• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Avokado alma şansın varsa onuda tüketebilirsin Canım çok faydalı beluga mercimeği yeşil mercimek haşla salatasını yap bıgün A101 de gördüm o mercimeği ,pastırma al çok az
avakadoyu arada alıyorum ama bazen ondan da bıkıyorum. beluga mercimeği, yeşil mercimek, pastırma falan var evde. ama tabi pastırmayı evdeyken yiyebilirim. işe olmaz:KK43: buzlukta füme et var ama onu yerim. iyiki aklıma getirdin.

Canım benim o senin inceliğin ve kibarlığın teşekkür ederim yanlız beni görsen bu mu kibar kadın dersin :eek:iri cüsseli :KK70:kesinlikle açıklaman ayrıntılı olmuş ben düz geçmişim şimdi farkettim
o zaman un türevi yemeyeyim. ama yarın o çok peynirli az unlu nohut unu poğaçalarımı yiyeyim. çünkü başka bir şey hazırlamadım şu an. sonra dikkat ederim. bir de kitabını okumuştum ama yeniden ele alayım hatırlayayım.

Bende öyle bayramda tatlı niyetine bisküvi arasına lokum düşünüyordum ve bugün ablamda millet yedi löp löp ben hayır dedim
sakın yeme canım:KK43: benim canım hiç çekmiyor karatay başladığımdan beri.

evet canım ya o 57 bir görsem çekinmiycem burada sevinç gözyaşlarımın sel olduğu bir video paylaşacağım ahahah :KK66:
Yeter artık Çok uzadı bu iş

Aynen ya gelip gidip tartiliyorum ama yarına 57 ı yine goremicem ve gerçekten şu an çok acıktım :)

Günaydın kızlar bu sabah ben 58.25 geldim
Bugün işe gidemeyeceğim rahatsızlığımdan dolayı
Evde inşallah can sıkıntısından yemeklere dalmam
Hastalık halinde kafa da biraz dumanlı oluyor ya

A adacicegi canım sen düzelebildin mi bu ara. Sen regl de görüyordun regliyken tartı yanıltmaz mı ben o dönemler hiç çıkmıyorum tartıya

Kızlar bizimkiler mangal yaptı az önce hiç yanlarına gitmedim ahaha
Mangala dayanamam böylesi iyi oldu :KK66:
Canım ben zamansız yemeklerde kendi hakkimi ayriyorum. Zamani gelince ısıtıp yiyorum. Böylece onlar zamansız ben zamanında yemiş oluyorum.o saatte mangal keyfi. Hava güzeldi sanırım.

Canım sen doydun mu hem gecen gün ne güzel yürüyüş yapmıştın sanırım hava müsait değildi başlamışken bırakma bence
Doydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.

İyi geceler kızlar :KK200::KK200::KK200::KK200:yarın arkadaşda toplanacaz dükkanı kapattım bir yerde yiyip yAda yanımda götürmeyi planlıyorum yememek için sadece çay içerim artık :KK50:
Yeme canım yanlış şeyler. Bize hastalık mutsuzluk olarak geri dönüyor. Önceden karnını guzelce doyur sonra git çay iç. Ben öyle yapiyorum

Doydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.
Ay tüh Canım ya çok üzüldüm eyvah eyvah hemen toplanır inşallah yavrucak zaten tiroid yüzünden sinirliyiz insan iyice patlayacak gibi oluyor geçmiş olsun

Canım çok kasıyoruz şu sıralar
400 gr var sadece 57'e az kaldı bozma sakın diyeti

Aynen öyle ama geçen haftadan bu yana sadece 1 kilo gitti

Günaydın kızlar bu sabah ben 58.25 geldim
Bugün işe gidemeyeceğim rahatsızlığımdan dolayı
Evde inşallah can sıkıntısından yemeklere dalmam
Hastalık halinde kafa da biraz dumanlı oluyor ya

A adacicegi canım sen düzelebildin mi bu ara. Sen regl de görüyordun regliyken tartı yanıltmaz mı ben o dönemler hiç çıkmıyorum tartıya

Canım ilk gün fazla çıkıyor ama sonra kilomu etkilemiyor benim 4. Gündeyim . Benim zaten 1 hafta sürüyor 17 gün sonra tekrar oluyor yani periyot 24 25 benim o yüzden regl benim doğal halim :) midem düzeldi çok şükür ishal geçti bu sefer de kabız oldum sanırım :)

Geçmiş olsun canim

Canım çok üzüldüm çocuklar çok hassas oluyor değil mi çok dikkat etmek gerekiyor esen yelden alıyorlar geçmiş olsun tekrar

Canım ben zamansız yemeklerde kendi hakkimi ayriyorum. Zamani gelince ısıtıp yiyorum. Böylece onlar zamansız ben zamanında yemiş oluyorum.o saatte mangal keyfi. Hava güzeldi sanırım.
Canım Fazla kilom olmasa kalanlardan yerdim ben de dediğin gibi ertesi gün
Yediğim de yeter bir süre diyete odaklanmam lazım şimdi
Onun için konsantrasyonumu bozmak istemedim
Bozupta tekrar o moda girmek zor oluyor
Canım hava o kadar iyi değildi Boğaz olsunda başka bir şey olmasın;)

A adacicegi canım vereceğiz bir şekilde bu kiloları sen merak etme 57'e ne kaldı şunun şurasında

Ben şahsen yarından çok tedirginim
Geçen sene Ramazan'da almıştım kiloları
İlk günden titiz davranıp güzel bir sistem oturtmam lazım ki öyle gitsin bütün ay boyunca

Canım Fazla kilom olmasa kalanlardan yerdim ben de dediğin gibi ertesi gün
Yediğim de yeter bir süre diyete odaklanmam lazım şimdi
Onun için konsantrasyonumu bozmak istemedim
Bozupta tekrar o moda girmek zor oluyor
Canım hava o kadar iyi değildi Boğaz olsunda başka bir şey olmasın:KK66:
Kesinlikle bozuldum artık çorap söküğü gibi gidiyor tuttubilirsen dün ablamlarda makarna ,pilav hepsi vardı sadece kuru fasulye ve turşu yedim o kadar

A adacicegi canım vereceğiz bir şekilde bu kiloları sen merak etme 57'e ne kaldı şunun şurasında

Ben şahsen yarından çok tedirginim
Geçen sene Ramazan'da almıştım kiloları
İlk günden titiz davranıp güzel bir sistem oturtmam lazım ki öyle gitsin bütün ay boyunca
Canım günlük yemek listesi hazırla ben öyle yapıyorum hoş fazla yapıyorum 2 gün yiyorum ama olsun çünkü yoğun çalışan bir insanım malum

avakadoyu arada alıyorum ama bazen ondan da bıkıyorum. beluga mercimeği, yeşil mercimek, pastırma falan var evde. ama tabi pastırmayı evdeyken yiyebilirim. işe olmaz:KK43: buzlukta füme et var ama onu yerim. iyiki aklıma getirdin.

o zaman un türevi yemeyeyim. ama yarın o çok peynirli az unlu nohut unu poğaçalarımı yiyeyim. çünkü başka bir şey hazırlamadım şu an. sonra dikkat ederim. bir de kitabını okumuştum ama yeniden ele alayım hatırlayayım.

sakın yeme canım:KK43: benim canım hiç çekmiyor karatay başladığımdan beri.
Yemedim Canım C cerulean dediği gibi bir bozuldu mu insan toparlayamıyor çok şükür bugün 5.gün fazladan yemek getirdim 3 gün yapıcam orada kek ıvır zıvır tüketmeyi düşünmüyorum

Back