeye çalıştım
Ben artık ilk zamanlardan daha iyi olduğumu düşünüyorum, eğer yanlış yapıyorsam akşam onu telafi etmek için uğraşıyorum
Ben bide şunu öğrendim eğer doğru şeyler yemezsem, vücudumu çok fazla aç bırakırsam işte o zaman tatlı krizine girip gözüm hiç bir şey görmüyor bunu engellemek için güzel bir kahvaltı ve sonrasında karatayın önerdiği şekilde yeme düzeni işi çözüyor tatlı krizlerinde de ağır şeyler yerine gün kurusu ve bir iki tane cevizle çözüm bulabilirsiniz
E engeneer tşkler canım...evet bence de haklısın...zaten hayatta birşeyleri erteleme huyumuz yüzünden herşeyi iş işten geçtikten sonra yapmaya çalışıyoruz..ergenlik dönemlerimden beri kilomu kendime sorun eden biri olarak daha neyi erteleyeyim ki...:KK39:üüüfffff çok fena gaza geldim şuan...tşkler :KK15:

Sabah 10kkk oglen 2de yemek hazrlıyordum mısafr geldı cay yanına kuruyems yıyebldm 1c.b fıstık smdıde yogrt ve guwec kokorec oh

Bugünkü menüm sabah 8.30
Bir tane haşlanmış yumurta,peynir ,5 zeytin ,2 tane salatalık
12.30 bir kase pirinç çorbası,biraz püreli kebabın kebap kısmı
19.20 bir kase tarhana çorbası
Bide 16.30 da bir bardak süt içmiştim biraz midem agrımıştı ondan

Kahvaltı yapamadım yine
12 00
Peynir domates
Bir avuç badem

18 00
Tavuk salata
Waffle

Kızmayın 60.0 i görence yiyeceğim diye söz vermiştim kendime :)

Canım benim afiyet olsun senin artık maşallahın var her şeyi yemeyi hakediyorsun boyuna göre kilon çok iyi bence
Sen artık kilo koruma durumuna bile geçebilirsin

Karatay diyeti
size kısa zamanda geçici kilo vermeyi vaat etmez. Karatay diyetini bir yaşam tarzı haline getirmeyi başaran insanlar ilk aşama olarak kilo almamaya başlar, yağlar depo edilmez daha sonra az bir durağanlık dönemi yaşadıktan sonra depo edilen yağlar kırılarak kalıcı olarak kilo verirler. Karatay diyeti daha sonra bırakılan bir diyet olmadığı için hiçbir zaman verilen kilolar alınmaz. Ömür boyu da Karatay diyeti sayesinde kilo problemi olmaz.
Ne guzel yazı dmı :)

Kızlar dün paylaşamadım işten eve akşam 7'de geldim
Yorgunluktan bayılacaktım :KK70:

53.70 kg geldim pazardan beri reglim
Yavrum bu sefer sancılı geldı ya...

Ben de geceyi yakaladım, hastalığı atlattım, yeni ekibime alıştım evde ne bar ne yok tadına baktım bu hafta asılmayı düşünüyorum belki iki kilo daha gider..

Menü de paylaşayım

Pazartesi
SABAH
- Zeytinyağlı salata üzerine 1 yumurta, 2 parça Antep peyniri
- 2-3 kaşık domates çorbası

AKŞAM
- 1 minik tavuk budu tırtıkladım
- 2 YK kabak yemeği
- 2-3 çatal yeşil fasulye salatası

Back