DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Sağol canim. Sana da geçmiş olsun. 1 kilo çok iyi bence. Allah artırsın.

Aynen ramazan da zor olacak

Canım günlük yemek listesi hazırla ben öyle yapıyorum hoş fazla yapıyorum 2 gün yiyorum ama olsun çünkü yoğun çalışan bir insanım malum

Canım bu hafta diyet yapamicam sınavım var beynim durdu resmen karbonhidrat yememmekten

Sağol canim. Sana da geçmiş olsun. 1 kilo çok iyi bence. Allah artırsın.

Amin canım cumlemize

Görürsün Canım bir yerde kırılacak vücudun sık tartılma haftalık tartıl Canım
Evet canım ben de katılıyorum hergün tartılmada iyi değil .. ben belki yarın tartılmam Pazar veya pazartesi tartılırım
Bir de eksi gördüğüm bir Ramazan menüsü tutturabilirsem benden iyisi Yok artık Ramazan sonuna kadar hiç tartılmam dermişim

Kesinlikle bozuldum artık çorap söküğü gibi gidiyor tuttubilirsen dün ablamlarda makarna ,pilav hepsi vardı sadece kuru fasulye ve turşu yedim o kadar
Canım kuru fasulye turşu yetmiyor mu işte ne güzel yapmışsın
Kendimi katarak söylüyorum bizdeki bu Boğaz derdi milletem ölüyoruz boğaz için başka hobimiz yok gibi
Bizim eve kilo kilo çerez alınır mesela yuh diyesim var bazen kıtlık var gibi

Bizde öyleyiz Canım bir o sırar etmeler Yok milletden soğudum resmen benim eşimde kilo kilo alır herşeyi ben haftalık alıyorum Pazar'dan pazara gidemezsem marketten günlük alıyorum çok daha iyi benim için

Kızlar bugün çorba turşu somon balığı takıldım sabah iki haş yumurta yedim karnım gur gur acaba turşuyu mu abarttım acıda bira bozuyor ya bağırsakları turşu suyu iyi gelmedi herhalde

Bizde öyleyiz Canım bir o sırar etmeler Yok milletden soğudum resmen benim eşimde kilo kilo alır herşeyi ben haftalık alıyorum Pazar'dan pazara gidemezsem marketten günlük alıyorum çok daha iyi benim için

Kızlar bugün çorba turşu somon balığı takıldım sabah iki haş yumurta yedim karnım gur gur acaba turşuyu mu abarttım acıda bira bozuyor ya bağırsakları turşu suyu iyi gelmedi herhalde
Kesin turşudur Canım afiyet olsun

Kizlar az önce uykudan uyandım mutfağa koşup bitter çikolata yedim
40 gr yemişimdir sahura kadar başka birşey yemiycem ama inşallah yağ yakımına engel olmaz o zamana kadar
Benim bildiğim bitter kilo vermeyi sabote eden bir besin çünkü

Ah canım ne diyeyim bizde büyüklerimizden bunları görerek yetiştik
Elin bol olsun bol bol ye ve yedir

Kızlar biraz bozuldu moralim bu bitter olayına ama acil durumlarda kendime müsade edeceğime söz vermiştim
Yani liste dışına çıkmadım çerez çekirdek yemedim

Önemli olan şu an arkasını getirmemek
Yarın sahurda çorba içecektim kendimi iyi hissedersem belki onu içmem hatamı telafi etmek için

Saf kakao tüketebilirsin Canım bitter yerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…