- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
- #2.381
Kızlar şimdi ablam aradı bize gel diye umarım çıslı gıdalar yoktur dün arkadaşlarda neler neler yediler Allah'dan tok gittim de yiyeceklerde gözüm kalmadı şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede neyse kullanmak zorundayım inşallah değerlerim artar en kısa zamandaBen de duymuştum demirbilaçlarının kabızlık yaptığını ondan olabilir gerçekten
Canım en tehliksiz tatlı aslında yoğurt meyve birazda tarçın ekeledinmiya da akşam kendime tatlı yapayım diyorum. az miktarda ev yapımı yoğurt içine biraz donmuş vişne ve böğürtlen. hem de lifli. nasıl sizce?
Keten diyeceğim ama korkuyorum söylemeyeCanım en tehliksiz tatlı aslında yoğurt meyve birazda tarçın ekeledinmi
Yalnız wc sorununa çözüm olur mu bilemiyorum
Yine tok git olmazsa şakın bozmaKızlar şimdi ablam aradı bize gel diye umarım çıslı gıdalar yoktur dün arkadaşlarda neler neler yediler Allah'dan tok gittim de yiyeceklerde gözüm kalmadı şükür
Yanımda kuruyemiş götüreceğim Canım olmazsa onlardan yerimYine tok git olmazsa şakın bozma
Ölmek var dönmek yok bu yoldan
Ne taş hatunlar var bizim onlardan neyimiz eksik ahaha
Evet canım iyi fikir sonra yazarsın buradan nasıl geçtiğiniYanımda kuruyemiş götüreceğim Canım olmazsa onlardan yerim
Sanırım Demir ilacı yaptı kızlar beni biraz önce gittim Zaten yan etkilerinde yazıyordu
aaa şimdi aklıma geldi. ben de geçen hafta kan yapıcı içmiştimBen de duymuştum demirbilaçlarının kabızlık yaptığını ondan olabilir gerçekten
yine tok git canım. biz güçlüyüz bozmayız niyetimizi.Kızlar şimdi ablam aradı bize gel diye umarım çıslı gıdalar yoktur dün arkadaşlarda neler neler yediler Allah'dan tok gittim de yiyeceklerde gözüm kalmadı şükür
wc sorunumu sabah azcık çözdüm zaten. biraz daha rahatım. ev yoğurdu ya herhalde faydası olur. probiyotik çünkü.Canım en tehliksiz tatlı aslında yoğurt meyve birazda tarçın ekeledinmi
Yalnız wc sorununa çözüm olur mu bilemiyorum
ever bak çiğ kuruyemiş güzel seçenek. iyi düşünmüşsünYanımda kuruyemiş götüreceğim Canım olmazsa onlardan yerim
Canım teşekkürler bakalım Ramazan düzenini bu sene oturtabilecek miyim nasıl devam edecek kilo verme
Sanırım Demir ilacı yaptı kızlar beni biraz önce gittim Zaten yan etkilerinde yazıyordu
Biradan yürüyüşe çıkacağım bir saat hava da sıcak akşama da çok var haydi hayırlısı
günlük kilo iniş çıkışları doğru değil. kafana takma. bu arada badem çiğdi değil mi?Günaydın kızlar
Sahur istediğim gibi geçmedi
Uykulu uykulu badem yedim valla
Abartmama rağmen bir avuç içi kadar yemedim ama iki üç taneyle de kalmadım
İftardan önce 57,20 görmüştüm bu sabah tartıldım kilo aşağı ineceğine artıya çıkmış
Bol bol badem yeyin korkmayın kilo yapmaz hücreleriniz size minnettar kalacak diyenler valla yalan söylüyor bu da bana ders olsun
Canım evet ya kendim kırdırıp iç yaptırmıştım o kadar değerli besinlerin tartıyı yukarı doğru zıplatmazları ilginçgünlük kilo iniş çıkışları doğru değil. kafana takma. bu arada badem çiğdi değil mi?
Canım yürüyüşümü yaptım pilim de bitmedi değilKız akşam cik sicak şimdi susamazsin inşallah