- 25 Kasım 2014
- 133
- 124
- 103
- 40
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Harika bir sonuç tebrikler 10kg gitmiş bile mükemmel22 temmuzda başladım 71 kg ile boyum 170
Canım yanlış bir şey söylemeyeyimde hocanın önerdiği beslenme Tarzı herkes için uygunMerhaba ben yenı katılıcam aranıza ınsallah ama dogum yapalı 2.5ay oldu we emzryorum we kızım sut sut urunlerıne karsı alerjısı war we karatayı nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz
Tesekkur ederm canan hanımın beslenme seklı herkeze uygun bılıyorum amacım zayıflamak degl kılom yok ben sadece kızımızın süt ürünlerine alerjısı oldgu ıcın saglıklı br program ızlemek ıstyorum sızden bunun ıcın yardım ıstedm kıtabı ınternetten arastrırım ck tesekkur edermCanım yanlış bir şey söylemeyeyimde hocanın önerdiği beslenme Tarzı herkes için uygun
Anneler için de bir kitabı varmış al oku istersen...
Benim bildiğim su, küçük balıklar badem filan güzel süt yapar...
Bunların hepsini hoca bize de öneriyor zaten..
Sonra yumurta çok önemli
Sen Karatay tapsan varya emzirirken bizim üç katımız hızla kilo verirsin
Sevgiler Allah bağışlasın brbeğini
Süt alerjisi olayını bilemedim kuzuTesekkur ederm canan hanımın beslenme seklı herkeze uygun bılıyorum amacım zayıflamak degl kılom yok ben sadece kızımızın süt ürünlerine alerjısı oldgu ıcın saglıklı br program ızlemek ıstyorum sızden bunun ıcın yardım ıstedm kıtabı ınternetten arastrırım ck tesekkur ederm
Peki size gun ıcınde aclık hıssettıkçe 1lt ayran serbest ıken ben bunu neyle degştrırsem kılo almam ? Yanı vermek deglken nıyetım brde yalnıslıkla almıyımkumsal su süt ve süt ürünleri tuketmemen gerekiyorsa et yumurta tereyağı zeytinyağı ceviz fındık balık yeşillik bolca tüket bence tabi doktora danışman daha güvenilir olur.
Canım ne güzel kilo sorunun yokmuşPeki size gun ıcınde aclık hıssettıkçe 1lt ayran serbest ıken ben bunu neyle degştrırsem kılo almam ? Yanı vermek deglken nıyetım brde yalnıslıkla almıyım
Oh olsada içsekkumsal su canım sen de ayran yerine paça çorbası icebilirsin hatta Canan hoca çok tavsiye ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?