- Konu Sahibi LadyInGray
-
- #2.021
Olsun canim önemli olan vermen ben de daha yeni bugün 59.1 ı gördüm yavaş gidiyor ben de de 300 max 400 bakalım gitsin de :)
Yok daha yumurta haklarım duruyorNapacaksin akşama kadar aç mi kalacaksın.
Evet canım kalınlaştırıyor salonda hep 10 dk fazla bindirmezler bisikletCanım bisikletin basen genislettgine emin misin ben hep binerim hiç öyle olmadı aksine bacakların sıkılaşıyor ama tabı sen bilirsin yine de
Evet canım veriyoruz yavaş yavaş ta olsa
İnşallah ikimizde beraber burada 52 kiloları görürüz ilerleyen haftalarda kim bilir
Senin hedef kilon neydi canım?
Ben önce 57 sonra 54 olmak istiyorum inşallah
Evet canım kalınlaştırıyor salonda hep 10 dk fazla bindirmezler bisiklet
Günaydınlar canlar
Dünden bugüne sadece 300 gr gitmiş şu an 58.45 kiloyum şu pis 58 den kurtulamadım ama olsun aslolan vermem bir kaç güne inşallah görürüm 57 yi
Bir de sabah bütün günlük hakkım olan ananası tükettim bile ahaha ne olacak şimdi bakalım yarın tartıda göreceğiz
kilonuz az olduğu için o kadar gitmiştir. normal yani.Olsun canim önemli olan vermen ben de daha yeni bugün 59.1 ı gördüm yavaş gidiyor ben de de 300 max 400 bakalım gitsin de :)
aynen valla. inşallah haziran sonuna kadar görürüm 75 i. ne mutlu olurum.Canım inşallah senin önce 75 oluşunu kutlarız buradakilonun azı çoğu olmaz önemli olan verme yolunda olma
Arada yükseliyor sonra düşüyor canım. Sağ olasın kurumaya başladılar yavaş yavaş düşündüğün için teşekkür ederimEn çok hava almaya cikamayacagiz ona üzülüyorum.
minerva1988 nasıl oldun. Ateşin çıktı mi hiç. Cçok geçmiş olsun. Allah sifa versin.
Hadi iradeli kalalım hayirliisylabugün 2. günüm hayırlısyla. karatay kahvaltımı yaptım.
kilonuz az olduğu için o kadar gitmiştir. normal yani.
aynen valla. inşallah haziran sonuna kadar görürüm 75 i. ne mutlu olurum.
Arada yükseliyor sonra düşüyor canım. Sağ olasın kurumaya başladılar yavaş yavaş düşündüğün için teşekkür ederim
Hadi iradeli kalalım hayirliisyla
Benim yavrular da oldu bu sene. Şükür atlattılar. Darısı sana.Arada yükseliyor sonra düşüyor canım. Sağ olasın kurumaya başladılar yavaş yavaş düşündüğün için teşekkür ederim
En büyük ceza başa sarmakla diyet kendi veriyor zaten. Bir hafta boşa yapmış oluyorsun.40 günde yaklasik 10 kilo gibi bir şey verilebilir ama sağlığına dikkat et canın bi de yürüyüşü ihmal etme
Geçmiş olsun canım
Aynen bozmak yok bozana ceza verelim
Geç mi kalktın?bugün 2. günüm hayırlısyla. karatay kahvaltımı yaptım.
Işte genelde yavrular oluyor:) herkesin diline düştüm canım ya . Size de geçmiş olsunBenim yavrular da oldu bu sene. Şükür atlattılar. Darısı sana.
En büyük ceza başa sarmakla diyet kendi veriyor zaten. Bir hafta boşa yapmış oluyorsun.
inşallah veririm. sporu hiç bir şey olmasa günde 30 dk yaparım. fazla da olur.40 günde yaklasik 10 kilo gibi bir şey verilebilir ama sağlığına dikkat et canın bi de yürüyüşü ihmal etme
Geçmiş olsun canım
Aynen bozmak yok bozana ceza verelim
Geç mi kalktın?
ben de atıştırmalık tarifleri var.Ya kızlar bir de böyle açlık bastırınca akıllı atıştırmalıklarım olmalı hazır açlığımı bastıracak doyurucu düşük kalorili diyetimi bozmayan ne olsa ne olsa diye düşünüyorum
Balıkla veya tavuk göğsüyle ufak bir salata hazırlayabilirim bahçedeki yeşilliklerle
Tavuğu ve balığı açlık anı gelince buzdolabından çıkarıp çözülmesini bekleme sorun ..
Yoksa en makul bana bu geliyor
Hazırda nasıl bulundurabilirim
Protein barı mı alsam o da suni .. bir b planım olmalı
Kızlar bugün detoksu bozmayayım mı
Ekstradan iki yumurta beyazı yedim sonra oturdum bir güzel ayçiçek çekirdeğiyle karnımı doyurdum
Yarın tartıya çıkarmıyım bilmem
Abartmadım aslında ...
Olsun yarın protein detoksuyla devam bu kilolar öyle yada böyle gidecek eski halime kavuşacağım inşallah
Ya kızlar bir de böyle açlık bastırınca akıllı atıştırmalıklarım olmalı hazır açlığımı bastıracak doyurucu düşük kalorili diyetimi bozmayan ne olsa ne olsa diye düşünüyorum
Balıkla veya tavuk göğsüyle ufak bir salata hazırlayabilirim bahçedeki yeşilliklerle
Tavuğu ve balığı açlık anı gelince buzdolabından çıkarıp çözülmesini bekleme sorun ..
Yoksa en makul bana bu geliyor
Hazırda nasıl bulundurabilirim
Protein barı mı alsam o da suni .. bir b planım olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?