- 30 Kasım 2014
- 28.774
- 126.939
- 798
- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.081
Al benden o kadar suratıma sivilceler bastıMerhaba kizlar
Dün benim için hiç iyi geçmedi
İki gün dikkat ediyorum, üçüncü gün nanay bir türlü bu Çarkı bozamadım huy/alışkanlık oldu ben de
insan kendine bu kadar eziyet etmemeli
her yerim şiş bugün ..
Canım spor çok güzel yapmışsın. Yemeklerin de çok güzel afiyet olsun. Hurma seker oranı incir kadar yüksek. Çok lezzetli ama ben bayılırım.merhaba kızlar
sabah 08.30
5 top peynir, 1/2 dilim parmesan peyniri
7 zeytin
1 yumurta (üzerine 1 tk kadar avakado yağı döktüm)
13 çiğ badem
domates salatalık dereotu
2 çatal pankek (un yok içinde sadece hurma, kakao ve yumurta var)
10 kiraz
ara 14.10
200 gr kadar ev yoğurdu
3 ceviz
akşam 19.00
2 adet fırında pişmiş karnıyarık (kızartma değil)
1,5 kepçe kırmızı mercimek çorbası
domates marul salatası
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğlen 40 dk tempolu yürüyüş
Canım sen nasılsın devam ediyorsun değil miCanım spor çok güzel yapmışsın. Yemeklerin de çok güzel afiyet olsun. Hurma seker oranı incir kadar yüksek. Çok lezzetli ama ben bayılırım.
Karniyarigi fırında önce kizarttin mi yoksa direk koyup pisirdin mi.?
2.5 öğün yapıyorsun insan gittikçe alışıyor iki öğün e . Allah kolaylik versin.
Dediğim gibi Canım 1 gün tam yapıyorum 2 gün bozuyorum inşallah bugünden itibaren kaçamaksız oluryenidencan geçmiş olsun canım . limon suyu sana sifa olur insallah☺
Miyav_su canım nerelerdesin sakin bırakma kendini. Sağlığına dikkat et olur mu? Moralin bozuktu merak ettim şimdi!!
Bence bu soruna biraz da rehber öğretmenimizAl benden o kadar suratıma sivilceler bastıçözüm ne Canım ya kafayı yiyeceğim
Senin yazdığını görmemiştim . afiyet olsun sana devamını dilerimDediğim gibi Canım 1 gün tam yapıyorum 2 gün bozuyorum inşallah bugünden itibaren kaçamaksız olur
İnşallah canım ya varya of çok kötüyümSenin yazdığını görmemiştim . afiyet olsun sana devamını dilerim
patlıcanları önce fırında pişiriyoruz. hafif yumuşayınca çıkartıp ortasını açıyoruz kıymalı içi koyup tekrar fırına veriyoruz. çok güzel oluyor tavsiye ederim.Canım spor çok güzel yapmışsın. Yemeklerin de çok güzel afiyet olsun. Hurma seker oranı incir kadar yüksek. Çok lezzetli ama ben bayılırım.
Karniyarigi fırında önce kizarttin mi yoksa direk koyup pisirdin mi.?
2.5 öğün yapıyorsun insan gittikçe alışıyor iki öğün e . Allah kolaylik versin.
Kesinlikle canım ya of artık bırakmayalım ne olur İnan çok gergin günler yaşıyorum işden dolayı oda eşimle bana yansıyorMiyav_su canım hoşgeldin tekrar bırakma buraları
Bende aynı dönemden geçiyorum (geçiyordum demek istiyorum şu an kafamda bazı şeyler bitirdim bugün
İki gün yapıp ertesi gün bozmak
Canım bu da bir alışkanlık huy haline geliyor
Kafamızda bazı şeyleri bitirmemiz lazım
İradeyi güçlendirmek eğitmek lazım
Ama sakın moralini bozma biz her halimizle zaten dünya güzelleriyizstrese girmeye bir neden yok
Evet inşallah canım bakalımHiç sanmıyorum bence maximum 59 dur hatta 58.5 bile olabilir :)
Kesinlikle canım ya of artık bırakmayalım ne olur İnan çok gergin günler yaşıyorum işden dolayı oda eşimle bana yansıyor
Gerilme canım seni kim ne gerebilir kendine güven iş neymişKesinlikle canım ya of artık bırakmayalım ne olur İnan çok gergin günler yaşıyorum işden dolayı oda eşimle bana yansıyor
Evet inşallah canım bakalım
Bu sefer kafamda bitirdim bazı şeyleri öyle yada böyle vereceğim o kiloları gözümü karartttım ahaha
Evet canım yarınlar hepimizinİnşallah canım ben de bugün abarttim ama yarınlar bizim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?