- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.301
Aslında çok mantıklı Canım aklımda olsun benimdeCanım ben zamansız yemeklerde kendi hakkimi ayriyorum. Zamani gelince ısıtıp yiyorum. Böylece onlar zamansız ben zamanında yemiş oluyorum.o saatte mangal keyfi. Hava güzeldi sanırım.
Kesinlikle canım bu hafta çok süper gitti Allah bozmasın ilk Karataya başladığım zamanlardaki performansımı yakaladım şükürYeme canım yanlış şeyler. Bize hastalık mutsuzluk olarak geri dönüyor. Önceden karnını guzelce doyur sonra git çay iç. Ben öyle yapiyorum
Ahaha canım süper olmuş burası
Sağol canim. Sana da geçmiş olsun. 1 kilo çok iyi bence. Allah artırsın.Aynen öyle ama geçen haftadan bu yana sadece 1 kilo gitti
Canım ilk gün fazla çıkıyor ama sonra kilomu etkilemiyor benim 4. Gündeyim . Benim zaten 1 hafta sürüyor 17 gün sonra tekrar oluyor yani periyot 24 25 benim o yüzden regl benim doğal halim :) midem düzeldi çok şükür ishal geçti bu sefer de kabız oldum sanırım :)
Geçmiş olsun canim
Teşekkür ederim canım.Canım çok üzüldüm çocuklar çok hassas oluyor değil mi çok dikkat etmek gerekiyor esen yelden alıyorlar geçmiş olsun tekrar
Canım günlük yemek listesi hazırla ben öyle yapıyorum hoş fazla yapıyorum 2 gün yiyorum ama olsun çünkü yoğun çalışan bir insanım malum
Sağol canim. Sana da geçmiş olsun. 1 kilo çok iyi bence. Allah artırsın.
Evet canım ben de katılıyorum hergün tartılmada iyi değil .. ben belki yarın tartılmam Pazar veya pazartesi tartılırımGörürsün Canım bir yerde kırılacak vücudun sık tartılma haftalık tartıl Canım
Canım kuru fasulye turşu yetmiyor mu işte ne güzel yapmışsınKesinlikle bozuldum artık çorap söküğü gibi gidiyor tuttubilirsen dün ablamlarda makarna ,pilav hepsi vardı sadece kuru fasulye ve turşu yedim o kadar
Bizde öyleyiz Canım bir o sırar etmeler Yok milletden soğudum resmen benim eşimde kilo kilo alır herşeyi ben haftalık alıyorum Pazar'dan pazara gidemezsem marketten günlük alıyorum çok daha iyi benim içinCanım kuru fasulye turşu yetmiyor mu işte ne güzel yapmışsın
Kendimi katarak söylüyorum bizdeki bu Boğaz derdi milletem ölüyoruz boğaz için başka hobimiz yok gibi
Bizim eve kilo kilo çerez alınır mesela yuh diyesim var bazen kıtlık var gibi
Bizde öyleyiz Canım bir o sırar etmeler Yok milletden soğudum resmen benim eşimde kilo kilo alır herşeyi ben haftalık alıyorum Pazar'dan pazara gidemezsem marketten günlük alıyorum çok daha iyi benim içinCanım kuru fasulye turşu yetmiyor mu işte ne güzel yapmışsın
Kendimi katarak söylüyorum bizdeki bu Boğaz derdi milletem ölüyoruz boğaz için başka hobimiz yok gibi
Bizim eve kilo kilo çerez alınır mesela yuh diyesim var bazen kıtlık var gibi
Kızlar bugün çorba turşu somon balığı takıldım sabah iki haş yumurta yedim karnım gur gur acaba turşuyu mu abarttımacıda bira bozuyor ya bağırsakları turşu suyu iyi gelmedi herhalde
Kesin turşudur Canım afiyet olsunKızlar bugün çorba turşu somon balığı takıldım sabah iki haş yumurta yedim karnım gur gur acaba turşuyu mu abarttımacıda bira bozuyor ya bağırsakları turşu suyu iyi gelmedi herhalde
Ah canım ne diyeyim bizde büyüklerimizden bunları görerek yetiştikBizde öyleyiz Canım bir o sırar etmeler Yok milletden soğudum resmen benim eşimde kilo kilo alır herşeyi ben haftalık alıyorum Pazar'dan pazara gidemezsem marketten günlük alıyorum çok daha iyi benim için
Amin canım hepimizin bol olur inşallahAh canım ne diyeyim bizde büyüklerimizden bunları görerek yetiştik
Elin bol olsun bol bol ye ve yedir
Saf kakao tüketebilirsin Canım bitter yerineKizlar az önce uykudan uyandım mutfağa koşup bitter çikolata yedim
40 gr yemişimdir sahura kadar başka birşey yemiycem ama inşallah yağ yakımına engel olmaz o zamana kadar
Benim bildiğim bitter kilo vermeyi sabote eden bir besin çünkü
Canım neyle tüketeyim saf kakaoyu süt sevmiyorum pekSaf kakao tüketebilirsin Canım bitter yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?