DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Teşekkür ederim canım

Canım afiyet olsun Harika bir menü

Canım sanada geçmiş olsun banada geçmez dediler fakat canan Karatay ile şifa bulanlarda varmış tamamen kurtulan ben henüz o kitabı okumadım birde facebook ve instgramdan takip ettiğim sayfa var orada yazanlar var gaps be Karatay ile işte bir umut bende Karatay sayesinde insülin iğnesinden döndüm Buda bir gerçek
euthyrox ben bunu kullanıyorum düşük dozda

Ne çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Bizim Miyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
Bencede beslenmemiz çok ama çok yanlış kışın burada marketlerde pazarlarda patlıcan karpuz vardı düşünün insanlar avm fast food yiyorlar sonra bu hazır çiğ köfteler içinde herşey var kızlar kullandığımız sıvı sabunlardaki bir madde tiroid hormonun bozan maddeye rastlamışlar ben evde katı sabun kullanıyorum yeşil Dalan'lardan pAketli değil burada çuval içinde satılıyor sonra kullandığımız rollonlar daha neler neler

Ne çok troid hastası var değil mi? Demek ki beslenmemizde sorun var.bana da düzelmez dediler. Ben 125 mg euth.. kullanıyorum. Geçmiş olsun canım. Bizim Miyav_su ile umudumuz gaps diyetinde. İnşallah duzeliriz.
Bencede beslenmemiz çok ama çok yanlış kışın burada marketlerde pazarlarda patlıcan karpuz vardı düşünün insanlar avm fast food yiyorlar sonra bu hazır çiğ köfteler içinde herşey var kızlar kullandığımız sıvı sabunlardaki bir madde tiroid hormonun bozan maddeye rastlamışlar ben evde katı sabun kullanıyorum yeşil Dalan'lardan pAketli değil burada çuval içinde satılıyor sonra kullandığımız rollonlar daha neler neler

Gaps diyeti Karatay gibi fakat daha katı kuralları var

Bugün kahvaltıdan birşey anlamadım kızlar müşteriler vardı otur kalk derken ilerleyen saatlerde açıktım dükkanı kapatınca ablam yemeğe çağırdı orada yiyeceğim Zaten menüm belli menümü yazıyorum

Sabah kahvaltı : zeytinyağlı bakla ,avakodo ,yoğurt öğlen z,yağlı bakla,yoğurt ve çiğ badem akşam kuru fasulye ve salata yiyeceğim başka şeyler büyük ihtimalle yemem yersem buraya yazarım çok şükür 4 gündür iradem ilk günlerdeki gibi inşallah bozulmaz kızlar ve kaçamaksız 4. Gün biter

Benimde çocuklarla öyle oluyor. Yemesek sonradan acikirim diye korkuyorum. Nolcaksa benim bu halim.
Yemeğimi hazırlıyorum tam yiyeceğim. Bir anne sesi geliyor içerden kalk otur kalk otur hiç lezzet alamıyorum.

Menum
Sabah 1 yumurta 2 zeytin 1 dilim kepek ekmegı yeşil cay 1 salatalik 2 yeşil biber
Oglene 2 hurma ve bi kase yoğurt çok az chia tohumu üstüne 2 çatal kabak tatlısı bu regl beni bitirdi
Öğlen
Aksam 2 köfte ve yanina yagsiz 4 brokoli ve 2 kasik semizotu olmak üzere toplam 520 kalori olmuş
9 gibi acikirsam tarçınlı süt içeceğim
Su 2.5 litre

Canım afiyet olsun baya rahatsızsınız ya kilo yapmaz şu günlerde böyle menü vücudun şimdi harıl harıl çalışıyor

Canım afiyet olsun baya rahatsızsınız ya kilo yapmaz şu günlerde böyle menü vücudun şimdi harıl harıl çalışıyor

Yapıyor canım kilo dün biraz sapıttım 58.2 den 58.4 e çıktım hemen
Haftaya zaten çok dikkat edemicem o yüzden pazara kadar böyle gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…