• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Memlekete gidiyoruz canım. Ceru evlenene kadar ben de ne hamur işi ne kek börek ne de zor yemeklere bulasmazdim. Evlendikten sonra bir heves geldi bana yapıyorum zor da değilmiş 2.yaptığımda tutturmustum güzel olmuştu ilk felaketti.
Sağol canım bana ümit veriyorsun ;)
Karatay hocanın yemek Kitabı'nı sipariş verdim onları yapabilirsem şimdilik yeter bana ;)
Kendine iyi bak burayı ihmal etme :KK15:

Bugünkü menüm Allah aşkına eleştirisel yorum yapın :KK66:
Ben bu popoyu niye ettirmedim hala??? :KK70:

Öğle 12:30

- 3 yumurta
- 1 küçük kase yoğurt
- 1 küçük kase domates Çorbası
- 1 ızgara balık (ringa Balığıymış Türkçe'si )
- yanına bir de yeşil salata üzerinde 1 YK kadar beyaz peynir vardı

Aslında yumurta be yoğurt yemeseydim keşke

Arkadaşlarıma diyorum benim ruhum obez hala
Hayvan gibi yemek yiyorum valla :KK70:

Yarın benzer bir menü yapacağım o zaman onları çıkartırım inşallah.

Peynir de blue cheese rokfor muş Türkçe'si.. Karatay a ne kadar uygun bilemiyorum :KK14:

Abi peynir ve çorbadan sonra bir hararet bastı beni günün ikinci Yarısı suya dayandım resmen
Ah o Yumurtayla yoğurdu yemeseydim keşke..

Cok acıktm ve ben ac yatmaya alısık deglım bugun ılk gunum ve karnım durulduyor sizler gbı acıkınca ayranda ıcemıyorum bu saatte me atıstrsam kızlar

Cok acıktm ve ben ac yatmaya alısık deglım bugun ılk gunum ve karnım durulduyor sizler gbı acıkınca ayranda ıcemıyorum bu saatte me atıstrsam kızlar
Hatta saat 5de yedıgımle duruyorum bukdr uzun saat aralıgı verebılmek hayatımda basardıgım ılk oruc dısında :) kendıme bı aferın

Ya ceru menun güzel canım ya hem de tek ogün yoğurt ne yapacak ya yogurttan zarar gelmez senin popo da leptin direnci var belkide az daha dayan kız. Yarın 1 yumurta ye 3 çok olmuş. Buralarda olurum da misafirlikte zorla ye ye ye ısrar ısrar diyet devam eder mi bilemiyorum

Bu arada telefon kendisi düzelttiği için mesajlarimda harf hataları çok olmuş kusura bakmayın. Ben su yazıyorum telefon şu yazıyor memlekette yazıyorum memlekete yazıyor böyle işte kusura bakmayın

Bir sekılde alısıp ugrasıcam kahwaltıyla ıkıncı ogun arasına demekkı bı ufak ogun koyucam snrada ıkıncı ana ogunu gec saate alıcamkı kendımı bukdr kotu hıssetmıym

Menün çok güzel aslında suan acikmaman lazım ama bilemedim süt verdiğin için yanlış birsey söylemekten korkuyorum ye yani elin ayağın titriyorsa zaten yeni başladın alisana kadar ye

Menün çok güzel aslında suan acikmaman lazım ama bilemedim süt verdiğin için yanlış birsey söylemekten korkuyorum ye yani elin ayağın titriyorsa zaten yeni başladın alisana kadar ye
Ilk defa cesaret edıp denıyorum bukdr zora gelebılen bırı deglım ama basarıcam bende bu belı ınceltıcem alısana kdr zorlıycam

Ilk defa cesaret edıp denıyorum bukdr zora gelebılen bırı deglım ama basarıcam bende bu belı ınceltıcem alısana kdr zorlıycam
En azndan kendıme kocaman bı aferın verebılırım bugun karsmda ne sucuklu yumrtalar ne helwalar yendı hatta bugun esımın dogum gunuydu ve kaçamak yapmadm :)

kumsal su kumsal su canım bence sen bugün tatlı yemedin ondan vücüt şaşırdı
Normal reaksiyon göstermesi yakıt olarak başka şeyler yakmaya alışkın değiştirince şaşırdı tabi
Sabret geçer kesinlikle

Ben beslenmemi değiştirdiğim ilk zamanlar özellikle tatlıyı kestiğim ilk zamanlar gece uyuyamıtordum sabah normalde uykuya doyamayan ben..
Umarım yardımcı olmuştur
Sevgiler

kumsal su kumsal su canım bence sen bugün tatlı yemedin ondan vücüt şaşırdı
Normal reaksiyon göstermesi yakıt olarak başka şeyler yakmaya alışkın değiştirince şaşırdı tabi
Sabret geçer kesinlikle

Ben beslenmemi değiştirdiğim ilk zamanlar özellikle tatlıyı kestiğim ilk zamanlar gece uyuyamıtordum sabah normalde uykuya doyamayan ben..
Umarım yardımcı olmuştur
Sevgiler
Gunaydın gercekten uyuyamadm ve suan bayılcak gvıyım bırseyler yemezsem bayılcam cok haklısın cok zor alışması

Gunaydın gercekten uyuyamadm ve suan bayılcak gvıyım bırseyler yemezsem bayılcam cok haklısın cok zor alışması
mesajı yazdktan snra tansyonumu ve sekerımı olctum 9-4tansyon 60seker bırde 11.30gbı kuruyemıs yemstm 1cay brdagı dayanamamıstm cok acıkmıstım gece cok emzrmeye kalkıyorum dayanamazdım

Back