• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

İyi akşamlar kızlar bugünki menüm kahvaltıda avokado ,zeytin,peynir yeşillik öğleden sonra çiğ kuruyemiş akşam ciğer sote yanında salata
Merhaba Canım bence menün Harika kırmızı etin bile en faydalısını seçiyorsun kuzu pirzoladan kıymadan sakatat bence daha faydalı
Ben kırmızı et fazla sevmiyorum yersemde mangalda pirzolayı seviyorum artık kırmızı et hakkımı bende sakatattan yana kullanacağım kesinlikle daha faydalı

sahur 03.30
1 haşlanmış yumurta
tulum peyniri
11 zeytin
domates acur yeşillik
6 çiğ badem 5 çiğ fındık 1,5 ceviz

iftar 20.45
3 yk et kavurma
3 yk fırında sebze
salata

ara 21.15
5 kiraz
20 dut
1 kayısı

sahurla birlikte 2 lt su
öğlen 50 dk tempolu yürüyüş
Canım Ramazan dan sonra saatler konusunda daha düzenli ilerleriz inşallah ben de şu an geç yemeden şikayetçiyim uykularımın kalitesi azaldı

Merhaba Canım bence menün Harika kırmızı etin bile en faydalısını seçiyorsun kuzu pirzoladan kıymadan sakatat bence daha faydalı
Ben kırmızı et fazla sevmiyorum yersemde mangalda pirzolayı seviyorum artık kırmızı et hakkımı bende sakatattan yana kullanacağım kesinlikle daha faydalı
Aynen Canım zaten Demir eksikliği içinde çok faydalı bol bol tüket ben fazladan yapıyorum 2 gün yiyorum haftada

Oruçlu yürümüşsün Canım susamadın mı
biraz susadım canım. ama çok rahatsız etmedi çok şükür. öğlen yürümezsem akşam yürüme fırsatım olmuyor. o yüzden öyle. bazen akşam üzeri 20 dk da yapabiliyorum o kadar. ama tabi sıcaklarda öğlen yürünmez. o zaman akşam evde leslie yapacağım.

Canım Ramazan dan sonra saatler konusunda daha düzenli ilerleriz inşallah ben de şu an geç yemeden şikayetçiyim uykularımın kalitesi azaldı
evet canım aynen öyle. ister istemez düzen değişiyor.

sahur 03.30
2 yk patlıcan biber kızartma
1 haşlanmış yumurta
peynir
7 zeytin
1 ceviz 8 çiğ badem
domates acur

iftar 08.40
2 kepçe tarhana çorbası
1 kuru patlıcan 6 yaprak sarma (çok kıymalı az bulgurlu) (hatta bulguru yok gibi)
salata

ara 21.30
1 kase meyve (1 küçük şeftali, kiraz, dut karışımı)
3 yk ev yoğurdu

sahurla birlikte 1,5 lt su
120 dk yürüyüş

Kızlar dün sahura kadar uyanık kaldım hiç iyi olmadı o ara biraz döner biraz fazla çerez yedim
8 gündür aynı kiloda olmanın verdiği patlama ...
Yazık bana ya üç kiloyu vermedim aylardır

Back