DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Selamlar,
Kötü haber; perşembe gününden beri hala 84.5 kiloyum.
Daha kötü haber; annem dün akşam baklava yapmış. Başlarım senin karatay diyetine deyip ağzıma zorla 2 dilim baklavayı yerleştirdi!! baklavanın tadını alınca 3. dilimi de kendi irademle yedim.
İyi haber, regl oldum ve şişkinliğim biraz azaldı.
Daha iyi haber; diyetime kaldığım yerden devam ediyorum...

Motıvasyonu kaybetmemek pes etmemek cok gzel tebrık ederm arada dayanamamak cok dogal yılların alıskanlıgı war

Kızlar bana deli diyeceksiniz
Daha bugün okudum Amerika da bu yaz 11 doktor öldürüldü hepsi primer olarak otizmi ve kanseri ilaçla değil beslenmeyle tedavi etmeye çalışan doktorlar (holistic doktor)
Hatta Türkiye'de doktor arkadaşlar paylaştı bu haberleri..

karbinhidrat kanser hücrelerini besliyor kanda insülin hormonu yüksekliği kanser hücrelerinin büyümesini sağlıyor
Damarları harap edip kalp krizi/beyin kanamadı yapıyor
Yüksek tansiyon tip 2 diyabet tip 3 diyabet dedikleri alxheimer yapıyor
Yaşlandıroyor Bağışıklık sistemini çökertiyor
...

Ama devam çöp tatlı yemeye ..
Nasıl olsa dayanamıyoruz tadı çok güzel değil mi?
Hayvanlar bile önlerine her konulanı yemiyorlar doğalarına uygun olabu seciyorlar
Güya onlardan akıllıyız
Sonrada diyet sayfalarında spor salonlarında yırtınıp duruyoruz...

Gençliğimizde gıda yaşlılığımızda ilaç sanayisini zengin etmeye devam
Ben şu an beslenmesine hiç dikkat etmeyen canım babama kızıyorum
Yakında kendisine kolesterol ilaçlarını dayamata başlarlar ben de kahrolacak seyredeeim artık

Cok haklısın subrımınal olarak ınsanın beynıne yerlestryorlar bu saglıksız urunlerı twlerden gıt gıde obezıteyle savasır oldu ınsanlarımız ben bıle 27yasındayım ve paket urune tutku gbı bıskrem brownı cıkolata ws zaafım war hep alıskanlık aılelerımızın yalnıs beslenmeye musade ettgı bır donemdeyız umarım bız cocuklarımıza yapmayız dıyorum ama 4 yasındakı kızım abur cuburu yıyebılmek ıcın aglama krızlerıne gırıyor artık allah yardımcımız olsun

Bızım dedelerımız nenelerımız hastane yuzu gormezken bız hstaneden cıkmıyoruz hatta ben kanserı yenı atlatmısken soyle bır bakıyorumda cagımız hastalık cagı . Hatta hastaneler tıklım tıklım saolsunlar bızlerı bu hale getrdıklerı ıcın . Bunuda dıp not olarak gecmek ıstyorum ıkı cocuk annesı olarak cocugmuza saglıklı beslenmeyı asılamak hamılelıgmızden baslar bız hamıleyken nekdr saglıklı beslenırsek okdr cocuklarımızı ehlıleyebılırız bu konuda yanı karatay yapmak ıcın bır suru neden

Ağzına sağlık canım çok geçmişler olsun bu arada!
Benim 15 yaşında kız kardeşim var en küçüğümüz yeme düzeni nutella pasta çikolata şeker üzerine
Çocuklara nasihatta işlemiyor beş kardeşi mi göstermek lazım bilmiyorum ..
En gencimiz en miniğimz olmasına rağmen 1,5 aya bir hasta oluyor
Çok zayıf orası ayrı ama düşünün hücreleri en tazemiz
Saçımı başımı yoluyorum ama nafile ancak izleyici kalabiliyorum..
Bu dünyada diyabet hastalarına bol karbonhidratlı 12 öğün beslenme tavsiye eden diyetisyenler doktorlar var..
Oh me güzel börek yemek için insülin vurul
Dünyanın çivisi çıkmış resmen
Çok üzücü ..

Ceru valla birgün bizim Canan hocanın da başına birsey geleceğinden korkuyorum. Ya hastalıkları zaten insanlar üretiyor ilaç satmak için kanser tedavisinde öyle bir para dönüyor ki çaresi bulunsa da ortaya çıkamaz. Kumsal geçmiş olsun yendiğine sevindim Allah sağlık şifa versin tüm hastalara

K kurtluarmut ah canım hiç sorma..
Kadına helal olsun gerçekten
Bilgi sahibi olmak bir şey
ABD de ne kadar ünlü kardiyolog nörolog varsa kadın aynı ağızdan konuşuyor
Zaten diyor ger sabah kalkar en son araştırmaları okurum diye helal olsun o yaşta
Bir Ayça Kaya da çıkmış bugün televizyona obezitenin temel nedeni hareketsizlik Akdeniz beslenmesinde çok fazla yağ var ketojenik diyet yaşlandırır diyor heyallam
50 yıllık bilgiler gencecik kadın
Şeyda Coşkun'u da çok severim mesela
Iyilik onun diyetiyle tanışmışım onun sayesinde motive olup bu yola girdim o olmasaydı zordu ama o da geçenlerde çıkmış tv de diyor ki ben pirinç çok tüketimim ama taparsam naneli filan yaparım tombul Türk kadınları gibi tereyağlı değil
Yani pirinç pilavındakı tek sorun tereyağı ha? evet canım bence de

Bilgeliğin yanı sıra halka hizmet olsun diye çıkıp anlatmak da ayrı bir şey..
Her yiğidin harcı değil derler ya
Hani Almanya da kimse çıkıp televizyonlarda halka hizmet olsun diye böyle şeylerden bahsetmiyor
Allah hocaya uzun ömür versin
Herhalde ülkenin başına gelebilecek en iyi şeylerden biri karatay hoca ve kitapları
Ona sahip çıkalım

Kızlar tatilden döndüm bu sabah tartıldım 54,20 kg
Tatilden önce 54,40 kg çıkmıştım
Allahıma binlerce şükür

Kafaya koydum haftaya Pazartesi'ye kadar inşallah 53,00 görmek istiyorum
1/2 öğün brslenerek, 3 yumurta gibi taşkınlıklar yapmayarak K kurtluarmut , yemiş sevdamı inşallah askıya alarak görmek istiyorum bu rakamı
Akşam 16'dan sonra yemiycem yediklerim peynir, yumurta, somon balığı, yoğurt ve salata etrafında dönecek
Yarı aç gezmeyi planlıyorum razıyım buna moralim çok iyi çünkü

Iki gün sonra yine yolculuk var yurduma dönüyorum bavul du evdi çamaşırdı derken zaten zaman uçup gidecek be yedim ne yemedim farkına varmıycam bile
İnşallah
Sevgiler herkese

Cok haklısın C cerulean .bu arada 54de gzel bir rakam deglmi ben pek bılmıyorum kaçla basladn nekdrdr yapıyorsun boyun kaç ıdealın ne ama cok ıyı bı kılo bence

kumsal su canım boyum 164 67 kiloydum bir zamanlar düşün Bu boya yani yuh

Arada 53'ü de görüyorum ama bu iştaha Aşağsı zorluyor
Yeneyince veriyırsun abi ben ise ... Ruhum obez hala
Gönlümden 50/51 kg geçiyor valla kumsalcım
Bakalım hayırlısı
Yemiş çok seviyorum yoksa abur cuburla aram sıfır
Yemişlerde malum enerji deposu bir başlayınca sonu gelmiyor bende... Dolayısıyla 54 ten aşağsını zor görüyorum

Tebrık ederm cok gzel motıwasyonunu kaybetme ınsallh bende kurtlcam fazlalklardn

Tatilden kilo almadan döndüğün için tebrik ediyorum seni umarım ben de kilo almadan donebilirim
Canım buraya menü paylaşmaya zorla kendini inan insan o zaman daha kontrollü oluyor
Bir de öğle güzel yemek mi var sabah klasik karatay kahvaltısını boşver kotanı bununla doldurma evde de yerdin bu kahvaltıyı tatildesin sonuçta .. Sabah çok çok bir yumurta en güzeli sabahı da yememek direk öğle yiyip işi bitirmek
Ama bak ölümü gör börek tatlı ekmekten uzak dur o zaman işler karışır valla kurtluarmut bir insülini harekete geçirdin mi iş bitmiştir sonra yırtın dur kilo almayayım diye.. Zor çok zor o zaman...

kumsal su canım sen emziritordun boyun da güzel dolayısıyla metabolızman şu aralar bomba gibi çalışıyor bu nedenle kartlar senin tarafın için çalışıyor

kumsal su canım sen emziritordun boyun da güzel dolayısıyla metabolızman şu aralar bomba gibi çalışıyor bu nedenle kartlar senin tarafın için çalışıyor
Tesekkur ederm bırsey sormak ıstyorum sızler hıcmı paket yogrt sut weya kızartma ımambayıldı weya karataya uygun olmayan pisirme yontemıyle pişirsgnız yedgnız olmuyormu?

Canım paket yoğurt evet
Paket sütte evet uzun zamandır almadım ama Alınca keçi sütü alıyordum
Kızartma hayır ama bazen oluyor onleti bilerek gevretiyorum tavada valla
Ama diğer ölü gıdalar hayır Bisküvi filan Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…