- Konu Sahibi LadyInGray
Şeker bağımlılığı çok iyi bilirimBen dun bır stres sonucu kendımı sarelle kawanozunda buldumda![]()
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Bir zamanlar Nutella bağımlısıydım
Yapma güzelim
![KK15 :KK15: :KK15:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk15.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeker bağımlılığı çok iyi bilirimBen dun bır stres sonucu kendımı sarelle kawanozunda buldumda![]()
Gercekten buyuk bır bagımlılık cok zor bır nesıldeyızŞeker bağımlılığı çok iyi bilirim
Bir zamanlar Nutella bağımlısıydım
Yapma güzelim![]()
Ben sütü açık alıyorum yoğurt mayaliyorum hatta peyniri de kendim yapıyorum ama bazen Sütçü süt veremiyor az diyo falan o zaman alıyorum paket. İmambayildi yi önce patlıcan i hafif yağ sürüp fırında kizartiyorum ondan sonra yapıyorum genelde karataya uygun posiriyorum zamanla tam oturacagina inanıyorumTesekkur edermbırsey sormak ıstyorum sızler hıcmı paket yogrt sut weya kızartma ımambayıldı weya karataya uygun olmayan pisirme yontemıyle pişirsgnız yedgnız olmuyormu?
Insallah yapabıldgne sevındm ben daha yolun basında oldgum ıcın cok gel gıtlerım olucak sanırım ama en azından karbonhdratı meyweyı bır cok paket urununu cıkartabılırım hayatımdanBen sütü açık alıyorum yoğurt mayaliyorum hatta peyniri de kendim yapıyorum ama bazen Sütçü süt veremiyor az diyo falan o zaman alıyorum paket. İmambayildi yi önce patlıcan i hafif yağ sürüp fırında kizartiyorum ondan sonra yapıyorum genelde karataya uygun posiriyorum zamanla tam oturacagina inanıyorum
Canım yavaş yavaş oturur inşallahInsallah yapabıldgne sevındm ben daha yolun basında oldgum ıcın cok gel gıtlerım olucak sanırım ama en azından karbonhdratı meyweyı bır cok paket urununu cıkartabılırım hayatımdan
Bayramdan bayrama bir şey olmazHerkezın kurbn bayramını kutlar baklawacıklara uzaktan bakmayı dılerm![]()
Cok gecmıs olsun rabbım bugunlerımızı aratmasın ınsallahAllah'ım Allah'ım yokluğumda buralar hiç boş kalmamış, yaşasın! Canım K kurtluarmut ve canım C cerulean sağolsun.
Aslında ufak tefek çok şey oldu üstüste ama asıl problem internet erişimiydi. Yeni evimizde internet yok
Telefondan idare edeceğim artık. Buraya çok ihtiyacım var çünkü uzak kaldığım günlerde her şey eski, kötü haline döndü... Canım arkadaşlarım C cerulean ve K kurtluarmut un değerini daha iyi anladım
2 gündür Karataya geri döndüm ama midemdeki asit öyle bir yükseldi ki, ölüyorum.... 4-5 gündür bir sıkıntı içerisindeyim, cok sıktım kendimi.
Aminnn, çok sağolun. Siz de Karatay macerasına başlamışsınız, hayırlı olsun.Cok gecmıs olsun rabbım bugunlerımızı aratmasın ınsallah
İnşallah dıyelım bugun 3.gunumdü farklılık hıssedıyorum. İtirafta bulunmalıyım ıkı baklava gttıAminnn, çok sağolun. Siz de Karatay macerasına başlamışsınız, hayırlı olsun.
Canım hoşgeldinAllah'ım Allah'ım yokluğumda buralar hiç boş kalmamış, yaşasın! Canım K kurtluarmut ve canım C cerulean sağolsun.
Aslında ufak tefek çok şey oldu üstüste ama asıl problem internet erişimiydi. Yeni evimizde internet yok
Telefondan idare edeceğim artık. Buraya çok ihtiyacım var çünkü uzak kaldığım günlerde her şey eski, kötü haline döndü... Canım arkadaşlarım C cerulean ve K kurtluarmut un değerini daha iyi anladım
2 gündür Karataya geri döndüm ama midemdeki asit öyle bir yükseldi ki, ölüyorum.... 4-5 gündür bir sıkıntı içerisindeyim, cok sıktım kendimi.
HoşbuldukCanım hoşgeldiniyi bayramlar özlettin kendini ya bir daha yapma valla
Seni alalım Nazi kampına
Ama önce Bayram geçsin miğdeni düzeltelim nasıl düzeltelim ama ? Ne iyi gelirki böyle durumlarda?
Hoşbulduuuuuuuukkk!Günaydın kızlarLadyInGray hooooooosssgeldiiiiiiinnnn:) valla merakta bıraktın. Ama başka bir sorun olmadığına sevindim.
Ben dün menü patlasmamistim bundan sonra aksatmayacagim.
Sabah
Yumurta zeytin peynir
Maydanoz reyhan taze nane
16 00
Tatlı tabağı kadar et
Dün iyiydim ya bozmadım inşallah bugün de ısrarlara dayanırim