- 30 Kasım 2014
- 28.773
- 126.922
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.361
yok arkasını getirmedim. getirmem de.Hiç bir şey olmaz canım sakın arkasını getirme arkasını getirmeyerek telafi edebilirsin
Relax ol üzülme herşey kontrol altındaüç kayısı azıcık çekirdek devede kulak güç bir şey değil
valla yumurta yemedim diye yedim. değişiklik olsun diye.Canım yine pogaca yemişsin
Canım H. Cevizli kahve nasıl oluyor? Tadı güzeldir kesin
ben denemedim ama şöyle yapılıyor biliyorum: kahvenin içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip karıştırıyorlar.Canım pişerken cezve içine koyuyorum Zaten sade içiyorum kahveyi Harika oluyor tavsiye ederim hem tok tutuyor insanı
İşte çok sık tartılmayın Canım iyi olmuyor kesinlikleyok arkasını getirmedim. getirmem de.
wc sorunu beni bu hafta çok üzdü. kilomun durmasını bırak artış oldu sanki. pazartesi 83.6 a kadar inmiştim. sonra devam ettiğim halde 84, 84.2 hatta dün akşam üzeri 84.6 oldu. biliyorum bu wc sorunundan, ama yinede sanki kilo almışım gibi de geldi. motivem düştü. haftabaşı en azından pazar güne kadar 82 olmayı düşünüyordum. böyle olunca moral gitti.
ama biraz da wc ye yardımcı olsun diye yedim kayısıyı.
valla yumurta yemedim diye yedim. değişiklik olsun diye.
ben denemedim ama şöyle yapılıyor biliyorum: kahvenin içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip karıştırıyorlar.
Canım dün ben çorba turşu su takıldım 6 defa çıktım herhalde wc yeyok arkasını getirmedim. getirmem de.
wc sorunu beni bu hafta çok üzdü. kilomun durmasını bırak artış oldu sanki. pazartesi 83.6 a kadar inmiştim. sonra devam ettiğim halde 84, 84.2 hatta dün akşam üzeri 84.6 oldu. biliyorum bu wc sorunundan, ama yinede sanki kilo almışım gibi de geldi. motivem düştü. haftabaşı en azından pazar güne kadar 82 olmayı düşünüyordum. böyle olunca moral gitti.
ama biraz da wc ye yardımcı olsun diye yedim kayısıyı.
valla yumurta yemedim diye yedim. değişiklik olsun diye.
ben denemedim ama şöyle yapılıyor biliyorum: kahvenin içine 1 çay kaşığı Hindistan cevizi yağı ekleyip karıştırıyorlar.
Sormayın bende dünden beri keten tüketiyorum normalde herkesin çalıştırıyormuş benim ters tepti kızlarCanım dün ben çorba turşu su takıldım 6 defa çıktım herhalde wc ye
Sıvıyı mı az alıyoruz acaba bilemedim ki
Sormayın bende dünden beri keten tüketiyorum normalde herkesin çalıştırıyormuş benim ters tepti kızlarCanım dün ben çorba turşu su takıldım 6 defa çıktım herhalde wc ye
Doğrudur canım ya keten tohumu iyi çalıştırır aslında bağırsaklarıSormayın bende dünden beri keten tüketiyorum normalde herkesin çalıştırıyormuş benim ters tepti kızlar
evet sık tartılınca iyi olmuyor ama böyle sorun olunca da insan merak ediyor.İşte çok sık tartılmayın Canım iyi olmuyor kesinlikle
yok ben suyu da çok içtim hafta boyunca. 3 lt hatta bazı gün 3 lt yi geçti. son iki gündür 2,5 içtim.Canım dün ben çorba turşu su takıldım 6 defa çıktım herhalde wc ye
Sormayın bende dünden beri keten tüketiyorum normalde herkesin çalıştırıyormuş benim ters tepti kızlar
mesela ayçiçek çekirdeği de beni sık wc ye çıkartıyor sizdede işe yaramalıevet sık tartılınca iyi olmuyor ama böyle sorun olunca da insan merak ediyor.
yok ben suyu da çok içtim hafta boyunca. 3 lt hatta bazı gün 3 lt yi geçti. son iki gündür 2,5 içtim.
noldu seni tıkadı mı yoksa benim gibi
evet sık tartılınca iyi olmuyor ama böyle sorun olunca da insan merak ediyor.
yok ben suyu da çok içtim hafta boyunca. 3 lt hatta bazı gün 3 lt yi geçti. son iki gündür 2,5 içtim.
noldu seni tıkadı mı yoksa benim gibi
Benim leblebi ve mısır işe yarıyor Canım birde sebze ve yeşillikmesela ayçiçek çekirdeği de beni sık wc ye çıkartıyor sizdede işe yaramalı
Bende ters teptiDoğrudur canım ya keten tohumu iyi çalıştırır aslında bağırsakları
valla akşamki kayısı, çekirdek, içtiğim probiyotik kapsül ve yine sahurda yediğim 1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği işe yaradı sanırım. sabah çıktım şükür. göbeğim indi biraz. çok şükür. 84 e geri döndüm. ama tabi 83 ü yeniden görmem lazım.mesela ayçiçek çekirdeği de beni sık wc ye çıkartıyor sizdede işe yaramalı
Nazara geldim
Bende eve gidince kefir içicem belki işe yararvalla akşamki kayısı, çekirdek, içtiğim probiyotik kapsül ve yine sahurda yediğim 1,5 dilim balkabaklı siyez ekmeği işe yaradı sanırım. sabah çıktım şükür. göbeğim indi biraz. çok şükür. 84 e geri döndüm. ama tabi 83 ü yeniden görmem lazım.
değmesin nazar sana
akşam ben de içicem canım.Bende eve gidince kefir içicem belki işe yarar
Bencede tekrar oku Canım bende siyezi Temmuz ayından sonra tüketmeyi düşünüyorumkızlar ben karar aldım. ramazanda oruç tutmaya çalışacağım. Allah izin verirse. bugün orucum zaten. ama tabi nefis bu insanın canı birşeyler istiyor. bu tabiki tatlı, ekmek, pilav olmayacak ama mesela az miktarda siyez ekmeği olabilir, az miktarda siyez bulguru olabilir ne bileyim yani böyle şeyler yiyebilirim ölçülü olarak. akşam iftardan sonra az miktarda kayısı olabilir. çünkü oruç tuttuğum zaman bağırsaklarım sorun oluyor. wc sorunu olunca da malum kilo duruyor. bu arada da karatayın kitaplarını yeniden elime alayım. evde var.
Olur canım zaten bildiğim kadarıyla vişnenin glisemik indeksi düşükya da akşam kendime tatlı yapayım diyorum. az miktarda ev yapımı yoğurt içine biraz donmuş vişne ve böğürtlen. hem de lifli. nasıl sizce?
Ben de duymuştum demirbilaçlarının kabızlık yaptığını ondan olabilir gerçektenSanırım Demir ilacı yaptı kızlar beni biraz önce gittim Zaten yan etkilerinde yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?