DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Karataya göre her türlü un sadece siyez faydalı
ben baklagil unları iyidir diye düşündüm. kan şekerini hızlı yükseltmez diye. yoksa evde siyez unum var. hatta buzlukta halen balkabağı püresi eklediğim siyez ekmeği dilimlerim duruyor. yoksa onlardan yerim valla.

evet. aslında yumurtadan hergün yersem bıkıyorum. o yüzden seçenek olsun dedimdi.

evet. aslında yumurtadan hergün yersem bıkıyorum. o yüzden seçenek olsun dedimdi.
Bende bıktım zaten yıllardır yemezdim yumurtayı Karatay ile başladım oda bıktırdı dükkana götürüyorum sıcak suda ısıtıyorum o koku o yüzden farkındaysan sebze tüketiyorum hem iyi oluyor benim için hayta buzlukta yazdan kalma biberlerim var bugün lor aldım birde annem bahçeden bakla getirmiş onu haşlayıp lor ile biberi doldurmayı düşünüyorum semizotlu keten tohumlu

kayısıyı yapayım. evet sabah sebze seçeneği de güzel olur. hergün yumurtadan bıktım.
Avokado alma şansın varsa onuda tüketebilirsin Canım çok faydalı beluga mercimeği yeşil mercimek haşla salatasını yap bıgün A101 de gördüm o mercimeği ,pastırma al çok az

Canım benim o senin inceliğin ve kibarlığın teşekkür ederim yanlız beni görsen bu mu kibar kadın dersin iri cüsseli kesinlikle açıklaman ayrıntılı olmuş ben düz geçmişim şimdi farkettim

hımmm değişik olur bak lorlu biber dolması

ben yumurtayı yağda seviyorum. onun bile çoğu tabiki bıktırır ama açıkçası haşlamayı çok sevmiyorum. işyerine de mecburen çoğunlukla haşlama götürüyorum. bugün zorlandım iyice yerken. yarın yemeyeceğim o kesin. ama ramazanda Allah nasip eder de oruca devam edersem sahurda sebzeli, kıymalı, peynirli falan yapıp yağda yerim. ya da piyaz olarak. içine bol limon koyunca tadı güzel oluyor.

şu sabahlara sebze olayına ben de gireyim ama işi sağlama almam lazım acıkmamam lazım. çiğ badem falan yerim o zaman tutsun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…