DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Menümu paylaşayım
Pazar
Sabah
Melemenin yumurtasızı
1 adet haşlanmış yumurta
Büyükçe peynir
15 zeytin

17 00
Bir kase yoğurt
Bir çay bardağı ceviz ve badem karışımı

Niyetim başka birşey yememek ama belki ayran içerim

Merhaba ben yenı katılıcam aranıza ınsallah ama dogum yapalı 2.5ay oldu we emzryorum we kızım sut sut urunlerıne karsı alerjısı war we karatayı nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben yenı katılıcam aranıza ınsallah ama dogum yapalı 2.5ay oldu we emzryorum we kızım sut sut urunlerıne karsı alerjısı war we karatayı nasıl yapabılırım yardımcı olurmusunuz
Canım yanlış bir şey söylemeyeyimde hocanın önerdiği beslenme Tarzı herkes için uygun
Anneler için de bir kitabı varmış al oku istersen...
Benim bildiğim su, küçük balıklar badem filan güzel süt yapar...
Bunların hepsini hoca bize de öneriyor zaten..
Sonra yumurta çok önemli

Sen Karatay tapsan varya emzirirken bizim üç katımız hızla kilo verirsin
Sevgiler Allah bağışlasın brbeğini

Bugünkü menümü paylaşayım kızlar dün unutmuşum

Sabah 11

- 3 yumurtalı şakşuka
- 1 tabak tavuk sebze sote
- 1,5 Çay bardağı çoğunluğu badem olmak üzere yemiş

Kızlar var ya benim bu kuruyemiş Aşkım olmasa kafadan 3 kilo daha Zayıf olurdum
100 gr badem yerine insan gerçekten bir tabak balık ızgara salata yer..
ABD ye geldim geleli sardım bu yemişlere
Heryerde marketlerde 1 TL ye çiğ yemiş paketi sarıyorlar 50 gr lık filan ben de her canım sıkılmasın Alıp yiyorum valla
Sonrada benim popo biye erimiyor benden Zayıf kızlara baka kalıyorum

Sen süpersin arkadaşım K kurtluarmut devam istediğimiz kilolara varınca buradan foto paylaşalım basen popo Karatay ın melekleri veya Karatay's secret diye
Ne dersin?
Belki hoca bizi propramlara bile çıkarır örnek olarak
Balçiçek pamir çok Zayıf değilsiniz ama hocam Demişti bir röpünde
Al manken gibi Karatay kozları diye tanıtır bizi

İnşallah

C cerulean valla yapacağım o fotoğraf işini hani büyük pantolonu giyip işte bakın bu kadar zayıfladım :) basenlerim gitse belim incecik oldu ama mesela geçen pantolon alayım dedim 40 beden bacaklarımı sardı belden dönüyordu üstümde bacaklarım için Mezoterapi diye bir yöntem varmış derinin altına carnitin mi ne bir hormon verilerek yapılıyormus öyle tedavilere karşıyım aslında doğal olmasi en güzeli ama bilemedim

Tesekkur ederm canan hanımın beslenme seklı herkeze uygun bılıyorum amacım zayıflamak degl kılom yok ben sadece kızımızın süt ürünlerine alerjısı oldgu ıcın saglıklı br program ızlemek ıstyorum sızden bunun ıcın yardım ıstedm kıtabı ınternetten arastrırım ck tesekkur ederm

Süt alerjisi olayını bilemedim kuzu
Konu beni aşıyor..
Sevgiler

K kurtluarmut canım sen bilirsin
Nasıl istersen öyle yap ama
Sabırla olur bence..
Paran cebine kalır

Ben de önden bakınca süperim poponun etrafı bir ilginç eve döneyim fotoğraf paylaşacağım
Taktım oraya
Ama zamanla verebileceğime inanıyorum

C cerulean ben nereden baksan beterim yandan bakınca bacağımin on tarafında bombe var resmen one doğru bir popo gibi düşün arka taraf da dümdüz onden bakınca da yanlara doğru hayal edebildin mi bilemedim de :)

kumsal su süt ve süt ürünleri tuketmemen gerekiyorsa et yumurta tereyağı zeytinyağı ceviz fındık balık yeşillik bolca tüket bence tabi doktora danışman daha güvenilir olur.
Peki size gun ıcınde aclık hıssettıkçe 1lt ayran serbest ıken ben bunu neyle degştrırsem kılo almam ? Yanı vermek deglken nıyetım brde yalnıslıkla almıyım

K kurtluarmut fıstık sabret onların hepsi gidecek
1,70 boyunda 63 kg olan Alman bir arkadaşım var daha geçen gördüm kızı
Çokta şişman durmuyor ya kız o boyda

Benzersiniz hatta sen ondan zayıfsın o nedenle kızı gözümün önüne getiriyorum sen anlatırken
Sen anlatıyorsun anlatıyorsun kilolarını ben anlayamıyorum

Peki size gun ıcınde aclık hıssettıkçe 1lt ayran serbest ıken ben bunu neyle degştrırsem kılo almam ? Yanı vermek deglken nıyetım brde yalnıslıkla almıyım
Canım ne güzel kilo sorunun yokmuş
Açlık hissettikçe bugüne kadar ne yiyordun peki ? Bence öyle devam

Cerucugum söyle söyleyim ablam benle aynı boyda 60 kg fıstık gibi bir de çocuğu var o pantolon da 36 beden bazen 38 beden giyer ama ne giyse yakışır benim çok hantal bir görüntüm var çok böyle bir anlamsız tabi giyinmeyi de bilmiyorum hep basenimi nasıl kapatayım aman yağlarım belli olmasın diye diye inan giyinmeyi de beceremiyorum. Anaaaamm ne çok derdim var benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…