- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.321
Süt aklıma geldi benimde ben hiç tüketmedim saf kakao Canım hurmayı ezsen üstüne döksen ama hurmanın glisemik indeksi yüksek hem düşünmüş olur olmaz mıCanım neyle tüketeyim saf kakaoyu süt sevmiyorum pek
Süt aklıma geldi benimde ben hiç tüketmedim saf kakao Canım hurmayı ezsen üstüne döksen ama hurmanın glisemik indeksi yüksek hem düşünmüş olur olmaz mıCanım neyle tüketeyim saf kakaoyu süt sevmiyorum pek
Canım neyle tüketeyim saf kakaoyu süt sevmiyorum pek
Sağol canım ben hurma sevmiyorum bitter de kalsam daha iyi yediğim bitter in 100 gr ımda 11 gr şeker var 40 gr yesem 4.5 gr şeker almış olurum sadece 2-3 hurma yesem daha fazla şeker almış olurum meyve şekeri de olsaSüt aklıma geldi benimde ben hiç tüketmedim saf kakao Canım hurmayı ezsen üstüne döksen ama hurmanın glisemik indeksi yüksek hem düşünmüş olur olmaz mı
Evet sonra iftarda saldırmayayım yemeklereSahurda aç kalma sakin
Canım ben menülerini çok beğeniyorum çok sağlıklıKIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter
Canım hafif haşlıyorum 5 dk fazla değilCanım ben menülerini çok beğeniyorum çok sağlıklı
Yalnız sağlıklı mı beslenmek istiyorsun yoksa sağlıklı beslenip zayıflamak mı istiyorsun?
Eğer bunlardan azar azar yiyorsan zayıflarsın
Ama bezelye haşlanmışsa eğer nişasta döner yağlı doyana kadar ben yesem bunlardan ben kesinlikle kilo veremem
Hayır Canım niye darılayım buranın amacı zaten birbirimizi eleştirmek ve destek olmakMesela balık seviyor musun? Hamsi yiyebilirsin fırında 200 gr kadar iki öğünde yanında z.yağlı yeşil salata bol bol sağlıklı yağ yemiş olursun
Darılmadın değil mi canım banaMiyav_su benim belki boyumun kısalığından döner ben de kilo yapıyor evet haftada bir serbest öğünde olabilir ama benim bünyeme göre diyet yemeği değil
Evet sonra iftarda saldırmayayım yemeklere
Sahurda bir yumurta 1 parça somon H.cevizi suyu belki birazda kendim yaptığım lor peynirden tüketirim
İftardada diğer yumurta hakkımı somon salata domates çorbası tüketmeyi düşünüyorum
Akşam akşam insülini yükseltmemek lazım
Kızlar bazen atıştırmalık canım bir şeyler istiyor ya mesela arkadaşlarım elma yulaf tarçın topları yiyor meyve yulaf sevmiyorum
Ben de motivasyon olsun diye yumurta beyazı çekilmiş H.cevizi ve bademden toplar yapsam kakako da koyabilirim şöyle 2-3 top yesem (2-3 tk karışıma tekabül eder) yağ yakınını engellemez değil mi badem H.cevizi yağlı/kalorili olmalarına rağmen
Ne dersin canım A adacicegi yoksa biç bulaşmayayım mı o işlere
İnşallah canım ben de kalkacağım sahura Allah hepimizin oruçlarını kabul eder inşallahAllah nasip ederse gece sahura kalkacağım.
Yok canım hurmayı ölsem yememHurma ye bence nolur nolmaz iyi geliyor bo de zeytin karatay in tavsiyesi canım
Canım bence olabilir yani biz de insanız değil mi :) ben bugün dünyayı yedim zayen bakalım yarın nolcak
harikasın:)) o Hindistan cevizli kahveyi ben de denemek istiyorum.KIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter
amin inşallah canım.İnşallah canım ben de kalkacağım sahura Allah hepimizin oruçlarını kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?