- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.521
Canım yanlış anlama kızma tartı hep sabit kalır minnoşumevet biraz öyle oldu. ama bu akşam da az öyle olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yanlış anlama kızma tartı hep sabit kalır minnoşumevet biraz öyle oldu. ama bu akşam da az öyle olacak.
İnşallah canım önünüzdeki maçlarda görelim @cerulean dediği gibievet öyle yapacağım.
yok canım ayarlayacağım. ramazan diye böyle oldu. bu akşam da iftarda siyez unuyla kıymalı pide yaptı annem. ondan biraz yiyeceğim. ama yarından itibaren bir süre oruç olmayacağım için düzenlerim.Canım yanlış anlama kızma tartı hep sabit kalır minnoşum
görelimİnşallah canım önünüzdeki maçlarda görelim @cerulean dediği gibi
Kesinlikle canım ya insan kaptırdı mı gidiyor çıkıyor raydanyok canım ayarlayacağım. ramazan diye böyle oldu. bu akşam da iftarda siyez unuyla kıymalı pide yaptı annem. ondan biraz yiyeceğim. ama yarından itibaren bir süre oruç olmayacağım için düzenlerim.
Futbolcu gibi olduk kızlargörelim
aynen öyleKesinlikle canım ya insan kaptırdı mı gidiyor çıkıyor raydan
sahalar biziz beklesinFutbolcu gibi olduk kızlar
iyi geceler canımİyi geceler kızlar
Canım gece uyumadım ondan olabilirAç mı kaldın yoksa stresli birgün mü geçirdin Canım
Evet Ümit Aktaş'ın mutluluk kürlerinde yazıyordu uykusuzluk kortizol hormonu salgılatıyor oda yemeye yöneltiyor bizi CanımCanım gece uyumadım ondan olabilir
Spordan sonra baya törpülendi ama
Bugün yarım saat spor salonunda 1,5 saat ormanda yürüyüş yaptım ormanı hiç bir spor salonuna değişmem ruhuma iyi geldi
İyi yapmışsın canım dün mesela hiç çalışmazsın diye düşündüm dinlenince daha çabuk geçiyor gripGünaydın kızlar bende dükkana geç kaldım bilerek kaldım biraz olsun dinlenmişim
Rica ederim canımMiyav_su paylaşımların için teşekkürler canım çok faydalı bilgiler diyet psikolojisiyle ilgili kendine daha nazik ve sabırlı ol kendim için çıkardıklarım