- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.101
Uykımu bı duZenlınalabılsem zaten
Kesınlıkle katılıyorumK kurtluarmut canım tebriklerDevam et bence şöyle bir 57/58 ol ya da istediğin kilo mankeeeen maşallah maşallah
E engineer canım 50'li kilolar candır. Boyun meydi ben unuttum ya? Tatlı krizinin çözümü tatlı yememek. Ben size söylüyorum tatlı bir uyuşturucudur tek farkı bırakıp ilk bir kaç günü dayanınca bağımlılık semtomları da kalmıyor. Beyinle şeker arası ayrı bir bağ var vallahi. Tereyağı ve beyin, kuzu pirzola ve beyinle olmayan bir bağ... Bugün yiyorsun tatlıyı ertesi iki gün beyin onu mu ister ya.. Maymun yapıyor bizi maymun. Bu forumda bu kadar insan kilo sorunuyla uğraşıyorda obezite varsa bu zehrin yüzüne valla...
Aslında cok degl vucudundakı yagları yagmak cıın cok dengelı bı kaşarlı tost kaçmıs oda arada nolcak olelımmı yanıSelam bende hemen bugün kü menümü paylaşayım
Sabah 8.30 bir tane kaşarlı tost(
12.30 iki kase mercimek çorbası
16.30 bir şeftali
19.30 bir kase yoğurt bir kase sulu köfte bir avuç fındık
Ne çok şey yemişim maşallah(
Bumu cok :) walla ben 2de btrcem ımkansızszzz ımkansızzzKızlarrrrvücüt tabi salak değil bir gün yarı aç gezersen ertesi gün öyle bir iştah dengeliyor ki sizi anlatamam
Dün gerçekten az yedim akşam yemeği özellikle 5 çataldı bugün öyle açık ki iştahım saat kaç olmuş hala aklım yemekte
Tabağımı bitirdim dünkü gibi bırakmadım ama iki öğün beslendim ve son öğününü 14'te yaptım
Çünkü saat 16'dan sonra beni kesseler yemek yiyemem yesemfe vicdan azabından ölürümiki Saat sonra tekrar tıkanmaya gerek yok desim...
Sabah 7:00
- 3 ceviz büyüklüğünde peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- zeytinyağlı salata
- bir de dünden kalan taze fasulye yemeğinin içindeki kırmızı etlerden seçtim valla
Akşam 14:00
- tavuk, sebze sote
- yanında 4 ceviz büyüklüğünde somon parçası vardı
İyi yedim bugün iyi... Daha iradeli davranmasaydım neler gömebilirdim neler
Bakalım azgın iştahım yarın nasıl olacak
Henuz alısamadm tutrıyor walla yakumsal su canım abartarak mı anlatıyorsun yoksa elin ayağın niye titriyor ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?