• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği

iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber

ara 22.30 olabilir
biraz kiraz
1 çay bardağı kefir

sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş
Canım sen de nasıl gidiyor? Akşam kiraz yesin mi kaç tane yedin?

Bazen çerez yerine ben de meyvenin daha makbül olduğuna inanmaya başladım Karatay hoca yemeyin desede meyve

Canım evet ya kendim kırdırıp iç yaptırmıştım o kadar değerli besinlerin tartıyı yukarı doğru zıplatmazları ilginç

Sabahki tartı iftarda içtiğim çorba su da olabilir veya sahurda tükettiğim sıvılar
İftardan önce tekrar tartılacağım olsun canım sağolsun ne diyeyim :KK66:
ben de bugün çok şişim. karnım davul gibi ve yine tabi wc yok. bakalım ne olacak. valla hiç tartıya çıkıp moralimi bozamam. ne yapayım.

Kızlar önümüzdeki hafta sonuna kadar dikkat edip bir kilo daha verip şöyle sahura lor peynirli pekmezli yumurta yemek istiyorum. Sıcak sıcak şu anki hayalim bu
tadı nasıl oluyor?

Canım sen de nasıl gidiyor? Akşam kiraz yesin mi kaç tane yedin?

Bazen çerez yerine ben de meyvenin daha makbül olduğuna inanmaya başladım Karatay hoca yemeyin desede meyve
kirazlar çok küçüktü canım. 25 tane falandı herhalde ama küçüktüler. 2 tane de kayısı yedim. kefiri içmedim.

açıkçası iftardan sonra tatlı ihtiyacını gidermek için yedim meyveyi ve tabi bir de wc için. kefir istemedi canım. oruç bağırsakları çok etkiliyor. meyve iyi gelir diye düşündüm ama halen çıkmadım o da başka konu.

ben de bugün çok şişim. karnım davul gibi ve yine tabi wc yok. bakalım ne olacak. valla hiç tartıya çıkıp moralimi bozamam. ne yapayım.

tadı nasıl oluyor?

kirazlar çok küçüktü canım. 25 tane falandı herhalde ama küçüktüler. 2 tane de kayısı yedim. kefiri içmedim.

açıkçası iftardan sonra tatlı ihtiyacını gidermek için yedim meyveyi ve tabi bir de wc için. kefir istemedi canım. oruç bağırsakları çok etkiliyor. meyve iyi gelir diye düşündüm ama halen çıkmadım o da başka konu.
Canım afiyet olsun
Karatay da tatlı ihtiyacı oluyor mu peki? Olmuyor diye biliyorum ben

Kızlar sahura 2 haş. Yumurta - H.Cevizi - H.Cevizi suyu - badem yedim

İftara türlü / cacık - somon / salata - çorba / turşu belki biraz bitter düşünüyorum tabi azar azar hepsinden

sahur 03.20
peynirli yumurta (yarısını yedim)
3 zeytin
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası
domates salatalık
1,5 ceviz

iftar 20.35
avuç içi kadar haşlanmış köy tavuğu
3 yk siyez bulguru pilavı
3 yk yoğurtlu köz patlıcan biber
3 yk taze börülce salatası

ara 21.00
25 tane falan küçük kiraz
2 erik
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte 1,5 lt su

Kızlar dün badem den mi bitteri mi fazla kaçırdım yada Meyan dan mi bilemiyorum ama günü maalesef artıyla kapattım ama olsun kilo vermeye başladim ya bu bile beni mutlu etmeye yetiyor bu hafta inşallah 56 kg a düşmek istiyorum ağzı düz ;)

Back