DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Eki Görüntüle 2000021
Gaps diyeti Karatay gibi fakat daha katı kuralları var
Canım benim beslenmem buna baya benziyormuş
Ev yoğurdunu, bitter çikolatayı ve paket çekirdeği saymazsak
Baklagil hiç yemiyorum, sebzede de Herşeyi yemiyorum havuç kış kabağı gibi karbonhidrat değeri yüksek olanlardan uzak duruyorum
Kahve de sütü bırakalı da 1,5 sene olmuştur ..
Gaps a ne kadar yakın o kadar zayıfım yukarıda görüldüğü gibi..
Canım ama burada gaps tan bir hastalık olarak bahsediyorlar (gaps hastaları) diyet olarak bahsetmiyorlar anlamadım?

bende de polikistik over vardı. kaç yıl önce 20 kilo verdim iyileştim. şimdi yeniden kilo aldım ama yok yine de. karatayla hipotroid iyileşiyor. bu şekilde iyileşenler var.

Ne çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Bizim Miyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
inşallah

Afiyet olsun. Avakoda yağını ne işin kullanıyorsun. Kaşığa koyup ictin mi?
salatanın içine koydum. avakado almadığım zaman kullanmak için aldım.

Canım afiyet olsun Harika bir menü
saol tatlım ama anlamadım gitti. pazartesi gününden bu yana kilo veremiyorum. moralim bozuluyor beslenme düzenimi bozmadım ama keyfim kaçtı açıkçası.
pazar sabahı 84 tüm
pazartesi sabahı 83.6
salıdan bu yana 84 çıktım
bu akşam 84.2
kilo almadığımı biliyorum ama sinir bozucu

afiyet olsun gayet güzel.

Reglin yaklaşıyor olabilir mi Canım

sabah 08.40
1 yumurta
6 top peynir
8 zeytin
1 yk çiğ kabak çekirdeği içi
2 tk çiğ ayçekirdeği içi
domates biber bol yeşillik
2 günkurusu kayısı

ara 15.00
200 mlt kefir
çiğ olarak 2 ceviz, 3 badem ve 2 fındık

ara 16.00
1 küçük peynirli nohut unu poğaçası

akşam 19.00
2 yk soğanlı biberli ciğer
kıymalı taze fasulye
1 kase cacık
2 dilim alabaş

yatana kadar 2,5 lt su
bugün sporum yoktu.valla az sonra leslie yapar mıyım bilmiyorum.

Sebze tüket Canım birde bir gece öncesinden kırı kayısıyı suya koy sabah suyunu iç sonra kayısı tüket Canım benimde vardı sabahları sebze ve yoğurt rahatlattı
kayısıyı yapayım. evet sabah sebze seçeneği de güzel olur. hergün yumurtadan bıktım.

Afiyet olsun canım yoğurduna keten tohumu ekle

Bende yarın götüreceğim dükkana semizotu ile keten tohumu hem omega var hemde bağırsakları çalıştırıyor
ben de semiz otu aldım. yapabilirim aslında ama buzlukta nohut unundan bol peynirli poğaçalarım var. onlardan 2 tane yiyeyim diye düşünüyorum. ama diğer taraftan da semiz otu bağırsakları çalıştırır doğru.

Bence sen bu poğacaları haftada 1-2 gün tüketmeye özen göster

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…