DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

KIzlar bugünki menüm sabah zeytinyağlı bezelye ,keten tohumlu acı biberli yoğurt öğlen z.ysğlı bezelye ve keten tohumlu yoğurt ,Hindistan cevizli filtre kahve ,3 litreye yakın su tükettim akşam arkadaşa gideceğim oraya gitmeden büyük ihtimalle et döner yerim ekmeksiz ve kaçamaksız 5. Gün biter

Süt aklıma geldi benimde ben hiç tüketmedim saf kakao Canım hurmayı ezsen üstüne döksen ama hurmanın glisemik indeksi yüksek hem düşünmüş olur olmaz mı
Sağol canım ben hurma sevmiyorum bitter de kalsam daha iyi yediğim bitter in 100 gr ımda 11 gr şeker var 40 gr yesem 4.5 gr şeker almış olurum sadece 2-3 hurma yesem daha fazla şeker almış olurum meyve şekeri de olsa
Bitter daha avantajlı bence ..

Sahurda aç kalma sakin
Evet sonra iftarda saldırmayayım yemeklere
Sahurda bir yumurta 1 parça somon H.cevizi suyu belki birazda kendim yaptığım lor peynirden tüketirim

İftardada diğer yumurta hakkımı somon salata domates çorbası tüketmeyi düşünüyorum
Akşam akşam insülini yükseltmemek lazım

Kızlar bazen atıştırmalık canım bir şeyler istiyor ya mesela arkadaşlarım elma yulaf tarçın topları yiyor meyve yulaf sevmiyorum

Ben de motivasyon olsun diye yumurta beyazı çekilmiş H.cevizi ve bademden toplar yapsam kakako da koyabilirim şöyle 2-3 top yesem (2-3 tk karışıma tekabül eder) yağ yakınını engellemez değil mi badem H.cevizi yağlı/kalorili olmalarına rağmen

Ne dersin canım A adacicegi yoksa biç bulaşmayayım mı o işlere

Canım ben menülerini çok beğeniyorum çok sağlıklı
Yalnız sağlıklı mı beslenmek istiyorsun yoksa sağlıklı beslenip zayıflamak mı istiyorsun?
Eğer bunlardan azar azar yiyorsan zayıflarsın
Ama bezelye haşlanmışsa eğer nişasta döner yağlı doyana kadar ben yesem bunlardan ben kesinlikle kilo veremem

Mesela balık seviyor musun? Hamsi yiyebilirsin fırında 200 gr kadar iki öğünde yanında z.yağlı yeşil salata bol bol sağlıklı yağ yemiş olursun

Darılmadın değil mi canım bana Miyav_su benim belki boyumun kısalığından döner ben de kilo yapıyor evet haftada bir serbest öğünde olabilir ama benim bünyeme göre diyet yemeği değil

Canım hafif haşlıyorum 5 dk fazla değil

Hayır Canım niye darılayım buranın amacı zaten birbirimizi eleştirmek ve destek olmak

sabah 08.40
2 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
11 zeytin
domates
3 kiraz ve 2 yeşil erik

ara 14.00
200 mlt kefir
1 ceviz, 5 çiğ badem

ara 16.00
1 küçük bol peynirli nohut unu poğaçası
5 çiğ badem, 7 çiğ fındık

akşam 19.15
1 tabak kıymalı taze fasulye
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
salata

yatana kadar 2,5 lt su
öğlen 40 akşam üzeri 20 dk tempolu yürüyüş

Hurma ye bence nolur nolmaz iyi geliyor bo de zeytin karatay in tavsiyesi canım

Canım bence olabilir yani biz de insanız değil mi :) ben bugün dünyayı yedim zayen bakalım yarın nolcak

Hurma ye bence nolur nolmaz iyi geliyor bo de zeytin karatay in tavsiyesi canım

Canım bence olabilir yani biz de insanız değil mi :) ben bugün dünyayı yedim zayen bakalım yarın nolcak
Yok canım hurmayı ölsem yemem
Hindistan cevizi toplarının yerine şunu düşündüm:
Lor peynirli yumurta yapıp 4-5 tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi döküp sıcak sucak yiyeceğim
Keçi boynuzu pekmezi bizim evdeki üzüm pekmezi kadar katı ve şekerli değil
Bir de haftada bir gün yersem bir şeylik olmaz o pekmezden
Bir de lor da hafif şirmesni oluyor
Al sana tatlı sıcak sıcak bir de nefis

Son düzenleme:
Kızlar az önce tartıya çıktım ne göreyim 57.90 kg artık ölsem de gam yemem herhalde kimse beni tutamaz bu haziran
O dolaptakı güzel kıyafetlerimi çatır çatır giyeceğim her gün bir çeşit

Ne oldu da vermeye başladım kiloları
Öncelikle akşam yemelerini bıraktım ü hafta
Sonra da hastayım diye hayatımda içmediğim kadar su içtim dünden beri su mucizeymiş boşuna demiyorlar diyette su için su diye (ah ceru ah diyorum bu zamana kadar kendini boşuna hırpalamışsın bünyeme az lanet okumadım su içsem yarıyor diye su içmediğim için yarıyormuş oysaki)
İyice bunalıma girmiştim son günlerde gitmiyor bu kilolar yoga mı yapsam pilatese mi başlasam diye
Kızlar iki gündün yataktan çıkmadığım halde hale bakar mısınız

harikasın:)) o Hindistan cevizli kahveyi ben de denemek istiyorum.
İnşallah canım ben de kalkacağım sahura Allah hepimizin oruçlarını kabul eder inşallah
amin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…