DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Tesekkur ederm bırsey sormak ıstyorum sızler hıcmı paket yogrt sut weya kızartma ımambayıldı weya karataya uygun olmayan pisirme yontemıyle pişirsgnız yedgnız olmuyormu?
Ben sütü açık alıyorum yoğurt mayaliyorum hatta peyniri de kendim yapıyorum ama bazen Sütçü süt veremiyor az diyo falan o zaman alıyorum paket. İmambayildi yi önce patlıcan i hafif yağ sürüp fırında kizartiyorum ondan sonra yapıyorum genelde karataya uygun posiriyorum zamanla tam oturacagina inanıyorum

Insallah yapabıldgne sevındm ben daha yolun basında oldgum ıcın cok gel gıtlerım olucak sanırım ama en azından karbonhdratı meyweyı bır cok paket urununu cıkartabılırım hayatımdan

Kozlar bu hafta sonu eve dönüyorum ne manzaralarla karşılaşacağım bakalım
Anneciğim akşam 22'de bir tabak meyveyle gelmesi mi
55 Yaşında babamın o saate snickers yemesi mi dersiniz
Baba senin o yaşta neyine Allah Aşkın'a snickers ...

Heyallam ya Karatay Hoca'yı eve davet edeceğim bir gün uçak biletini Alıp kulaklarını çekainde Kadıncağızın başka işi gücü yok çoluk çocukla mı uğraşacak

Herkezın kurbn bayramını kutlar baklawacıklara uzaktan bakmayı dılerm
Bayramdan bayrama bir şey olmaz
Ama malum bizlere şu günlerde her gün Bayram tatlı konularında
60 lılarda anlatıyorlarda haftada bir paket çikolata alınırmış onuda 6 kişilik aile paylaşırmış...

Allah'ım Allah'ım yokluğumda buralar hiç boş kalmamış, yaşasın! Canım K kurtluarmut ve canım C cerulean sağolsun.
Aslında ufak tefek çok şey oldu üstüste ama asıl problem internet erişimiydi. Yeni evimizde internet yok
Telefondan idare edeceğim artık. Buraya çok ihtiyacım var çünkü uzak kaldığım günlerde her şey eski, kötü haline döndü... Canım arkadaşlarım C cerulean ve K kurtluarmut un değerini daha iyi anladım
2 gündür Karataya geri döndüm ama midemdeki asit öyle bir yükseldi ki, ölüyorum.... 4-5 gündür bir sıkıntı içerisindeyim, cok sıktım kendimi.

Cok gecmıs olsun rabbım bugunlerımızı aratmasın ınsallah

Canım hoşgeldin iyi bayramlar özlettin kendini ya bir daha yapma valla
Seni alalım Nazi kampına
Ama önce Bayram geçsin miğdeni düzeltelim nasıl düzeltelim ama ? Ne iyi gelirki böyle durumlarda?

İyi bayramlar kızlar. Şeker ve çikolata bağımlılığımızı kuru meyvelerle aşmaya çalışın. Size Malatya'dan kendi bahçemizden gün kurusu kayısı yollayabilirim. Hem karatayda yasak da değil. Tamamen ilaçsız, katkısız.

Günaydın kızlar LadyInGray hooooooosssgeldiiiiiiinnnn:) valla merakta bıraktın. Ama başka bir sorun olmadığına sevindim.
Ben dün menü patlasmamistim bundan sonra aksatmayacagim.
Sabah
Yumurta zeytin peynir
Maydanoz reyhan taze nane

16 00
Tatlı tabağı kadar et

Dün iyiydim ya bozmadım inşallah bugün de ısrarlara dayanırim

Hoşbulduuuuuuuukkk!
Menü çok güzel çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…