• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Canım ne güzel kilo sorunun yokmuş
Açlık hissettikçe bugüne kadar ne yiyordun peki ? Bence öyle devam :KK66:
Cok paket urun grıyordu wucuduma sadece bunlara bır son verıp dha zınde daha saglıklı olmk ıstyorum boyum 171 57kıloyum yenı dogum yaptgm ıcn bel kısmım braz fazla.karatayla bunun duzelmesını ıstyorum : )

Aslında kilon çok iyi kumsal ama normalde daha zayıfsın demekki ay canım sana şunu söyleyim en mutlu olduğum konu karatay sayesinde hazır gıdalardan kurtulmak oldu su iç zaten emziriyorsun 2 3 ay sağlıklı beslen eski haline donersin.

Aslında kilon çok iyi kumsal ama normalde daha zayıfsın demekki ay canım sana şunu söyleyim en mutlu olduğum konu karatay sayesinde hazır gıdalardan kurtulmak oldu su iç zaten emziriyorsun 2 3 ay sağlıklı beslen eski haline donersin.
Ewet kendımı mutlu hıssettgm goruntude deglım malesef suan :( ıpın ucunu cok kacrdm kucuk cocuk stres falan derken bır baktım odem ıcıneeyım toksın falan brde cok uzun zamandr karatay yapmak ıstyordum ama cıddı anlamda tatlısız yasayamayan bırıyım bunu basıl yenıyorsunuz pekı

Cok paket urun grıyordu wucuduma sadece bunlara bır son verıp dha zınde daha saglıklı olmk ıstyorum boyum 171 57kıloyum yenı dogum yaptgm ıcn bel kısmım braz fazla.karatayla bunun duzelmesını ıstyorum : )
Canım yumurta yiyebilirsin
Çorba çok tok tutuyor herhangi bir Çorba domates filan..
Bir de akşam yemek yememek Göbek yağlarının en büyük düşmanı..

Inşallah göbek de tez zamanda gider
Sevgiler

Canım yumurta yiyebilirsin
Çorba çok tok tutuyor herhangi bir Çorba domates filan..
Bir de akşam yemek yememek Göbek yağlarının en büyük düşmanı..

Inşallah göbek de tez zamanda gider
Sevgiler
Siz nasıl gun gecırıyorsunuz en baslarda nasıldınız ? Insallah sızlerde en kısa zamanda ıstedgnız kendınızı mutlu hıssettgnız gorunume sahıp olursunuz:)

Ben başladığımdan beri yazıyorum buraya başta zorlandım sonra bir ara çok guzel dikkat ettim o dönem canım hiç tatlı istemedi şu son bir kaç haftadır tam yapmıyorum yasaklar listesinden yiyorum ve bazen tatlı istiyorum ama dikkat edersen tatlı krizi olmuyor

arkadaşlar size bir sorum olacak bugün 8. günüm. sizde ilk haftalarda kilo kaybı oldu mu?

Merhabalar. Bazı sorularım olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum. Karatay Diyetinde kuru kayısı yenilebiliniyor mu? Yeniliyorsa günde kaç adet? Sebze sınırsız mı? Yoğurt ve süt miktarı ne kadar? Kuru yemiş miktarı ne kadar? Örnek bir diyet listesi var mı?

Benim ilk haftalar karışık biraz
Merhabalar. Bazı sorularım olacaktı. Cevaplarsanız memnun olurum. Karatay Diyetinde kuru kayısı yenilebiliniyor mu? Yeniliyorsa günde kaç adet? Sebze sınırsız mı? Yoğurt ve süt miktarı ne kadar? Kuru yemiş miktarı ne kadar? Örnek bir diyet listesi var mı?
İdeal kilonuza ulaştıktan sonra günde 2 tane kuru kayısı yiyebilirsiniz sabah kahvaltısından sonra süt yoğurt istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sebze düşük glisemik indeksli sebzeleri yiyebilirsiniz kuruyemiş miktarı ince belli çay bardağı kadar 2 öğün yapabilirsiniz kuru yemiş olarak da leblebi yok ve fındık badem çiğ olarak kavrulmamis olmalı şimdilik aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarım

Selam kizlar, hepinize merhaba:KK49:
Oncelikle kumsal su kumsal su hosgeldin canim, ben de emzirme donemimde kilo vermeyi cok dusundum, ama cesaret edemedim. Bence karbonhidrati abartmayarak zaten kilo verirsin cunku emziriyorsun. Sadece saglikli ve dengeli beslenerek kilonu verebilirsin. Veremezsen de sorun yok bence her kadin her kiloda her sekilde cok guzel. Icini ferah tut.
Enginer sen de hosgeldin demissin, sana da tesekkur ederim canim. :KK200:
Benim yediklerime gelince, Haftasonu biraz porsiyon abartmam disinda bir yaramazlik yapmadim. :KK49: okudugum kadariyla sizler de iyi gidiyorsunuz :KK50:
Guzel bir hafta guzel bir baslangic olsun. Bol enerjili az kalorili, hepinizi opuyorum... :KK74:

Selam kizlar, hepinize merhaba:KK49:
Oncelikle kumsal su kumsal su hosgeldin canim, ben de emzirme donemimde kilo vermeyi cok dusundum, ama cesaret edemedim. Bence karbonhidrati abartmayarak zaten kilo verirsin cunku emziriyorsun. Sadece saglikli ve dengeli beslenerek kilonu verebilirsin. Veremezsen de sorun yok bence her kadin her kiloda her sekilde cok guzel. Icini ferah tut.
Enginer sen de hosgeldin demissin, sana da tesekkur ederim canim. :KK200:
Benim yediklerime gelince, Haftasonu biraz porsiyon abartmam disinda bir yaramazlik yapmadim. :KK49: okudugum kadariyla sizler de iyi gidiyorsunuz :KK50:
Guzel bir hafta guzel bir baslangic olsun. Bol enerjili az kalorili, hepinizi opuyorum... :KK74:
@hera_tesekkur ederm tabıkı dkkat etmk lazm ama ben streslıykn dha cok paketlere saldrıyordm yedkce dewamı gelıyor bugun sabah 10 30da klasık karatay kahwaltısı hazrladm 2yumrta yerıne 3hasladım peynır yerıne muz ekledm saat 5de acıktık bu benm ıcn ılktı 3kasık bulgr pilawı ıkı buyuk kofte zeytnyaglı kabak 1cay brdgı kdr kuruyemsle gunu kapattım bakalım bende szler gbı bu sıskınlıklerı atablcekmıyım

Ayy nasıl bir gündü çok yoruldum 2 tepsi şu böreği yaptık eşimle 20 kat yufka aç hasla oy üstüne bir de yeme:( birazdan da baklavaya başlayacağım yarın da yola çıkacağız.
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım saat 4 de yoğurt yedim şimdi bir kase daha yoğurt yiyeceğim hiç açlık hissetmedim durumum iyi

Ayy nasıl bir gündü çok yoruldum 2 tepsi şu böreği yaptık eşimle 20 kat yufka aç hasla oy üstüne bir de yeme:KK43: birazdan da baklavaya başlayacağım yarın da yola çıkacağız.
Sabah Karatay kahvaltısı yaptım saat 4 de yoğurt yedim şimdi bir kase daha yoğurt yiyeceğim hiç açlık hissetmedim durumum iyi
Nereye gidiyorsunuz canım?
Allah iş güç derdi versin başka dert vermesinde..
Maşallah hanımlarımız hamarat ben yapamazdım valla su Böreği baklava ;)

Memlekete gidiyoruz canım. Ceru evlenene kadar ben de ne hamur işi ne kek börek ne de zor yemeklere bulasmazdim. Evlendikten sonra bir heves geldi bana yapıyorum zor da değilmiş 2.yaptığımda tutturmustum güzel olmuştu ilk felaketti.

merhabalar http://www.canankaratay.com/kategori/karatay-diyeti-menuleri bu sitede detaylı bilgi bulabilirsiniz.
Sağlıklı günler dilerim.
Çok teşekkür ederim.

Benim ilk haftalar karışık biraz

İdeal kilonuza ulaştıktan sonra günde 2 tane kuru kayısı yiyebilirsiniz sabah kahvaltısından sonra süt yoğurt istediğiniz kadar yiyebilirsiniz sebze düşük glisemik indeksli sebzeleri yiyebilirsiniz kuruyemiş miktarı ince belli çay bardağı kadar 2 öğün yapabilirsiniz kuru yemiş olarak da leblebi yok ve fındık badem çiğ olarak kavrulmamis olmalı şimdilik aklıma gelenler bunlar başka sorunuz olursa da seve seve cevaplarım
Öff ideal kiloya ulaşmadan kuru kayısı yememek kötü oldu.:110: Hiç meyve yiyemiyoruz değil mi? Canan Karatay diyetinde dayanamayanlar sabah bir dilim ekmek yiyebilir diye bir bilgi aklımda. yanlış mı hatırlıyorum? Bilgiler için çok teşekkür ederim.

Ekmek serbest değil arkadaşım ekmek yerine ceviz ye peynir ye hemen alisacaksin ideal kilona gelince mevsim meyvesi yiyebilirsin ama şimdi yeme biraz dayan hersey güzel olacak :)

Ekmek serbest değil arkadaşım ekmek yerine ceviz ye peynir ye hemen alisacaksin ideal kilona gelince mevsim meyvesi yiyebilirsin ama şimdi yeme biraz dayan hersey güzel olacak :)
İnşallah. Sıkı yapamam ama. Keşke sıkı yapabilsem. Bir arkadaşım çok sıkı bu diyetle ayda 4 kilo verdi.

Back