- Konu Sahibi LadyInGray
-
Canım tatlı yediğimizde kan sekerimiz aniden yükseliyor ve bir sure sonra ani düşüş yaşanıyor işte bu düşüş bizde açlık hissi ve elde ayakta titreme olusturuyor sonrasinda tekrar tatlıya yönlendiriyor.Nisantoprak sorma canım sorma şu an beni de yıkmış durum da bugün adet günümün ilk günü ondan galiba bide vücudu o kadar saat aç bırakmak hiç mantıklı değil o kadar aç kalınca vücut isyan edip tatlıya saldırıyor işte ama bundan sonra tövbe artık tatlı yok sağlıklı beslenmeye devam o 56 görülecek başka yolu yok :)
Canim benim düşüncem biraz aç kalmaliyiz çok değil ama biraz. Belki sen iftar yaparken yanlış birsey yedin Canan hoca diyor ya eğer canın tatlı istiyorsa bir önceki öğün sana zarar vermiş diye bak ben helva yediğim gün hamsiyi mısır unu ile yapmıştım ve mercimek çorbasını patates ile baglamistim ustune bir tane de icli kofte yemistim yani fazlasiyla toktum ama yemekten iki saat sonra kendimi helvayı götürurken buldum ve zincirleme kazayı başlattım ertesi gün serbetli tatlı yedim kaç gündür dikkat ediyorum ancak hatami telafi ettim şimdi sen sakin benim yaptığımı yapıp bugün de tatlı yeme vücut bir günü idare edebiliyor ama iki üç gün üst üste yersen terazi yukarı doğru gidiyor.Nisantoprak sorma canım sorma şu an beni de yıkmış durum da bugün adet günümün ilk günü ondan galiba bide vücudu o kadar saat aç bırakmak hiç mantıklı değil o kadar aç kalınca vücut isyan edip tatlıya saldırıyor işte ama bundan sonra tövbe artık tatlı yok sağlıklı beslenmeye devam o 56 görülecek başka yolu yok :)
Tamam canım iyi fikir menü paylaşoyorum sizde eleştirin lütfen
Halledersin canım unut gitsin böreği diğer oğunlerine odaklan. Motivasyonunu kaybetme çok iyi gidiyoruz... BAŞARACAĞIZC cerulean canım tek öğün yaptığın için bence sorun olmaz tam bir protein bombası yapmışsın :)Nisantoprak iyisin ben iki gündür saldım bugün kahvaltıda patatesli börek yedim mesela ne oldu bana ya irademi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?