- 30 Kasım 2014
- 28.773
- 126.922
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.261
nohut unu olumsuz etkiler mi? bol peynirliler amaBence sen bu poğacaları haftada 1-2 gün tüketmeye özen göster
Karataya göre her türlü un sadece siyez faydalınohut unu olumsuz etkiler mi? bol peynirliler ama
ben baklagil unları iyidir diye düşündüm. kan şekerini hızlı yükseltmez diye. yoksa evde siyez unum var. hatta buzlukta halen balkabağı püresi eklediğim siyez ekmeği dilimlerim duruyor. yoksa onlardan yerim valla.Karataya göre her türlü un sadece siyez faydalı
evet canım ya o 57 bir görsem çekinmiycem burada sevinç gözyaşlarımın sel olduğu bir video paylaşacağım ahahahYa sorma ya diyeti bırakamam ömür boyu of
Geçmiş olsun canım inşallah ya 57.9 a bile raziyim
evet. aslında yumurtadan hergün yersem bıkıyorum. o yüzden seçenek olsun dedimdi.
mangaldan azcık alsaydın bir şey olmazkiKızlar bizimkiler mangal yaptı az önce hiç yanlarına gitmedim ahaha
Mangala dayanamam böylesi iyi oldu
mangaldan azcık alsaydın bir şey olmazki
Bende bıktım zaten yıllardır yemezdim yumurtayı Karatay ile başladım oda bıktırdıevet. aslında yumurtadan hergün yersem bıkıyorum. o yüzden seçenek olsun dedimdi.
Bir mutluyum ki şu an anlatamam hayır dediğim için
İrade güçlendirme egzersizler yapıyorum şu sıralar ahah iyi de gidiyor
Avokado alma şansın varsa onuda tüketebilirsin Canım çok faydalı beluga mercimeği yeşil mercimek haşla salatasını yap bıgün A101 de gördüm o mercimeği ,pastırma al çok azkayısıyı yapayım. evet sabah sebze seçeneği de güzel olur. hergün yumurtadan bıktım.
Avokado alma şansın varsa onuda tüketebilirsin Canım çok faydalı beluga mercimeği yeşil mercimek haşla salatasını yap bıgün A101 de gördüm o mercimeği ,pastırma al çok azkayısıyı yapayım. evet sabah sebze seçeneği de güzel olur. hergün yumurtadan bıktım.
Canım benim o senin inceliğin ve kibarlığın teşekkür ederim yanlız beni görsen bu mu kibar kadın dersin
Canım sen doydun mu hem gecen gün ne güzel yürüyüş yapmıştın sanırım hava müsait değildi başlamışken bırakma benceAkşam ki menum
Azciger
Az kusbasi et
Zeytin 5 tane
Yeşil soğan
Yogurt 5 kasik kadar.
Canım yanlış yapıyorsun resmen aç kalıyorsun yapma benceKızlar bizimkiler mangal yaptı az önce hiç yanlarına gitmedim ahaha
Mangala dayanamam böylesi iyi oldu
Bende öyle bayramda tatlı niyetine bisküvi arasına lokum düşünüyordum ve bugün ablamda millet yedi löp löp ben hayır dedimBir mutluyum ki şu an anlatamam hayır dediğim için
İrade güçlendirme egzersizler yapıyorum şu sıralar ahah iyi de gidiyor
hımmm değişik olur bak lorlu biber dolmasıBende bıktım zaten yıllardır yemezdim yumurtayı Karatay ile başladım oda bıktırdıdükkana götürüyorum sıcak suda ısıtıyorum o koku o yüzden farkındaysan sebze tüketiyorum hem iyi oluyor benim için hayta buzlukta yazdan kalma biberlerim var bugün lor aldım birde annem bahçeden bakla getirmiş onu haşlayıp lor ile biberi doldurmayı düşünüyorum semizotlu keten tohumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?