- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.561
Canım afiyet olsun Hindistan cevizi suyu hazır mı bizim markette satılıyor ama kırmıyorlarmış ben hiç kırmadım sen kendin mi yapıyorsun ya Ne güzel yumurta yemişsin ben yiyemiyorumGelelim benim çok merak edilen sahur ve iftar menüme
Sabah
- 1 haşlanmış tam yumurta, 2 yumurta beyazı
- 1/2 litre H. Cevizi suyu
- 55 gr bitter çikolata
Akşam
- füme alabalık 200 gr kadar
- meyan demlemiştim onu içtim
- sirkeli su
- bol bol su
Kızlar valla geç saatlerde yiyoruz ya çok tedirginim yağlar yanmıycak diye
Bencede devam et arsızlık yapıcaz başka yolu yok sahurda doydun mu gün boyu açıkma Canım akşama yasaklardan yemeKızlar az önce kabus görmüş gibi uyandım
Gece geç yatıp yiyince böyle olabiliyor
Mutfağa bilinç altımda yasaklı olan Çerez'e koştum
Sahur menüm
- 100 gr çiğ yer fıstığı
- bir avuç kabuklu haliyle çiğ Antep fıstığı
- 3 dilim hindi füme
Çorbam yoktu üşenmiştim dün iftara yapmaya ve evde H. Cevizi suyu kalmamıştı
Olsaydı bunlara koşardım
Diyet psikolojisi iyi olmadı ama olsun akşama dengelemeye çalışacağım ve arsız arsız devam etmek zorundayım ben bu kilolaları vereceğim arkadaş
Günaydın canımCanım afiyet olsun Hindistan cevizi suyu hazır mı bizim markette satılıyor ama kırmıyorlarmış ben hiç kırmadım sen kendin mi yapıyorsun ya Ne güzel yumurta yemişsin ben yiyemiyorum
Canım bir düzene oturtamadım her gün bir şey çıkıyor bir kaos içerisindeyimBencede devam et arsızlık yapıcaz başka yolu yok sahurda doydun mu gün boyu açıkma Canım akşama yasaklardan yeme
Canım tebrik ederim 14 Temmuz'a kadar daha fazla odaklanır inşallah 69'ü görürsün bu mümkün neden olmasın hedefe odaklandıktan sonraKızlar dayanamadım burada tartıldım 19 mayısdan bugüne sadece -2 kg vermişim hepsibenim suçum
Suyu değilde ben kendisini yemek istiyorum suyunu bir defa aldık bozuk çıktı dediğin gibi bilmediğimiz bir meyveGünaydın canım
hazır alıyorum büyük marketlerden çok uygun olmasada
Tümün içindeki su bozuk çıkabiliyor bir çok kez denedim
Hastalık durumu nasıl gidiyor canım düzeldin mi?
Suyu değilde ben kendisini yemek istiyorum suyunu bir defa aldık bozuk çıktı dediğin gibi bilmediğimiz bir meyveGünaydın canım
hazır alıyorum büyük marketlerden çok uygun olmasada
Tümün içindeki su bozuk çıkabiliyor bir çok kez denedim
Hastalık durumu nasıl gidiyor canım düzeldin mi?
Canım benim son haftalarda sapıtmasaydım belkide 69 kg görmüştüm neyse olan oldu artık geçmişe değil gelecek önemliCanım tebrik ederim 14 Temmuz'a kadar daha fazla odaklanır inşallah 69'ü görürsün bu mümkün neden olmasın hedefe odaklandıktan sonra
Sen kalororisine bakma Canım önemli olan aç kalmamakCanım bir düzene oturtamadım her gün bir şey çıkıyor bir kaos içerisindeyim
Ne yapabilirim sabırlı olmaktan başka çözüm
Çerez kalorili ama güzel karın doyuruyor Hala hazmetmiş değilim
Dergide okudum aklımızda yememiz gereken bir gıda geldiği zaman yürümemizi söylüyorKızlar bazen hiç bitmeyen bir yürüyüşe çıkmak istiyorum herseyi geride bırakıp
Kızlar yememek neden bu kadar zor anlamış değilim
Canım öğle molasinda çıktım yürüdüm yarım saatDergide okudum aklımızda yememiz gereken bir gıda geldiği zaman yürümemizi söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?