• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar benı bı fırcalayın gaza getrın ya bu ıkı gun mısafrlıkteydım tatlılar durumler kızartmalar gittiii gitti gittii 3gundr byk wc de cıkmıyorum karnım okdr sıskı moral bozuklugundan aglıycak derecedeyım korse gydım :KK17:

Kızlar benı bı fırcalayın gaza getrın ya bu ıkı gun mısafrlıkteydım tatlılar durumler kızartmalar gittiii gitti gittii 3gundr byk wc de cıkmıyorum karnım okdr sıskı moral bozuklugundan aglıycak derecedeyım korse gydım :KK17:
Hatta sankı dogumdan yenı cıkms gbıyım offf off bogazım offf

Canım ben de bugün regl oldum
Kendimi balon gibi hissediyorum

3 gün dikkat edersin bir şeyin kalmaz
Akşamları hafif geçirmeye bak
Biriken yağları vücüdün 3 gecede yaksın

Sağol cerucan :) sabah bir yere kahvaltıya davetliydik gittik güzel yedik içtik tabi kaçamağım da oldu ama akşam telafi etmeye çalıştım olmuştur inşallah :)

Sağol cerucan :) sabah bir yere kahvaltıya davetliydik gittik güzel yedik içtik tabi kaçamağım da oldu ama akşam telafi etmeye çalıştım olmuştur inşallah :)
Canım kibrit kutusu kadar börek ve iki kurabiyede kalmakta başarı ;)
Üstelik sabah saatlerinde pek yansımaz tartıya..

Selam..
daha önce de yazmıştım ama bir türlü adapte olup başlayamadım diyete...:110:Bu akşam bir düğüne gitmek için hazırlanmam gerekiyordu...dolaptaki kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum nerdeyse...:mad:kendimden nefret ettim resmen..:KK42: artık adapte olmam şart...yoksa kendimi çok kötü hissediyorum...:KK61::KK61:

Selam..
daha önce de yazmıştım ama bir türlü adapte olup başlayamadım diyete...:110:Bu akşam bir düğüne gitmek için hazırlanmam gerekiyordu...dolaptaki kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum nerdeyse...:mad:kendimden nefret ettim resmen..:KK42: artık adapte olmam şart...yoksa kendimi çok kötü hissediyorum...:KK61::KK61:
Hoşgeldın al bendende okdr bı adapte olanadm sıbır oluyorum ımrenıyorum walla buradakılere

Hoşgeldın al bendende okdr bı adapte olanadm sıbır oluyorum ımrenıyorum walla buradakılere
hbuldum kumsal su kumsal su :)
yaaa ben adapte olunca genelde başarılı götürürm diyet işini ama bazı ailevi sorunlar sanırım benim psikolojime de yansıyor..kendimi zayıf hissettikçe iyice saldım sanırm..:KK42: ama elbet o çıkışa geçecğim en kısa zamnada...:KK66: sadece birazcık daha zamana ihtiyacım var..ama ben şimdiden ufakta olsa biyerlerden başlamalıyım sanki..yoksa ipin ucu hep kaçacak..fırsat veremem...vermemeliyimmm...:KK20:

Back