- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.221
İlaç Nodül oluşumunu engelliyormus canım. Benim doktorum bana öyle söylemişti. Troidin hirmonun normal seviyede mi?
Sağol canım Biran önce kurtulmak istiyorum he
Yenilebilecek en güzel şeyleri yemissin. Afiyet olsun. Şifa olur inşallah canım. Yeni kilon için tebrik ederimCanım sağol sorduğun için
akşam yoğurt hakkım vardı saat 16 dan sonra onu yiyip başka bit şey yemek istemiyordum ama Boğaz ağrısından eve gelince domates çorbası turşu suyu tükettim
Yağ yakınına engel olmamış
Bugün 58.70 geldim dün 59.20 gelmiştim çok mutlu oldum artık bozmuycam inşallah dün kaçamaksız üçüncü günü tamamladım ceru için bir ilk sayılır bu
Teşekkür ederim canımnt biotic kullanıyorum. içinde probiyotik dışında prebiyotik de var.daha önce solgarınkini kullanıyordum.
suyu kaç gündür çok içiyorum . hep 3 lt yi geçtim. ev yoğurdu kefir falan içtim. salata da yiyorum. yağlı da yiyorum.
ben de şeker oranından dolayı meyve yemedim bugün.
inşallah kurtulursun canım.
afiyet olsun çok güzel olmuş.
Canım afiyet olsun Harika bir menüsabah 08.40
1 yumurta, peynir, 7 zeytin, 1/2 ceviz, 1 yk avakado yağı, 1 yk çiğ kabak çekirdeği içi, 1 tk çiğ şam fıstığı, domates, yeşil biber, yeşillik
ara 14.30
200 mlt kefir, 13 çiğ badem, 5 çiğ fındık
akşam 19.30
soğanlı biberli ciğer kavurma
marul domates salatası
300 mlt ayran (ev yoğurdundan)
yatana kadar su 3 lt olur
20+20 toplam 40 dk tempolu yürüyüş
Miyav_su canım oncelikle Rabbim sizede ve böyle zor kilo verenlere rahatsizliginda dolayi şifalar versin.
Benim Hipotiroidim var 150 mg levotron kullaniyorum yemekten yarim saat önce onerdiler.Kitabini okumadim ama internetde Metin Özata troid hakkinda yazilari var Siz ne kullaniyorsunuz?
Bana geçmez dediler hem pkos hem Hipotiroidi icin?
Canım sanada geçmiş olsun banada geçmez dediler fakat canan Karatay ile şifa bulanlarda varmış tamamen kurtulan ben henüz o kitabı okumadım birde facebook ve instgramdan takip ettiğim sayfa var orada yazanlar var gaps be Karatay ile işte bir umut bende Karatay sayesinde insülin iğnesinden döndüm Buda bir gerçekMiyav_su canım oncelikle Rabbim sizede ve böyle zor kilo verenlere rahatsizliginda dolayi şifalar versin.
Benim Hipotiroidim var 150 mg levotron kullaniyorum yemekten yarim saat önce onerdiler.Kitabini okumadim ama internetde Metin Özata troid hakkinda yazilari var Siz ne kullaniyorsunuz?
Bana geçmez dediler hem pkos hem Hipotiroidi icin?
Bencede beslenmemiz çok ama çok yanlış kışın burada marketlerde pazarlarda patlıcan karpuz vardı düşünün insanlar avm fast food yiyorlar sonra bu hazır çiğ köfteler içinde herşey var kızlar kullandığımız sıvı sabunlardaki bir madde tiroid hormonun bozan maddeye rastlamışlar ben evde katı sabun kullanıyorum yeşil Dalan'lardan pAketli değil burada çuval içinde satılıyor sonra kullandığımız rollonlar daha neler nelerNe çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. BizimMiyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
Bencede beslenmemiz çok ama çok yanlış kışın burada marketlerde pazarlarda patlıcan karpuz vardı düşünün insanlar avm fast food yiyorlar sonra bu hazır çiğ köfteler içinde herşey var kızlar kullandığımız sıvı sabunlardaki bir madde tiroid hormonun bozan maddeye rastlamışlar ben evde katı sabun kullanıyorum yeşil Dalan'lardan pAketli değil burada çuval içinde satılıyor sonra kullandığımız rollonlar daha neler nelerNe çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. BizimMiyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
Gaps diyeti Karatay gibi fakat daha katı kuralları varGünaydın kızlar
Bu gaps diyeti nedir ilk defa duyuyorum
Doktorlar ne diyor kozlar
Biriken yağlarda sırf fazla kalori birikmez çocukluğunuzda yuttuğunuz antibiyotik artıkları bile bulunur diye
Bu nedenle diyorlar kilo verirken vücütta asidik ortam oluşabilir ve vuvüda alkai ortam yaratmak lazım ve en önemlisi karacığerin temizliğimi desteklemek lazım bu konuda benim aklima su tüketimi geliyor
Geçmiş olsun canımKızlar kız kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz gece sen bir güzel camı daya benim şu anki halimi siz düşünün
Yanıyorum alev alev ahaha
Kızlar kız kardeşimle aynı odayı paylaşıyoruz gece sen bir güzel camı daya benim şu anki halimi siz düşünün
Yanıyorum alev alev ahaha
Benimde çocuklarla öyle oluyor. Yemesek sonradan acikirim diye korkuyorum. Nolcaksa benim bu halim.Bugün kahvaltıdan birşey anlamadım kızlar müşteriler vardı otur kalk derken ilerleyen saatlerde açıktım dükkanı kapatınca ablam yemeğe çağırdı orada yiyeceğim Zaten menüm belli menümü yazıyorum
Canım afiyet olsun baya rahatsızsınız ya kilo yapmaz şu günlerde böyle menü vücudun şimdi harıl harıl çalışıyorMenum
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepek ekmegı yeşil cay 1 salatalik 2 yeşil biber
Oglene 2 hurma ve bi kase yoğurt çok az chia tohumu üstüne 2 çatal kabak tatlısı bu regl beni bitirdi
Öğlen
Aksam 2 köfte ve yanina yagsiz 4 brokoli ve 2 kasik semizotu olmak üzere toplam 520 kalori olmuş
9 gibi acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2.5 litre
Canım afiyet olsun baya rahatsızsınız ya kilo yapmaz şu günlerde böyle menü vücudun şimdi harıl harıl çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?