- 20 Eylül 2015
- 368
- 252
- 18
- 36
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #1.041
Hatta sankı dogumdan yenı cıkms gbıyım offf off bogazım offfKızlar benı bı fırcalayın gaza getrın ya bu ıkı gun mısafrlıkteydım tatlılar durumler kızartmalar gittiii gitti gittii 3gundr byk wc de cıkmıyorum karnım okdr sıskı moral bozuklugundan aglıycak derecedeyım korse gydım
Inşallh aminnnnCanım ben de bugün regl oldum
Kendimi balon gibi hissediyorum
3 gün dikkat edersin bir şeyin kalmaz
Akşamları hafif geçirmeye bak
Biriken yağları vücüdün 3 gecede yaksın
Ben tartılmasam olmasmıBu arada yarın sabah tartılmayı unutmayınız efendim kilo paylaşımı günü :)
Canım kibrit kutusu kadar börek ve iki kurabiyede kalmakta başarıSağol cerucan :) sabah bir yere kahvaltıya davetliydik gittik güzel yedik içtik tabi kaçamağım da oldu ama akşam telafi etmeye çalıştım olmuştur inşallah :)
Ben tartılmasam olmasmı
Sen zaten zayıfsın ki benle aynı boydasin benden 4 kilo zayıfsın üstelik yeni doğum yapmışsın senin durumun gayet iyi cancagizim:)Ben tartılmasam olmasmı
İnşallah canım ya. Ben de öyle ümit ediyorum. Bu ara çok sıkmıyorum canım istiyorsa yiyorum minicik sabah saatlerinde akşam telafi etmeye çalışıyorum.Canım kibrit kutusu kadar börek ve iki kurabiyede kalmakta başarı
Üstelik sabah saatlerinde pek yansımaz tartıya..
Bence bu rıske gırmemelıyım hahaE hani menüler ya ben de kaçamak yaptım ama yazdım yani kızlar korkmayın paylaşın şu menüleri ya :)
Yas aynımı kı metabolızma aynı olsun ama belkı benden buyuksun dmı amaSen zaten zayıfsın ki benle aynı boydasin benden 4 kilo zayıfsın üstelik yeni doğum yapmışsın senin durumun gayet iyi cancagizim:)
Hoşgeldın al bendende okdr bı adapte olanadm sıbır oluyorum ımrenıyorum walla buradakılereSelam..
daha önce de yazmıştım ama bir türlü adapte olup başlayamadım diyete...Bu akşam bir düğüne gitmek için hazırlanmam gerekiyordu...dolaptaki kıyafetlerimin hiç birine giremiyorum nerdeyse... kendimden nefret ettim resmen.. artık adapte olmam şart...yoksa kendimi çok kötü hissediyorum...
hbuldumHoşgeldın al bendende okdr bı adapte olanadm sıbır oluyorum ımrenıyorum walla buradakılere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?