Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim. valla nohut unu diye yedim. bulguru da canım istedi. ramazanda biraz karışık yapacağım.Menülerini beğeniyorum canım 60kiloyum afiyet olsun
benim pek sevmediğim sadece poğaça, bulgur ve kiraz diğerleri tam benlik kararında da yiyorsun seni tebrik ediyorum kıyafetlerin bollaşmaya başlamıştır senin
ne güzel. afiyet olsun.Kızlar kendi yaptığım alıç sirkesiyle yapıyorum salatalarımı Ramazan başladı başlayalı o kadar gururluyum ki az önce meyan şerbetimi de içtim tam taş devrine bağlamış durumdayım
Canım afiyet olsun iyi gidiyorsun sen maşallahsahur 03.30
5 tane mücver (un yok, kinoa unu var biraz. peynir ve füme vardı içinde)
küçük kase ev yoğurdu
domates salatalık
8 çiğ badem
iftar 20.35
1,5 kepçe terbiyeli tavuklu şehriye çorbası
4 yk etli taze fasulye
çoban salata
ara 21.40
3 kayısı
4 küçük erik
sahurla birlikte 2 lt ye yakın su
40 dk yürüyüş
Kızlar dün badem den mi bitteri mi fazla kaçırdım yada Meyan dan mi bilemiyorum ama günü maalesef artıyla kapattım ama olsun kilo vermeye başladim ya bu bile beni mutlu etmeye yetiyor bu hafta inşallah 56 kg a düşmek istiyorum ağzı düz
Canım azıcık yemişsindir senKaç oldun canım
Ramazan pidesi ile bozdum yine :)
Canım azıcık yemişsindir sen
57.70 oldum :/
Bir de bugün yarım paket bitter yedim azda olsa o saatte kabak çekirdeği ve ayçiçek çekirdeği yedim
Kızlar yarınden itibaren tekrar asılacağım ve bir kaç gün tartılmayacağım
Artık bitter yok ve artık çekirdekte yok 56'yı bu hafta mutlaka görmek istiyorum
Yapabilirim bunu haydi ceru haydi ceru haydi tam zamanı tam zamanı şimdi ahaha
Herkese iyi akşamlar canlar
üzgün yazıyor. cezalı mı ki acaba?Günaydınlar kızlar
Miyav_su nun hesabina bir şey olmuş ne olmuş ben anlamadım umarım bir an önce sorun neyse giderilir ve aramıza döner
Canım kendisi bir süreliğine üyeliğini dondurmuş kafa dinlemek için diye okudum başka bir günlükte ..üzgün yazıyor. cezalı mı ki acaba?
Canım senin Ramazan sonunda verdiğin kilo toplamda kaç kilo olacak merak ediyorumsahur 03.30
2 yumurtadan peynirli omlet
3 ceviz
çok az domates salatalık
iftar 20.40
kıymalı kurutulmuş patlıcan biber sarma dolması (bulguru çok azdı kıyması fazlaydı)
1 ev yapımı küçük içli köfte
2 yk börülce salatası
biraz semiz otu salatası
ara 21.30
20 kiraz
1 bardak kefir
sahurla birlikte 1,5 lt den fazla
20 dk yürüyüş