- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.061
Tebrikler canım maşallahteşekkür ederim. yukarıda yanlış yazmışım. geçen cumartesi günü 85.2 ydim. kahvaltıdan önce tartılmıştım. ama bana çok güzel moral oldu
saolasınTebrikler canım maşallah
Ah canım diyet koçumuz olsa var ya iki haftalık işimiz var aslında takır takır verdirir bize kiloları diyet koçu ahaha
Ah canım Ramazan nedeniyle ben de Haziran'dan korkuyorum ... bakalım hayırlısıAynen canım haziranda daha hızlı vercem bu ara ne spora ne diyete çok kafa yoramiyorum
Ah canım Ramazan nedeniyle ben de Haziran'dan korkuyorum ... bakalım hayırlısı
Günaydın canım , gözün aydın.Darısı bizlere inşallah.Günaydın kızlar sonunda 58.7 yi gördüm :)
Günaydın canım , gözün aydın.Darısı bizlere inşallah.
Geçmiş olsun . Ben de grip oldum her yerim ağrıdı sabaha kadar.İnşallah canım ama hastalandim bu hafta artık zor gider :)
Geçmiş olsun . Ben de grip oldum her yerim ağrıdı sabaha kadar.
Merhaba kizlar
Dün benim için hiç iyi geçmedi
İki gün dikkat ediyorum, üçüncü gün nanay bir türlü bu Çarkı bozamadım huy/alışkanlık oldu ben de
insan kendine bu kadar eziyet etmemeli
Sağol canım teselli için ; )Canım aslında daha iyi vücut diyet sokuna girmez öyle benim de kacio arada hedefe az kaldı ondan böyle oldum bende :)
Canım hastayken dikkat edemedim demiştin ya ondan olmuşturBugün diyetisyene gittim. Yag oranım artmis ve kilo almisim cunmu cok bozdum bir dahaki randevum 15 haziran
Sağol canım teselli için ; )
Diyet koçu yerine psikoloğa mi gitmeliyim diye düşündüm dün ahaha
Hepten salma da olmuyor, mecbur mücadeleye devam ne kadar kötü de geçmiş olsa dün
Bugün diyetisyene gittim. Yag oranım artmis ve kilo almisim cunmu cok bozdum bir dahaki randevum 15 haziran
Ben 60 kilo olmusumdur yine canım ahahaKaç oldun şimdi? Ya arada olur öyle sen buraya takıl birbirimizi gaza getiririz :)
Olsun canim bugünden itibaren tekrar baslarsin
Ben 60 kilo olmusumdur yine canım ahaha
Yarın tatilip bildirecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?