• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

hbuldum kumsal su kumsal su :)
yaaa ben adapte olunca genelde başarılı götürürm diyet işini ama bazı ailevi sorunlar sanırım benim psikolojime de yansıyor..kendimi zayıf hissettikçe iyice saldım sanırm..:KK42: ama elbet o çıkışa geçecğim en kısa zamnada...:KK66: sadece birazcık daha zamana ihtiyacım var..ama ben şimdiden ufakta olsa biyerlerden başlamalıyım sanki..yoksa ipin ucu hep kaçacak..fırsat veremem...vermemeliyimmm...:KK20:
Streste ıstahı acılan we aburcuburlara yonelen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum hatta yarn en sıkı sekılde baslycam dye suan ıkı numarayı uyuturken elmalı krb. Hupletyorum off offf

Yarın tartılıp artık sımsıkı baslıyorum aslında kolay helekı ben 7yıldr hayatı 6/8ogunle gecmış brı olarak ıkı 3ogun yapablyorsam muhtesem ama benm gozum hep yasaklarda buda stresten sıkıntıdan kaynklı :(((

Streste ıstahı acılan we aburcuburlara yonelen bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum hatta yarn en sıkı sekılde baslycam dye suan ıkı numarayı uyuturken elmalı krb. Hupletyorum off offf
eğer sürekli evde değilsen ve hele ki çalışan insansan diyet daha kolay yapılıyor..ben çalışırken daha iyi götürüyordum..Dukan diyeti yapmıştım çok ta iyi sonuçlanmıştı..tabiş tüm evrelerine uymayınca sonuç yine eskiye dönüş oluyor haliyle...:KK61:ama yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum ve evde olmak bana hiç yaramadıı...:mad: bence sen önce şu hüplettiklerini at elinden...git bir bardak süt felan iç..:KK66: bak nasıl mutlu olacaksın...:KK5:

eğer sürekli evde değilsen ve hele ki çalışan insansan diyet daha kolay yapılıyor..ben çalışırken daha iyi götürüyordum..Dukan diyeti yapmıştım çok ta iyi sonuçlanmıştı..tabiş tüm evrelerine uymayınca sonuç yine eskiye dönüş oluyor haliyle...:KK61:ama yaklaşık 2 yıldır çalışmıyorum ve evde olmak bana hiç yaramadıı...:mad: bence sen önce şu hüplettiklerini at elinden...git bir bardak süt felan iç..:KK66: bak nasıl mutlu olacaksın...:KK5:
Bız yarın ıkı ewde otran bayan olarak sıkıca sarılalım we sadık kalalım:KK9:

Bız yarın ıkı ewde otran bayan olarak sıkıca sarılalım we sadık kalalım:KK9:
valla süper olur da benim azcık daha zamana ihtiyacım olacak...ama dikkat etmeye başlıyorum yarından itibaren..hem o zaman daha kolay gelir diyet yapmak..:KK66:
zamana ihtiyacım var diyorum diye sakın diyet yapmaktan kaçtığımı felan sanma...:KK48: gerçekten önemli işlerle uğraşıyorum..:KK59: :KK39: ve en kısa zamanda süper motive halimle döneceğim buralaraa...:KK39:

:KK67:
valla süper olur da benim azcık daha zamana ihtiyacım olacak...ama dikkat etmeye başlıyorum yarından itibaren..hem o zaman daha kolay gelir diyet yapmak..:KK66:
zamana ihtiyacım var diyorum diye sakın diyet yapmaktan kaçtığımı felan sanma...:KK48: gerçekten önemli işlerle uğraşıyorum..:KK59: :KK39: ve en kısa zamanda süper motive halimle döneceğim buralaraa...:KK39:
Hadı hayrlı olsun (kazamız mubrek olsun) :KK70:

:KK70::KK70:
kumsal su kumsal su sen 27 galiba ben de 28 yaşındayım çok metabolizma farkı olmaz heralde iyisin iyisin hepimizden iyisin stres yapma bir alissan gerisi gelir :)
Estgfrullah yalns anlaslmk ıstemm ben senı motıwe etmk ıcn vercktm gazı ama olsn bylede verırım gazı bak bana ne kdr strslı naslda saglıksızım belkıde sıZı tanımasam bu kıloya kım bılır kaaaaç eklıycek ve sen fıt ıken ben ne hallerde gezıcektm we sen bu ısı kawramısken ben oburluk pesndeyım

Ayrıca kıZlar ben ılk dogumumda 30kg aldm 6ayda kalorı hesabyla 32verdm 4 yıl kalırı hesabyla korudum yanı ara ogun falan yerlesmıs nerdeyse beynıme kazınms snra bu hamılelıktede 12kg aldm ılk ayda 10kg verdm ama 3 ay oldu dgum yapalı 57 55arası gt gel yapıorum

kumsal su kumsal su canım ben de bu sayfa ssyesinde vazgeçmedim motive oldum LadyInGray LadyInGray cım sağolsun açmış günlüğü Karatay neymiş diye ararken tesadüfen girdiğim bir günlüktu zaten KK üye de değildim biraz okudum sayfaları üye olmaya karar verdim C cerulean dan çok şey öğrendim o da benim idolum:)

Günaydın kızlar maşallahınız var iki gündür evde tamirat işlerinden fırsat bulamadım hiç tabi haftasonu kaçamaklarımda oldu ama akşam telafi etmeye çalıştım ve sabah erkenden yürüyüs yaptım
ayaysel ayaysel canım bence karataya başlamak için beklemene hiç gerek yok inan sen başlasan ve burayı azcık takip etsen bu işi götürürsün
bende aynen K kurtluarmut gibi başladım bu işe karatayın bi kitabını okumaya başlamıştım ve netten araştırırken burası çıktı karşıma ve buraya üye oldum sonra C cerulean ve K kurtluarmut dan çok şey öğrenerek düşe kalka devam etmeye çalıştım
Ben artık ilk zamanlardan daha iyi olduğumu düşünüyorum, eğer yanlış yapıyorsam akşam onu telafi etmek için uğraşıyorum
Ben bide şunu öğrendim eğer doğru şeyler yemezsem, vücudumu çok fazla aç bırakırsam işte o zaman tatlı krizine girip gözüm hiç bir şey görmüyor bunu engellemek için güzel bir kahvaltı ve sonrasında karatayın önerdiği şekilde yeme düzeni işi çözüyor tatlı krizlerinde de ağır şeyler yerine gün kurusu ve bir iki tane cevizle çözüm bulabilirsiniz

günaydın arkadaşlar :KK200:
Anlaşılan haftasonu herkes ufak da olsun kaçamak yapmış ve ben de yaptım :)
Valla iyi geldi ruhumu doyurdum haftaya canavar gibi başladım ve bugün yine Karatay'la devam :KK55:
kahvaltı:
2 yumurta+peynir+6adet zeytin+3 adet ceviz
MUTLU HAFTALAR:KK200:

@ kumsal su canım bence senin kilon gayet iyi bide sen emzirdiğin için doğal olarak bizden çok daha hızlı bir metabolizmaya sahipsin tatlı krizlrini engellemek adına öğünlerinde belki porsiyonlarını biraz daha artırabilirsin ama doğru şeyleri vücudunu çok aç bırakırsan yeme dürtüsünü hiç engelleyemezsin ve işte o zaman yanlışa yönelirsin

Bugün tartılma günüydü hemen paylşyım
sonunda tartıda 58 li rakamaları görebildim inşallah bu defa 59 kırılımını kırabilmişmdir
58.5 geldim ben haftada yarım kilo veriyorum genelde ama inşallah bu hafta biraz daha sıkı sarılabilirim bu işe

Bugün tartılma günüydü hemen paylşyım
sonunda tartıda 58 li rakamaları görebildim inşallah bu defa 59 kırılımını kırabilmişmdir
58.5 geldim ben haftada yarım kilo veriyorum genelde ama inşallah bu hafta biraz daha sıkı sarılabilirim bu işe
Süpersn smdı sra bende tartılıym bkalım .

Back