• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Kızlar şimdi ablam aradı bize gel diye umarım çıslı gıdalar yoktur dün arkadaşlarda neler neler yediler Allah'dan tok gittim de yiyeceklerde gözüm kalmadı şükür :110:

Kızlar şimdi ablam aradı bize gel diye umarım çıslı gıdalar yoktur dün arkadaşlarda neler neler yediler Allah'dan tok gittim de yiyeceklerde gözüm kalmadı şükür :110:
Yine tok git olmazsa şakın bozma :KK66:
Ölmek var dönmek yok bu yoldan :KK66:
Ne taş hatunlar var bizim onlardan neyimiz eksik ahaha :KK66:

Kızlar ben iftara su - çorba - haşlanmış brokoli / yoğurt - ızgara somon / salata hazırladım belki üstüne iki parçacık bitter de yerim
Aslında yanında kahve de iyi gider ama akşam akşam uykumu kaçırmayayım ertesi gün sahurda iftarda ne yendiğini şaşırmayayım :KK66:

Sanırım Demir ilacı yaptı kızlar beni biraz önce gittim Zaten yan etkilerinde yazıyordu
Ben de duymuştum demirbilaçlarının kabızlık yaptığını ondan olabilir gerçekten
aaa şimdi aklıma geldi. ben de geçen hafta kan yapıcı içmiştim:eek:
yine tok git canım. biz güçlüyüz bozmayız niyetimizi.

Canım en tehliksiz tatlı aslında yoğurt meyve birazda tarçın ekeledinmi
Yalnız wc sorununa çözüm olur mu bilemiyorum
wc sorunumu sabah azcık çözdüm zaten. biraz daha rahatım. ev yoğurdu ya herhalde faydası olur. probiyotik çünkü.

Yanımda kuruyemiş götüreceğim Canım olmazsa onlardan yerim
ever bak çiğ kuruyemiş güzel seçenek. iyi düşünmüşsünEn Büyük KK

sahur 03.30
domatesli biberli sucuklu yumurta
2 zeytin
salatalık
1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği

iftar 20.35
5 küçük ızgara köfte
3 yk sebzeli siyez bulguru pilavı
4 yk yoğurtlu köz patlıcan biber

ara 22.30 olabilir
biraz kiraz
1 çay bardağı kefir

sahur da dahil yatana kadar 2 lt su olacak.
40 dk yürüyüş

Hayırlı iftarlar kızlar
Evde annem meyan kökünü demledi şekersiz ilavesiz sadece suyla
Sizce meyan şerbetinin bir sakıncası var mı
İnsülini fırlatmasın gece gece

Günaydın kızlar
Sahur istediğim gibi geçmedi
Uykulu uykulu badem yedim valla ;)
Abartmama rağmen bir avuç içi kadar yemedim ama iki üç taneyle de kalmadım
İftardan önce 57,20 görmüştüm bu sabah tartıldım kilo aşağı ineceğine artıya çıkmış
Bol bol badem yeyin korkmayın kilo yapmaz hücreleriniz size minnettar kalacak diyenler valla yalan söylüyor bu da bana ders olsun

Günaydın kızlar
Sahur istediğim gibi geçmedi
Uykulu uykulu badem yedim valla :KK66:
Abartmama rağmen bir avuç içi kadar yemedim ama iki üç taneyle de kalmadım
İftardan önce 57,20 görmüştüm bu sabah tartıldım kilo aşağı ineceğine artıya çıkmış
Bol bol badem yeyin korkmayın kilo yapmaz hücreleriniz size minnettar kalacak diyenler valla yalan söylüyor bu da bana ders olsun
günlük kilo iniş çıkışları doğru değil. kafana takma. bu arada badem çiğdi değil mi?

günlük kilo iniş çıkışları doğru değil. kafana takma. bu arada badem çiğdi değil mi?
Canım evet ya kendim kırdırıp iç yaptırmıştım o kadar değerli besinlerin tartıyı yukarı doğru zıplatmazları ilginç

Sabahki tartı iftarda içtiğim çorba su da olabilir veya sahurda tükettiğim sıvılar
İftardan önce tekrar tartılacağım olsun canım sağolsun ne diyeyim ;)

Back