DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

K kurtluarmut canım tebrikler Devam et bence şöyle bir 57/58 ol ya da istediğin kilo mankeeeen maşallah maşallah

E engineer canım 50'li kilolar candır. Boyun meydi ben unuttum ya? Tatlı krizinin çözümü tatlı yememek. Ben size söylüyorum tatlı bir uyuşturucudur tek farkı bırakıp ilk bir kaç günü dayanınca bağımlılık semtomları da kalmıyor. Beyinle şeker arası ayrı bir bağ var vallahi. Tereyağı ve beyin, kuzu pirzola ve beyinle olmayan bir bağ... Bugün yiyorsun tatlıyı ertesi iki gün beyin onu mu ister ya.. Maymun yapıyor bizi maymun. Bu forumda bu kadar insan kilo sorunuyla uğraşıyorda obezite varsa bu zehrin yüzüne valla...

kumsal su kuzu o sudur gece su içersen yansır tartıya.. Sensin metabolizma 1,5 katı çalışıyor şimdi süt üretmek için . Ben olsam bu dönemin tadını çıkarırım.. Bol bol kuruurmiş ye boşver tatlıyı badem süt yapıyormuş bir de küçük deniz balığı sanırım hamsi gibi ... Güzel vücuduna güzel besin girsin... Sevgiler

Uykımu bı duZenlınalabılsem zaten gundz uyumakta ıstemıyorum ama ıste bırınuyusa dıgerıne elbet bırsey oluyor :)

Kesınlıkle katılıyorum

Sabah canm yemek ıstemedı ama saatı gec yapmamak adına 10zeytn 3haslma yumrta(1tnesnn sarısı buyuk kızıma )salata cay 1kıbtt kutusu kdr peynır zorla braz tahın pekmz 1ymk kasgnı gecmz bukdr

Ogle yemegım bıttı hemen paylasım yapım cıger sote 1tabak yarım tabak kabak yemegı bır kase yogrt snra baktım canm tatlı ıstyor elıme fstık aldm

Kızlar elım ayagım tıtredı yalns seyler yemek ıstemedm ıkı yemek kasıgı tahın pekmez yedm

Aksam yemegım 19.00 bı karnı yarık ayran 4kasık kabak hafıf yapmaya karar verdm tahın pekmez yedgım ıcın

Selam bende hemen bugün kü menümü paylaşayım
Sabah 8.30 bir tane kaşarlı tost (
12.30 iki kase mercimek çorbası
16.30 bir şeftali
19.30 bir kase yoğurt bir kase sulu köfte bir avuç fındık
Ne çok şey yemişim maşallah (

Aslında cok degl vucudundakı yagları yagmak cıın cok dengelı bı kaşarlı tost kaçmıs oda arada nolcak olelımmı yanı

Kızlarrrr vücüt tabi salak değil bir gün yarı aç gezersen ertesi gün öyle bir iştah dengeliyor ki sizi anlatamam
Dün gerçekten az yedim akşam yemeği özellikle 5 çataldı bugün öyle açık ki iştahım saat kaç olmuş hala aklım yemekte
Tabağımı bitirdim dünkü gibi bırakmadım ama iki öğün beslendim ve son öğününü 14'te yaptım
Çünkü saat 16'dan sonra beni kesseler yemek yiyemem yesemfe vicdan azabından ölürüm iki Saat sonra tekrar tıkanmaya gerek yok desim...

Sabah 7:00
- 3 ceviz büyüklüğünde peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- zeytinyağlı salata
- bir de dünden kalan taze fasulye yemeğinin içindeki kırmızı etlerden seçtim valla

Akşam 14:00
- tavuk, sebze sote
- yanında 4 ceviz büyüklüğünde somon parçası vardı

İyi yedim bugün iyi... Daha iradeli davranmasaydım neler gömebilirdim neler
Bakalım azgın iştahım yarın nasıl olacak

E engeneer fıstığım sık sık yememeye bak az ve öz öğün yap Hiç lor oeynirli omlet yaptın mı? sana yemin ederim peynirli tosttan hatta su böreğimden çok çok daha lezzetli
Denemelisin bak çok iddialı konuştum

Bumu cok :) walla ben 2de btrcem ımkansızszzz ımkansızzz

Mesela bu sabah 9.30da yapabldım kahwaltımı oglene 2.30da oturrken ellerım tıtrıyordu yedım uzandm mesela dedgm gbı ven ıkı ogune falan zor yerlestırırım sızın gbı olmak bende ısterım tabıkı braz zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…