- Konu Sahibi LadyInGray
-
Motıvasyonu kaybetmemek pes etmemek cok gzelSelamlar,
Kötü haber; perşembe gününden beri hala 84.5 kiloyum.
Daha kötü haber; annem dün akşam baklava yapmış. Başlarım senin karatay diyetine deyip ağzıma zorla 2 dilim baklavayı yerleştirdi!!baklavanın tadını alınca 3. dilimi de kendi irademle yedim.
İyi haber, regl oldum ve şişkinliğim biraz azaldı.
Daha iyi haber; diyetime kaldığım yerden devam ediyorum...
Cok haklısın subrımınal olarak ınsanın beynıne yerlestryorlar bu saglıksız urunlerı twlerden gıt gıde obezıteyle savasır oldu ınsanlarımız ben bıle 27yasındayım ve paket urune tutku gbı bıskrem brownı cıkolata ws zaafım war hep alıskanlık aılelerımızın yalnıs beslenmeye musade ettgı bır donemdeyız umarım bız cocuklarımıza yapmayız dıyorum ama 4 yasındakı kızım abur cuburu yıyebılmek ıcın aglama krızlerıne gırıyor artık allah yardımcımız olsunKızlar bana deli diyeceksiniz
Daha bugün okudum Amerika da bu yaz 11 doktor öldürüldü hepsi primer olarak otizmi ve kanseri ilaçla değil beslenmeyle tedavi etmeye çalışan doktorlar (holistic doktor)
Hatta Türkiye'de doktor arkadaşlar paylaştı bu haberleri..
karbinhidrat kanser hücrelerini besliyor kanda insülin hormonu yüksekliği kanser hücrelerinin büyümesini sağlıyor
Damarları harap edip kalp krizi/beyin kanamadı yapıyor
Yüksek tansiyon tip 2 diyabet tip 3 diyabet dedikleri alxheimer yapıyor
Yaşlandıroyor Bağışıklık sistemini çökertiyor
...
Ama devam çöp tatlı yemeye ..
Nasıl olsa dayanamıyoruz tadı çok güzel değil mi?
Hayvanlar bile önlerine her konulanı yemiyorlar doğalarına uygun olabu seciyorlar
Güya onlardan akıllıyız
Sonrada diyet sayfalarında spor salonlarında yırtınıp duruyoruz...
Gençliğimizde gıda yaşlılığımızda ilaç sanayisini zengin etmeye devam
Ben şu an beslenmesine hiç dikkat etmeyen canım babama kızıyorum
Yakında kendisine kolesterol ilaçlarını dayamata başlarlar ben de kahrolacak seyredeeim artık
Bızım dedelerımız nenelerımız hastane yuzu gormezken bız hstaneden cıkmıyoruz hatta ben kanserı yenı atlatmısken soyle bır bakıyorumda cagımız hastalık cagı . Hatta hastaneler tıklım tıklım saolsunlar bızlerı bu hale getrdıklerı ıcın . Bunuda dıp not olarak gecmek ıstyorum ıkı cocuk annesı olarak cocugmuza saglıklı beslenmeyı asılamak hamılelıgmızden baslar bız hamıleyken nekdr saglıklı beslenırsek okdr cocuklarımızı ehlıleyebılırız bu konuda yanı karatay yapmak ıcın bır suru nedenCok haklısın subrımınal olarak ınsanın beynıne yerlestryorlar bu saglıksız urunlerı twlerden gıt gıde obezıteyle savasır oldu ınsanlarımız ben bıle 27yasındayım ve paket urune tutku gbı bıskrem brownı cıkolata ws zaafım war hep alıskanlık aılelerımızın yalnıs beslenmeye musade ettgı bır donemdeyız umarım bız cocuklarımıza yapmayız dıyorum ama 4 yasındakı kızım abur cuburu yıyebılmek ıcın aglama krızlerıne gırıyor artık allah yardımcımız olsun
Ağzına sağlık canım çok geçmişler olsun bu arada!Bızım dedelerımız nenelerımız hastane yuzu gormezken bız hstaneden cıkmıyoruz hatta ben kanserı yenı atlatmısken soyle bır bakıyorumda cagımız hastalık cagı . Hatta hastaneler tıklım tıklım saolsunlar bızlerı bu hale getrdıklerı ıcın . Bunuda dıp not olarak gecmek ıstyorum ıkı cocuk annesı olarak cocugmuza saglıklı beslenmeyı asılamak hamılelıgmızden baslar bız hamıleyken nekdr saglıklı beslenırsek okdr cocuklarımızı ehlıleyebılırız bu konuda yanı karatay yapmak ıcın bır suru neden
Tebrık ederm cok gzel motıwasyonunu kaybetme ınsallh bende kurtlcam fazlalklardnkumsal su canım boyum 164 67 kiloydum bir zamanlar düşün Bu boya yani yuh
Arada 53'ü de görüyorum ama bu iştaha Aşağsı zorluyor
Yeneyince veriyırsun abi ben ise ... Ruhum obez hala
Gönlümden 50/51 kg geçiyor valla kumsalcım
Bakalım hayırlısı
Yemiş çok seviyorum yoksa abur cuburla aram sıfır
Yemişlerde malum enerji deposu bir başlayınca sonu gelmiyor bende... Dolayısıyla 54 ten aşağsını zor görüyorum
Canım buraya menü paylaşmaya zorla kendini inan insan o zaman daha kontrollü oluyorTatilden kilo almadan döndüğün için tebrik ediyorum seni umarım ben de kilo almadan donebilirim
Tesekkur edermkumsal su canım sen emziritordun boyun da güzel dolayısıyla metabolızman şu aralar bomba gibi çalışıyor bu nedenle kartlar senin tarafın için çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?