- 22 Temmuz 2015
- 275
- 320
- 53
- Konu Sahibi LadyInGray
-
pes etme, ben de mesela günlügümde kendi kendime takiliyorum ama diyorum baskasi icin degil kendim icin kilo veriyorumArtık kimse birsey yazmayınca ben de pes ettim diyebilirim.
ayaysel hosgeldin bu diyetin bir listesi yok tam olarak şekerli unlu hiç birşey yok ekmegin her türlüsü yasak 8 den sonra birsey yeme et tereyağı yoğurt yumurta bolca tüket meyveler yok kilo verirken ideal kilona gelince 1 adet mevsim meyvesi yenebiliyor ben başladığımdan beri neredeyse hiç yemedim. Sebze olarak patates mısır yasak böyle aklına takılan birsey olursa sorarsin. Boyun kilon yasin nedir bu da etkiler kilo verme hızını ama Karatay kilo vermenin sağlıklı yolu :)
ayaysel Yasak olan leblebi. Fındık badem ceviz yiyebilirsin sabah ince belli çay bardağı kadar istersen akşam da ye ben sabahları yiyorum sadece. Ogunlerinin arasında en az 5 saat olsun ve öğünler arasında çay kahve ayran dışında ağzına bir lokma bile koymamalisin bu çok önemli ilk ay 7 kilo verirsin gibi geliyor bana sonrasında yavaşlıyor 15 kiloyu 3 ayda vereceğini düşünüyorum kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?