• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sabah
Peynir zeytin domates salatalık
1 dilim börek

Bu kadar başka birşey yemedim misafirliklerde çay içtim akşam yemek yemedim sabah böregi inşallah telafi etmisimdir:)

Sabah
Peynir zeytin domates salatalık
1 dilim börek

Bu kadar başka birşey yemedim misafirliklerde çay içtim akşam yemek yemedim sabah böregi inşallah telafi etmisimdir:)
Aslansın kuzum :KK28:
Sen bozma sınıfın en başarılı öğrencisisin :KK66:
Bir insan nasıl ben kararaya başlıyorum diyip disiplinle götürür baştan beri olayı yahu :KK66:
Maşallah maşallah :nazar:
Ben başladığımda diyete her 3. Gün kendimi nutella yerken buluyordum valla

Bu ara ben menü paylaşmıyorum sma
Çarşamba 54.20
Perşembe 53.70 :KK200:
Cuma 53.60

Bu sefer kafaya koydum kızlar tatil bana çok iyi geldi şu 51'e kadar düşebilirm inş

Inşallah bu Pazartesi şu 53.00 beraber kutlarız buradan göz yaşlarıyla :KK70:
O rakamı hiç göremedim ömrümde henüz ondan
Az kaldı ama :KK66:
Sevgiler herkese:KK68:

Aslansın kuzum :KK28:
Sen bozma sınıfın en başarılı öğrencisisin :KK66:
Bir insan nasıl ben kararaya başlıyorum diyip disiplinle götürür baştan beri olayı yahu :KK66:
Maşallah maşallah :nazar:
Ben başladığımda diyete her 3. Gün kendimi nutella yerken buluyordum valla

Bu ara ben menü paylaşmıyorum sma
Çarşamba 54.20
Perşembe 53.70 :KK200:
Cuma 53.60

Bu sefer kafaya koydum kızlar tatil bana çok iyi geldi şu 51'e kadar düşebilirm inş

Inşallah bu Pazartesi şu 53.00 beraber kutlarız buradan göz yaşlarıyla :KK70:
O rakamı hiç göremedim ömrümde henüz ondan
Az kaldı ama :KK66:
Sevgiler herkese:KK68:
Azmın cok gzel tebrık ederım K kurtluarmut senıde tebrık ederm :)

Oyle stresliyim ki suan okul acilacak semineri baska okulda aldim sinifimi hazirlayamadim pazar gunu donecegiz pazartesi ne giyecegim hicbirsey hazir degil suan kayinvalidemin evindeyiz burasi da ayri bir stres off dusundukce geriliyorum genelde stresli oldugumda kendimi cikolata sekere vururum ama simdi guyuyorum kendimi

Oyle stresliyim ki suan okul acilacak semineri baska okulda aldim sinifimi hazirlayamadim pazar gunu donecegiz pazartesi ne giyecegim hicbirsey hazir degil suan kayinvalidemin evindeyiz burasi da ayri bir stres off dusundukce geriliyorum genelde stresli oldugumda kendimi cikolata sekere vururum ama simdi guyuyorum kendimi

Aman canım nazar değdirmesinler sana ton ton kişiler ;)
Gerçekten çok iyisin aman devam irade disiplin herşey sende :KK68:
Canım bol bol su iç ve yürümeye çalış stres için özellikle su;)
Çay may ne varsa artık tüket sıvı ;)
Ben de şu an çok güzel bir çay içiyorum ;)

Bügün Almanya'ya dönüyorum canım
Zaman farkından dolayı bayramın üçüncü günü aileme kavuşacağım inş :KK200:

Snrada gelsın pişmanlıklar :(daraldıkça aklına getrmemeye calıs derın nefesler al baska seylere odaklan cok azımlı gıdıyorsn basarabılırsın

Anladim canim ailenle guzel bir bayram gecirirsin insallah. Ay kizlar ama gercekten cok stresliyim ya valla darlaniyorum evimi ozledim suan bu mesaji yazarken bile aglayacak gibiyim

Kızlar yine güzel bir Karatay gününden hepinize merhaba
10 00
Melemen peynir zeytin beyaz peynir

16 00
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
3 lokma kavurma

Kızlar yine güzel bir Karatay gününden hepinize merhaba
10 00
Melemen peynir zeytin beyaz peynir

16 00
1 kase yoğurt
2 kaşık bulgur pilavı
3 lokma kavurma
2 öğünmü yapıyosun canım? Günler biraz daha kısalsın bende 2öğün yapıcam..
Aralarda bitki çayı falan içiyomusun? Ceviz, çerez falan yapıyomusun?

Kahvaltım bugun zeytınsz oldu malesef bende sebzeme yumrtama zeytnyag ekledm saat11 de basladm 11.45kalkabldım kucuk kızmlada ılgılnmekten snra ıkıncı ogunumu 16.50de baslayıp 17.20btrdım bı kaç akşamdr gec saatlerde cook acıkıp bocaladgm ıcn 8de bı awuc kuruyems yıyorum okdr

2 öğünmü yapıyosun canım? Günler biraz daha kısalsın bende 2öğün yapıcam..
Aralarda bitki çayı falan içiyomusun? Ceviz, çerez falan yapıyomusun?
Ben de şimdilik iki öğün yapıyorum ilerde allah kerim :) arada çay kahve içiyorum bazen bitki çayı da ama çok yani erzurumluyum caysiz yasayamam :)

Kahvaltım bugun zeytınsz oldu malesef bende sebzeme yumrtama zeytnyag ekledm saat11 de basladm 11.45kalkabldım kucuk kızmlada ılgılnmekten snra ıkıncı ogunumu 16.50de baslayıp 17.20btrdım bı kaç akşamdr gec saatlerde cook acıkıp bocaladgm ıcn 8de bı awuc kuruyems yıyorum okdr
Aksam ne yedin canım ?

Ohh evimize dönüyoruz yoldayız:) gece de rüya gördüm YDS den 55 almıştım sabah böyle sevinçle uyandım.

Gunaydın herkeze :) bu karatayın gercek cozum oldgnu kılo vermek ısteyen ve tesadufen bu sayfalarda gezen arkadasların gormesı ıcın yazyorum . Ben cok sık yemek yıyen bırı olarak bunu karatayı yapmakta zorluk cektım gun ıcınde aclık hıssetmedgnız kesın! Ayrıca karnınız aclıktan guruldasa dahı o sacma dıyetler gbı halsız kalmıyor aksıne enerjınız yuksek! Alıskanlıklarınızdan wazgecrbılmenız zor ben basaramadm henuz dun gıttgmız mısafrlıkten dusundgmz saatlerde degl gece donduk we orda aclıktan ne koydularsa yedm pasta pizza ... Aralarda kendımı sarelle ekmek yerkende buldm yemegın pesıne ama 1haftadr hıc ara ogun yapmadan 5saatın altına ınmeden gunumu btrmeye cabaladm ve karataycıları smdı okdr ıyı anlıyorumkı nasl oldgnu anlamadan 57 den 1 haftada 55.4 olmusum bu kaçamaklarla ...

Günaydın kızlar sonunda bugün bakabildim buralara
K kurtluarmut ve C cerulean siz ikiniz süpersiniz kumsal su kumsal su sende öylesin canım yeni başlamana rağmen
biraz sıkıntılı dönemler geçirdim o yüzden de tabi bu yeme düzeni de felç oldu:( ama burayı okuyup sizlerin azmini gördükçe kendine gel dedim bugün yeniden başlıyorsun bu herşeyden önemlisi sağlığımız için sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için çok önemli

Günaydın kızlar sonunda bugün bakabildim buralara
K kurtluarmut ve C cerulean siz ikiniz süpersiniz kumsal su kumsal su sende öylesin canım yeni başlamana rağmen
biraz sıkıntılı dönemler geçirdim o yüzden de tabi bu yeme düzeni de felç oldu:KK43: ama burayı okuyup sizlerin azmini gördükçe kendine gel dedim bugün yeniden başlıyorsun bu herşeyden önemlisi sağlığımız için sağlıklı nesiller yetiştirebilmek için çok önemli
Tesekkur ederm E engeneer oncelıkle gecmıs olsun ınsallah gerıde kalır bıran once sıkıntıların. Karataya ınsan alısıyor we benımsıyor ısın ılgınc tarafı ıpin ucu kacsada dogrunn o oldgnu bıldgmz ıcın yıne ona donuyoruz :)

Back