- 30 Kasım 2014
- 28.773
- 126.922
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.281
avakadoyu arada alıyorum ama bazen ondan da bıkıyorum. beluga mercimeği, yeşil mercimek, pastırma falan var evde. ama tabi pastırmayı evdeyken yiyebilirim. işe olmazAvokado alma şansın varsa onuda tüketebilirsin Canım çok faydalı beluga mercimeği yeşil mercimek haşla salatasını yap bıgün A101 de gördüm o mercimeği ,pastırma al çok az
o zaman un türevi yemeyeyim. ama yarın o çok peynirli az unlu nohut unu poğaçalarımı yiyeyim. çünkü başka bir şey hazırlamadım şu an. sonra dikkat ederim. bir de kitabını okumuştum ama yeniden ele alayım hatırlayayım.Canım benim o senin inceliğin ve kibarlığın teşekkür ederim yanlız beni görsen bu mu kibar kadın dersiniri cüsseli kesinlikle açıklaman ayrıntılı olmuş ben düz geçmişim şimdi farkettim
sakın yeme canımBende öyle bayramda tatlı niyetine bisküvi arasına lokum düşünüyordum ve bugün ablamda millet yedi löp löp ben hayır dedim
iyi geceler canım.İyi geceler kızlaryarın arkadaşda toplanacaz dükkanı kapattım bir yerde yiyip yAda yanımda götürmeyi planlıyorum yememek için sadece çay içerim artık
evet canım ya o 57 bir görsem çekinmiycem burada sevinç gözyaşlarımın sel olduğu bir video paylaşacağım ahahah
Yeter artık Çok uzadı bu iş
Kızlar dikkat edip önümüzdeki haftaya 57 le başlamak istiyorum
Hastalık nedeniyle de iştahım bir kesildi keşke hep böyle olsa ...
Canım çok kasıyoruz şu sıralarGünaydın kızlar 58.3 oldum sadece 100 gram yok ben bu 57 ı goremicem
Canım ben zamansız yemeklerde kendi hakkimi ayriyorum. Zamani gelince ısıtıp yiyorum. Böylece onlar zamansız ben zamanında yemiş oluyorum.o saatte mangal keyfi. Hava güzeldi sanırım.Kızlar bizimkiler mangal yaptı az önce hiç yanlarına gitmedim ahaha
Mangala dayanamam böylesi iyi oldu
Doydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.Canım sen doydun mu hem gecen gün ne güzel yürüyüş yapmıştın sanırım hava müsait değildi başlamışken bırakma bence
Yeme canım yanlış şeyler. Bize hastalık mutsuzluk olarak geri dönüyor. Önceden karnını guzelce doyur sonra git çay iç. Ben öyle yapiyorumİyi geceler kızlaryarın arkadaşda toplanacaz dükkanı kapattım bir yerde yiyip yAda yanımda götürmeyi planlıyorum yememek için sadece çay içerim artık
Ay tüh Canım ya çok üzüldüm eyvah eyvah hemen toplanır inşallah yavrucak zaten tiroid yüzünden sinirliyiz insan iyice patlayacak gibi oluyor geçmiş olsunDoydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.
İnşallah canım. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin inşallah.Ay tüh Canım ya çok üzüldüm eyvah eyvah hemen toplanır inşallah yavrucak zaten tiroid yüzünden sinirliyiz insan iyice patlayacak gibi oluyor geçmiş olsun
Canım çok kasıyoruz şu sıralar
400 gr var sadece 57'e az kaldı bozma sakın diyeti
Günaydın kızlar bu sabah ben 58.25 geldim
Bugün işe gidemeyeceğim rahatsızlığımdan dolayı
Evde inşallah can sıkıntısından yemeklere dalmam
Hastalık halinde kafa da biraz dumanlı oluyor ya
A adacicegi canım sen düzelebildin mi bu ara. Sen regl de görüyordun regliyken tartı yanıltmaz mı ben o dönemler hiç çıkmıyorum tartıya
Doydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.
Canım çok üzüldüm çocuklar çok hassas oluyor değil mi çok dikkat etmek gerekiyor esen yelden alıyorlar geçmiş olsun tekrarDoydum nasıl yedim yemeğimi bir bilsen. Bebek hiç durma di . bir kucagimda bebek bir elimde kasik. Allah kerim. Bebisim hastalandı gece. Uykusuzum sorma. Hava iyi yürüyüşe gideyim dedim. Saat 5 gibi. Sanırım usuttu. Gece kustu surekli. İnşallah cabuk duzelir yoksa düzen bozulunca benim sinirlerde bozuluyor.
Canım Fazla kilom olmasa kalanlardan yerdim ben de dediğin gibi ertesi günCanım ben zamansız yemeklerde kendi hakkimi ayriyorum. Zamani gelince ısıtıp yiyorum. Böylece onlar zamansız ben zamanında yemiş oluyorum.o saatte mangal keyfi. Hava güzeldi sanırım.
Amin Canımİnşallah canım. Rabbim sifa bekleyen herkese sifa versin inşallah.
Kesinlikle bozuldum artık çorap söküğü gibi gidiyor tuttubilirsen dün ablamlarda makarna ,pilav hepsi vardı sadece kuru fasulye ve turşu yedim o kadarCanım Fazla kilom olmasa kalanlardan yerdim ben de dediğin gibi ertesi gün
Yediğim de yeter bir süre diyete odaklanmam lazım şimdi
Onun için konsantrasyonumu bozmak istemedim
Bozupta tekrar o moda girmek zor oluyor
Canım hava o kadar iyi değildi Boğaz olsunda başka bir şey olmasın
Canım günlük yemek listesi hazırla ben öyle yapıyorum hoş fazla yapıyorum 2 gün yiyorum ama olsun çünkü yoğun çalışan bir insanım malum
Yemedim Canım C cerulean dediği gibi bir bozuldu mu insan toparlayamıyor çok şükür bugün 5.gün fazladan yemek getirdim 3 gün yapıcam orada kek ıvır zıvır tüketmeyi düşünmüyorumavakadoyu arada alıyorum ama bazen ondan da bıkıyorum. beluga mercimeği, yeşil mercimek, pastırma falan var evde. ama tabi pastırmayı evdeyken yiyebilirim. işe olmazbuzlukta füme et var ama onu yerim. iyiki aklıma getirdin.
o zaman un türevi yemeyeyim. ama yarın o çok peynirli az unlu nohut unu poğaçalarımı yiyeyim. çünkü başka bir şey hazırlamadım şu an. sonra dikkat ederim. bir de kitabını okumuştum ama yeniden ele alayım hatırlayayım.
sakın yeme canımbenim canım hiç çekmiyor karatay başladığımdan beri.
Görürsün Canım bir yerde kırılacak vücudun sık tartılma haftalık tartıl CanımGünaydın kızlar 58.3 oldum sadece 100 gram yok ben bu 57 ı goremicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?